Gucci'nin çıkardığı şu yazlık botlara bakar mısınız?
Ben bayıldım
böyle topuklu değil ama salı pazarında buna benzer çizmeler,botlar var.özellikle beyaz dantel olanlar çok hoş duruyor
bende bayıldım botlara. hatta almayı bile düşünüyodum nettenama bazı kendini bilmezler anlamayıp aa kıza bak yaz yaz bot giymiş derler diye almıyorum
Bence bu botları gören vurulup kalır:)
Her yere giderken giyilebilcek gibi değil zaten
Bana biraz bacakları bunaltır gibi geliyor sıcak havalarda.. Neticede bacağı sarıyo
Ama görüntüsüne bittim
evet çok hoş trend yolda görmüştüm bende hala var ama bunun kadar güzel değiller tabisıcakta bunaltıcı olabilir ama yaz akşamlarında dışarısı için çok hoş olur.
madoda var cnm hem cok daha lezzetlı kardeslerdenEvet canım öyleymiş:13: Demek Adanadasın o zaman bol bol yersin bu harikalardan, burda nedense yok bu kekten yaa
madoda var cnm hem cok daha lezzetlı kardeslerden
leopar desenli kıyafetli hiç beğenmiyordum.ama ne kadar güzel olmuş saçı ayakkabısı makyajı hepsi süper durmuş.taşımakta önemli sanırım :)Leoparı çok fazla sevmem ama bu kızın elbisesi çok hoşuma gitti
Ayakkabılarıyla spor bir görüntü de oluşturmuş
Makyaja diyecek yok
Ancak saçları sevmedim çok sıradan
leopar desenli kıyafetli hiç beğenmiyordum.ama ne kadar güzel olmuş saçı ayakkabısı makyajı hepsi süper durmuş.taşımakta önemli sanırım :)
Tatil moduna yavaş yavaş geçtiğim şu günlerde evde boş boş oturmanın tadına varmaya çalışırken bir yandan da bir diziye başlayayım bari dedim
Ve seçimim Vampire Diaries oldu
Açıkçası pek sarmadı
Teenage grubuna dahil olsam belki hoşuma gidebilirdi
Zaten resimdeki iki delikanlı vampir ve kardeşler birde hoş çıtıpıtı bir kızımız var gerisini tahmin edin işte
Böyle diyorum ama ilk sezonu bitirmiş bulunmaktayım. Nedense başladım bari bitireyim diyorum her seferinde ve bu huyuma sinir oluyorum.
Neyse bu bitince acıklı bir kore dizisi izlemek istiyorum
Sorry i love you'yu izlemek bir türlü kısmet olmamıştı ondan başlarım heralde.
Valla ben teenage değilim ergen hiç değilim ama damon rolünü oynayan adam çok karizmatik sırf onu izlemek için 2 sezon izledim bu diziyi:)
İşte biz kızların yaşlansakta üzerimizden atamadığımız en pis huylarımızdan birisi
Ekran yakışıklısının peşinden sürüklenmek...
Yalnız o karakter direkt tribüne oynuyor, lostta da vardı o çocuk ama çok sönüktü, gerçi bir arkadaşım ordan beri kesiyordu ama benim dikkatimi pek çekmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?