- 14 Kasım 2018
- 283
- 197
- 103
- Konu Sahibi innocentee
-
Ah sizi unutmuşum...Asıl ruh ve iyilik meleği.Lise yıllığı mı hazırlıyorsunuz
Evet sitenin bıcırık kızıVeda mektubu gibi olmuş :d
Üyeler hakkında konu açmak yasak değil mi? 2018 üyesisiniz benden iyi bilmeniz lazım.
Hem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zatenEski üye çok aktif değil gizli gizli gözlem yapmış
çok merak ediyorum yazmadan nasıl durdunz
Oooo, ona tabii ki de laf yok...o bizim hanım ablamız,mihenk taşımız...BirdeMune için ne düşünüyorsun agzgzhzhsh
Yaa teşekkür ederim ama üzüldüm adınıza inşallah güzel günlerde takip edersiniz bence aktif olun kadın kadına destek oluruzHem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zatenbu arada benim de cemoş adında bir kuzum var ve gerçekten çok sempatiksiniz.herkesi yazamadım tabii...
Oooo, ona tabii ki de laf yok...o bizim hanım ablamız,mihenk taşımızBirdeMune için ne düşünüyorsun agzgzhzhsh
Çok teşekkür ediyorum,elbet edinilmiş çaresizliğim son bulacak bir gün...Yaa teşekkür ederim ama üzüldüm adınıza inşallah güzel günlerde takip edersiniz bence aktif olun kadın kadına destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?