Şu indirim sitelerinin hemen hemen O nedenle bu fırsattan yararlanmamaya karar verdim
Birde bu gezi normalde 60 liraymış indirimli 29 lira
60 fazla değil mi normalde:26:
...
İlgilisi varsa markapona uğrayabilir
merhabalar,
yeni gördüm bu başlığı. hayırlı olsun! topkağı sarayı'na giriş 2 bölüm için 20 lira falan diye biliyorum. arkadaşlar müze kart çıkarıyordu, zaten bir topkapı'ya gitsek kart ücretinin çoğu çıkmış olur diye.
bir de indirim sitelerinden hiç kupon falan aldınız mı diye sormak istedim. bazı forumlarda, restoranlarda 2. sınıf muameleye maruz kaldıklarını yazanlar olmuş. porsiyonlar küçük, yemekler farklı ya da muamele kötü olabiliyormuş. ancak etkinlik biletlerini alanlar daha memnun sanırım, yani indirim kuponlarını. :44:
canim topigini inceledim.cok yararli ve guzel seyler paylasiyorsun.benimde sana bir sorum olacak.makyaj malzemeleri hakkinda pek bilgim yok.fondotene ihtiyacim var.arkadasim bir fondotenden bahsetti.yuzu cok guzel kapatiyor diye.maybeline miydi yoksa max factor muydu.karistirdim.yardimci olursan cok sevinirim tsk
Öncelikle topigimi beğendiğin için teşekkürler:) canım ben mac factor lasting performanse kullanıyorum ve memnunum istersen sende deneybilirsin zaten test ederken az çok anlarsın sana uygunluğunu olmadı başka birsey denersin benim cildim kuruya yakın o yüzden bana uyuyor olabilir
Öncelikle topigimi beğendiğin için teşekkürler:) canım ben mac factor lasting performanse kullanıyorum ve memnunum istersen sende deneybilirsin zaten test ederken az çok anlarsın sana uygunluğunu olmadı başka birsey denersin benim cildim kuruya yakın o yüzden bana uyuyor olabilir
Cok tsk canim.benm cildimde kuruya yakin.cild rengim bugday rengi.hangi tonu almam lazim
missa h&m yi seninle keşfettim.güzel şeyler var özelliklede ayakkabılar.fiyatlarıda uygun gibi acaba sen buradan alışveriş yaptınmı.bu konuda beni bilglilendirirmisin.
H&M Ballerinas çok güzel ya.Acaba Türkiye'de de mevcut mu bunlar? Herhangi bir H&M mağazasına gidince bulabilir miyiz?
Sahalara dönüşüm tatlı olsun dedim o yüzden süper bir tatlıyla uzun süreli suskunluğumu bozmaya karar verdim
Gerçi tatlıyı göstericem ama tarifini vermicem
Çünkü bende dışarda yedim
Neyse lafı uzatmadan gelelim tatlımıza
Aslında kek desem daha doğru olacak
Ben bu keki Adana'da yedim, başka hiçbir yerdede görmedim
Garson kıza sorduğumda adına kekik dedi ancak internette öyle bir tatlı görünmüyor
Yada ben ismini yanlış anladım ama üstüne basa basa kekik mi dedim evet dedi
Antep fıstığıyla yapılan hafif ve çok lezzetli bir kek
Önüne 10 tane gelse yersin o derece
Bende fazla dayanamadım zaten ısırdığım son parçanın resmini çektim
Bu keki yiyen bilen varsa lütfen adı gerçekten kekik mi yoksa başka birşey mi söylesin
Aaaahhhhh Missaa bunu burada gördüm. Baktım ki süper bir şeye benziyor aklıma not ettim, sonra Ankara Beğendik'te gezinirken bir baktım ki bademli vişneli mekik, şeffaf bir kabın içindeydi pastane bölümünde.Aayyy nasıl sevindim. Hemen aldım tabi. Gerçi senin yediğin fıstıklıymış, o da eminim çok lezzetlidir ama bademli vişneli olan da nefisti. Fıstıklı bulursam onu da hemen denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?