MissA'nın Vitrini

bende bayıldım botlara. hatta almayı bile düşünüyodum netten ama bazı kendini bilmezler anlamayıp aa kıza bak yaz yaz bot giymiş derler diye almıyorum

böyle topuklu değil ama salı pazarında buna benzer çizmeler,botlar var.özellikle beyaz dantel olanlar çok hoş duruyor

Dantelliler daha farklı canım ya bu deri ama hasır gibi görünüyor
Bu arada dantelli ayakkabıları bende çok beğeniyorum ama denemedim çabuk yırtılarlar gibi geliyor

bende bayıldım botlara. hatta almayı bile düşünüyodum netten ama bazı kendini bilmezler anlamayıp aa kıza bak yaz yaz bot giymiş derler diye almıyorum

Bence bu botları gören vurulup kalır:)
Her yere giderken giyilebilcek gibi değil zaten
Bana biraz bacakları bunaltır gibi geliyor sıcak havalarda.. Neticede bacağı sarıyo
Ama görüntüsüne bittim

Bence bu botları gören vurulup kalır:)
Her yere giderken giyilebilcek gibi değil zaten
Bana biraz bacakları bunaltır gibi geliyor sıcak havalarda.. Neticede bacağı sarıyo
Ama görüntüsüne bittim

evet çok hoş trend yolda görmüştüm bende hala var ama bunun kadar güzel değiller tabi sıcakta bunaltıcı olabilir ama yaz akşamlarında dışarısı için çok hoş olur.

Her zaman için bir süreden sonra şampuan değiştirmenin faydalı olduğuna inanmışımdır.
Bayağıdır Down Under Natural's kullanıyordum ve oldukça da memnundum
Ancak bir süreden sonra saç alıştı galiba hiç tepki göstermemeye başladı
Bende watsonsda şampuanları gezinirken Kruidvat Fruity Botanicals'ları gördüm
Renkli renkliler al beni diyorlar ama saç bu hemen güvenemedim desemde bakmayın çünkü super shine'ı yani resimde ortadaki turuncu olanı aldım
Saçımda öyle bir shine'lık durum yok ancak iyiye doğru bir gidiş var böyle devam ederse bir kutu daha alabilirim.

Tatil moduna yavaş yavaş geçtiğim şu günlerde evde boş boş oturmanın tadına varmaya çalışırken bir yandan da bir diziye başlayayım bari dedim
Ve seçimim Vampire Diaries oldu

Açıkçası pek sarmadı
Teenage grubuna dahil olsam belki hoşuma gidebilirdi
Zaten resimdeki iki delikanlı vampir ve kardeşler birde hoş çıtıpıtı bir kızımız var gerisini tahmin edin işte
Böyle diyorum ama ilk sezonu bitirmiş bulunmaktayım. Nedense başladım bari bitireyim diyorum her seferinde ve bu huyuma sinir oluyorum.
Neyse bu bitince acıklı bir kore dizisi izlemek istiyorum
Sorry i love you'yu izlemek bir türlü kısmet olmamıştı ondan başlarım heralde.​

Leoparı çok fazla sevmem ama bu kızın elbisesi çok hoşuma gitti
Ayakkabılarıyla spor bir görüntü de oluşturmuş
Makyaja diyecek yok
Ancak saçları sevmedim çok sıradan

Leoparı çok fazla sevmem ama bu kızın elbisesi çok hoşuma gitti
Ayakkabılarıyla spor bir görüntü de oluşturmuş
Makyaja diyecek yok
Ancak saçları sevmedim çok sıradan

leopar desenli kıyafetli hiç beğenmiyordum.ama ne kadar güzel olmuş saçı ayakkabısı makyajı hepsi süper durmuş.taşımakta önemli sanırım :)

Evde boş boş durmayı özlemiştim ama bu da biraz çok oldu ya
Şimdide hiç evden çıkasım gelmiyor
Kimse beni bir yere çağırmasın, hiç işim çıkmasın diye dua eder oldum
Bir de üstüne hastanmayayım mı o da tuz biber oldu, olan işlerimi de erteledim
Yarın Eminönü'ne gitmeyi planlamıştım, askerdeki sevgilimin izin günü olduğu için msnden görüşme imkanı bulcaz, o sebeple yiine evdeyim
Bu arada msn kullanmayalı yıllar olmuştu sevgilim için sahalara geri dönüş yaptım, ne kadar özverili bir hatunum dimi
Eh neyse artık pazar günü oy vermek için çıkarım heralde evden​

Yeni keşfettiğim için kendimden utanıyorum ama bu konuda çok dikkatli olmama rağmen bu şahıs gözümden nasıl da kaçmış

Konu şu, ben tam bir soundtrack hastasıyım, film izlerken çok dikkat eder ve kendimi kaptırırım ama bu zamana kadar keşfedemediğim biri var, şimdi karşılaştırma yaparken beğendiğim birçok film müziğini aslında aynı insanın yapmış olduğunu farkettim

Bu kişi Carter Burwell

Sahnelere müzikleri cuk diye oturtan filmle bütünleştiren bu adamı nası olmuşta daha önce kimdir diye merak etmemişimdir bilmiyorum, oysaki birçok müziğini de indirdiğim halde... Pes diyorum kendime pes pes

Müzikleriyle renk kattığı benim izlemediğim başka filmler de var hepsini izlemek istiyorum
Film müzikleriyle ilgilenmeyenler için filmlerin yorumlarını yaparak onları kitlerim artık..

Son düzenleme:
Valla ben teenage değilim ergen hiç değilim ama damon rolünü oynayan adam çok karizmatik sırf onu izlemek için 2 sezon izledim bu diziyi:)

Valla ben teenage değilim ergen hiç değilim ama damon rolünü oynayan adam çok karizmatik sırf onu izlemek için 2 sezon izledim bu diziyi:)

İşte biz kızların yaşlansakta üzerimizden atamadığımız en pis huylarımızdan birisi
Ekran yakışıklısının peşinden sürüklenmek...
Yalnız o karakter direkt tribüne oynuyor, lostta da vardı o çocuk ama çok sönüktü, gerçi bir arkadaşım ordan beri kesiyordu ama benim dikkatimi pek çekmemişti

Herkes izliyor diye ben izlememiştim lost u bilsem valla bunu bulmak için izlerdim adam bi röportaj veriyo çok haklısın direkt tribünlere oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…