MissA'nın Vitrini

Aslı Güler Defilesi

Gömlekleri, bluzleri, tişörtlerindeki cin alileri ve düğmeleri açıldığında içinden çiçekler fışkıran çiçekleriyle...

Bu elbisenin eteklerine bayıldım Zeynep Tosun'dan...

Niyazi Erdoğan koleksiyonunu 70 temalı DOLMUŞlar üzerinden yapmış

İyi yapmış güzel yapmış ama o şahane çantanın o elde işi ne

Resmen çantaya bayıldım, aşık oldum

Zeynep Erdoğan defilesi

O elbisenin altına yakıştırmasam da elbiseye ve botlara ayrı ayrı alkış

Gizia

Zengin gösterme diye ben buna derim
O dönemleri pek bilmiyorum ama Dallas stili buydu sanırım

Puanlı ceketi sevdim

Bu caanım elbisenin üzerindeki yeleğin manası nedir?
Hadi onu da geçtim bu yelek neden üste alınmıştır?

Spor sweat ancak bu kadar süslü hale getirilebilinirdi

Günseli Türkay'ın rengarenk defilesini özetleyen bir kare ve ardından siyah dantelli elbise:81:

Tuana Büyükçınar 'ın koleksiyonundan en'lerimi ayıklamak çok zor oldu

Deniz Kaprol ve erkek melekleri vee takıları

Berna&Rana CANOK Kardeşlerin defilesindeki parçalar bir yana ben onların bu hallerini beğendim
Zaten üzerlerindekiler de koleksiyonlarıyla birebir örtüşüyor

Nejle Güvenç

Ne salaş ne hafif bir elbise bu... Güzel:)

Deriyi sevmem, ayakkabı, çanta ve kısa montlar dışında
O nedenle DERİMOD defilesine karşı önyargılıydım ama bence gayet hoş parçalar vardı

Bu fazla iddialı kısımdan defilenin başlangıcından

Bu çizmeler Seksi!

Bu kombin çok havalı, kısa mont süper, eldivenlere dikkaT

Ece Sükan'ı sevmiyorum ama üzerindekiler çok tatlı olmuş beresi ise çok çok tatlı

Son düzenleme:
Özlem Kaya'nın koleksiyonunu genel anlamda sevdim

Özellikle de bu pantolon süper bulsam dakka durmam alırım

Burçlara ve yükselenlere inanırım
Ama günlük fallara inanmam
Zaten günlük falları oldukça saçma buluyorum çünkü çok genel cümleler var, o gün onu yaşanması herkes için muhtemel şeyler "sevdiğin bir insanla karşılacaksın" yada yok artık tüm koçlar aynı anda bugün bunu mu yaşıcak dedirtecek derece ülkeyi kaosa sürükleyecek cümleler.. Şöyleki "bugün koç burçları sinirli gününüzdesiniz her an elinizden bir kaza çıkabilir kendinize hakim olun". Tüm koçların o gün sinirli olacaklarını düşünürsek dünyanın yaklaşık 12'de 1'i kavgalara karışacak diğer burçlardan da kötü gününde olabilecekler varsa her 4 kişiden birinin o günü zararda kapatacağını tahmin etmek zor olmaz

Ama genel olarak burç özelliklerine inanırım

Ancak çok ayrıntılı tanımları abartı bulurum. Neticede insanı etkileyen sadece burcu değil.

Bu kadar konuştum ben de kendi burcumu söyleyeyim

KOVA BURCUYUM

Burcumu çok seviyorum zaten genelde herkes kendi burcunu sever:76:
Ama erkek olsaydım bu burçta olmak istemezdim zira kova erkeği kadınlara çekici görünür ama dışı seni içi beni yakar cinstendirler.

slm ben günlük kullanıyorum yıllardır.çok seviyorum .daha iyisini bulamadım.36 yaşındayım.mimik kırışığım bile yok:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…