- 14 Kasım 2018
- 283
- 197
- 103
- Konu Sahibi innocentee
-
Dert yaz yaz bitmez ki,canım sıkıldı öyle bir atraksiyon yaşayayım dedimDert nerede?
Boşverilmicek gibi değil zaten kendisi Rica ederim.Sikayet ettim konusunu mune abla ilgilenir artıkÜyeyi tanımıyorum ama goruşleri önemli değil.Boşverin tesekkurler
Estağ...her ne kadar dalga geçiyor olsanız bileAma listeye yazılmayanlar olarak çok alındık çok gücendik çok kırıldık
İyi yapmışsınız ellerinize sağlık...liseden beri giriş yapmadan ilgileniyorum siteyle,sorun olmaz.Boşverilmicek gibi değil zaten kendisi Rica ederim.Sikayet ettim konusunu mune abla ilgilenir artık
Niçin fitnelik olsun ki.hayat kısa dünya gözüyle hayran olduğum üyeleri yazayım dedim ve çoğunu yazamadım.Bu ne fitne bir konu
Gelsin sorun değil,sevgiler ve saygılarımlaSagol canim ya. Ama simdi üyeler hakkinda topik actin diye ban gelecek
Sadece sevdiklerinizi yazsaydiniz guzel olabilirdi ama onca şeyin arasına bir tenkit edilen üye hoş olmamış.Niçin fitnelik olsun ki.hayat kısa dünya gözüyle hayran olduğum üyeleri yazayım dedim ve çoğunu yazamadım.
Bir çok konuda umarsız yorumları beni irrite ediyordu.Her neyse siz de kendinizce haklısınız...Sadece sevdiklerinizi yazsaydiniz guzel olabilirdi ama onca şeyin arasına bir tenkit edilen üye hoş olmamış.
Ayrıca tenkit ettiginiz üyeyi tanımam sadece empati yapıyorum ve hoş değil
Ben tatmin olmadım bana bıcırık dedi övdü mü gömdü mü çözülmeyen tek üyeyim şuan asdfgDevamını bekliyoruz sardı beni konu
Bıcırık manken olabilirsin benceBen tatmin olmadım bana bıcırık dedi övdü mü gömdü mü çözülmeyen tek üyeyim şuan asdfg
Seni yerimBıcırık manken olabilirsin bence
Umarsız değil umursuz demen gerekiyor. Bu kaçıncı üyeliğin bakıyım, burada hangi isimle geziyordun banlanmadan söyle bariBir çok konuda umarsız yorumları beni irrite ediyordu.Her neyse siz de kendinizce haklısınız...
Ya benNiçin fitnelik olsun ki.hayat kısa dünya gözüyle hayran olduğum üyeleri yazayım dedim ve çoğunu yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?