denk gelmiş canım. canı Allah verir Allah alır. bunda bizim bi rolümüz olmaz. geçenlerde bi oyuncu tv programında hamileliğini anlatıyodu. hiç kımıldamıyomuş bebek düşer müşer diye. annesi de demiş ki sen hareket edince dalağın böbreğin düşüyo mu bebek niye düşsün demiş. hoşuma gitti öyle söylemesi. sen de üzülme çok kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, kürtajdan düşükten sonra çok kolay hamile kalınıyo. geçmiş olsun canım.
ben de missed abortus yaşadım ve kürtajın 3. Ayında şu anki bebeğimin müjdesini aldım. çok üzüldüm, içim yandı,tarifi zor...yine de o kadarmış ömrü.kendini suçlu hissetme.millet kocasından şiddet görüyor, savaşta bombaların ortasında kalıyor ne bileyim bir sürü şey...doğacak bebek her koşulda doğuyor. Sağlıksiz bebeği vücudumuz eliyor sadece. Bunu şimdi şimdi idrak edebiliyorum ben de.tez vakitte karnın da kucağın da dolsun arkadaşım.suçlama kendini.
Aynı durumu bende yaşadım 14 gün önce bebeğim 9+4 günlükken kalbi durmuş Vakum yöntemiyle kürtaj oldum. Ve bebeği patolojiye yolladık hiçbir sorun çıkmadı. 2 regli döneminden sonra tekrar bebek isteyebilirsiniz dedi doktor. Şimdi aklımda birsürü soru var yaşayanlar lütfen daha ayrıntılı anlatın bu süreci bize umut ışığı olmak için, Tekrar ne zaman ilişkiye girilebilinir, ilk reglimi daha olmadım şidetlimi olur. Ve sitelerden kan pıhtılaşması olabileceği bundan ötürü kalbinin duracağını felan okudum böyle bi durumda kan sulandırıcı ve coraspirin almak gerekliymiş dr.ma sorduğumda şimdilik gerek yok 2. de böle olursa araştırırız dedi??? Bu doktorlara şok oluyorum duyguları alınmış gibi ben 2. defa gebe olup, bebeğimin tekrar kalbi durursa tekrar böyle bi şok yaşarsam o zaman araştırılacak mış??? En güzel desteği bize bu olayı yaşamış ve şimdi bebeği olan veya bebek bekleyenler verebilir lütfen bilgilerinizi yaşadığınız deneyimlerinizi bizimle paylaşın.
Ben de anlamıyorum bu doktorları, tamam ben de sağlıkçıyım ama yine de anlamıyorum. Ne kadar normal geliyor onlara bu durum,2. veya 3. düşükten sonra araştırılacakmış. 1 kayıp bile beni benden aldı, hem canım çok yandı hem de üzüldüm, çok zor bir kürtaj geçirdim. Aynı acıları Allah korusun ama 2. ve 3. kez yaşayana kadar neden genetik araştırma yapmazlar ki? saçmalığın daniskasıAynı durumu bende yaşadım 14 gün önce bebeğim 9+4 günlükken kalbi durmuş Vakum yöntemiyle kürtaj oldum. Ve bebeği patolojiye yolladık hiçbir sorun çıkmadı. 2 regli döneminden sonra tekrar bebek isteyebilirsiniz dedi doktor. Şimdi aklımda birsürü soru var yaşayanlar lütfen daha ayrıntılı anlatın bu süreci bize umut ışığı olmak için, Tekrar ne zaman ilişkiye girilebilinir, ilk reglimi daha olmadım şidetlimi olur. Ve sitelerden kan pıhtılaşması olabileceği bundan ötürü kalbinin duracağını felan okudum böyle bi durumda kan sulandırıcı ve coraspirin almak gerekliymiş dr.ma sorduğumda şimdilik gerek yok 2. de böle olursa araştırırız dedi??? Bu doktorlara şok oluyorum duyguları alınmış gibi ben 2. defa gebe olup, bebeğimin tekrar kalbi durursa tekrar böyle bi şok yaşarsam o zaman araştırılacak mış??? En güzel desteği bize bu olayı yaşamış ve şimdi bebeği olan veya bebek bekleyenler verebilir lütfen bilgilerinizi yaşadığınız deneyimlerinizi bizimle paylaşın.
benimde 7 haftalıkken kalp atışı olmadı gerilemeye dönmüştü
doktor hemen ertesi güne randevu vermişti bende çok korkmuştum ilk hamilelikti..
10 dkkalık bir operasyonla kürtaj oldum... uyudum uyandım herşey bitmişti..
o zamanlar özel de kürtaj olmuştum ama sigorta indirimi de olmuştu
sanırım 140 tl gibi birşey vermiştim geçen aralık ayıydı..
Allah nasıl yazdı ise o oluyor.. şimdi yeniden hamileyim çok şükür
ve maşallah herşey çok güzel gidiyor.. daha beterini vermesin Allah...
Ben de anlamıyorum bu doktorları, tamam ben de sağlıkçıyım ama yine de anlamıyorum. Ne kadar normal geliyor onlara bu durum,2. veya 3. düşükten sonra araştırılacakmış. 1 kayıp bile beni benden aldı, hem canım çok yandı hem de üzüldüm, çok zor bir kürtaj geçirdim. Aynı acıları Allah korusun ama 2. ve 3. kez yaşayana kadar neden genetik araştırma yapmazlar ki? saçmalığın daniskası
imkanın varsa yaptır derim ben canım, sonuçta temiz çıkarsa da kafan rahat olur. Özel laboratuvarlar da yapıyor fakat maaliyeti biraz fazlaymış. Ben üniversite hastanesinde yaptırdım, gerekirse ikinci düşüğüm, ilkini evde düşürmüştüm dersin, yaptırırsın canım. Belki tekrar aynı şeyi yaşamayacaksın, Allah bilir ama yaptırmakla da bir şey kaybetmezsin bencebende geçtiğimiz hafta 11. hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin 8 haftalık iken kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla aldılar. ve benim doktorumda aynı şekilde 1. düşükte hiçbir tetkik yapılmayacağını 2. ve 3. olursa ozaman bakıldığını söyledi. ancak kan pıhtılaşması benimde kafamı çok kurcalıyor. çünkü kan pıhtılaşması varsa eğer aspirin ve hamilelik döneminde iğneler ile düzeltilebilme şansı olduğunu okudum. Bu testi üniversite hastaneleri yapıyorlarmış ancak onlar da 1. düşükte yapmak istemiyorlarmış. oyüzden aklım çok karışık. testi yaptırmak için yollar arayayım mı yoksa stres yapmadan bekleyip dua ederek bundan sonra sağlıklı bir hamilelik süreci mi temenni edeyim bilemedim. bu durumu yaşamış olanlar yol gösterirse çok sevinirim.
bende geçtiğimiz hafta 11. hafta kontrolüne gittiğimde bebeğin 8 haftalık iken kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla aldılar. ve benim doktorumda aynı şekilde 1. düşükte hiçbir tetkik yapılmayacağını 2. ve 3. olursa ozaman bakıldığını söyledi. ancak kan pıhtılaşması benimde kafamı çok kurcalıyor. çünkü kan pıhtılaşması varsa eğer aspirin ve hamilelik döneminde iğneler ile düzeltilebilme şansı olduğunu okudum. Bu testi üniversite hastaneleri yapıyorlarmış ancak onlar da 1. düşükte yapmak istemiyorlarmış. oyüzden aklım çok karışık. testi yaptırmak için yollar arayayım mı yoksa stres yapmadan bekleyip dua ederek bundan sonra sağlıklı bir hamilelik süreci mi temenni edeyim bilemedim. bu durumu yaşamış olanlar yol gösterirse çok sevinirim.
Yıllar geçmiş acaba sonuç ne olmuştu merak ettimArkadaşlar merhaba bebeğinizi kaybetmek ne demek anlayabiliyorum.benm 5gün önce bebegimin kablbinin durdugunu öğrendm 7+6günlktü doktor bi hafta bekleyelm dedi en son hcg 28600dü fakat dün baktrdgmda hcgm 62000olmuştu bebek öldüğünde hcg yükselişimin durması gerekmiomuydu.gebelik kesem ve bebeğin boyu haftayla uyumlu fakat hcg bikaç hafta önce durmuş şimdi tekrar yavas yavas yükselio lütfen yardm edin kafam cok karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?