missed abortus

Araştırma hastanesinde de histereskobi yapiyorlar mi canim

Ben de 19 gün önce kürtaj oldum
Missed abortus dedi doktorlar canım
Seni çok iyi anlıyorum, bnm patoloji sonucumda bir şey çıkmadı
Doktor 1 veya 2 ay sonra yine deneyin dedi kontrollerımde her şey normal çıktı
Ben daha adet olmadım

Öncelikle gecmis oldun rabbim bir daha yasatmasin saglikla alalim kucagimizs bebislerimizi ins . Ilk gebeligin miydi canim senin

Öncelikle gecmis oldun rabbim bir daha yasatmasin saglikla alalim kucagimizs bebislerimizi ins . Ilk gebeligin miydi canim senin
Benim esime de iki ay sonra tekrar deneyin demis de bu benim ikinci kaybim o yuzden daha bir korkuyorum .senin kalp atisi duyulmus muydu .bir de patoloji sonucu kac gunde cikiyor

Oncelikle geçmiş olsun benim ilk gebeliģim boş gebelikti Mart ayında kürtaj oldum tahmini olarak 3 ya da 4 ay sonra hamile kaldım boş gebelik yaşamaktan korkuyordum ama çok şükür kalbini duydum bebeğimin 8. Haftada 13. Haftada içime bir kurt düştü gittim dr a kalbi durmuş yavrumun ayakta durmaya çalışıyorum halen 1 hafta önce kürtaj oldum canım aynı şeyleri yaşıyoruz

Gecmis olsun canim dr ne dedi neden kalbi durmus bebeğinin bana hic birsey soylemedi henuz patoliji sonucunu bekliyoruz.genetik testbfalan yaptiralim dedik ama cok yanasmadi ama su patoloji ciksin ona göre olmazsa dışarda yaptiralim diyoruz

bizim sunavimiz da buymus rabbim ikinci defa yaşattı ben de o kadar korkuyordum ki ilki mol olunca tekrarlarmi tekrarlarmi diye surekli soruyordum.br gun dr um kizdi bana birsey olsa ki ne yapacaksin elinden ne gelecekki o da hakli ama canindan can giden de biziz en basta esimiz bile bizim yasadigimizin onda birini yasamiyor disardan konuşmak kolay iste gelsinler içimizdeki yangını görsünler

Patoloji sonucu bir aya cikacakmis zor gececek bir ay daha beni bekliyor rabbim yardimcimiz olsun

Araştırma hastanesinde de histereskobi yapiyorlar mi canim
Benim yaptirdigim hastane kadin dogum arastirma hastanesiydi o yuzden orda yaptirabildim ..yapan devlet hastaneleri veya arastirma hastaneleri olabiliyor ara sor canim para verme

Evet canım ilk gebeliğimdi benim
İnşallah en yakın zamanda bizim de bebeğimiz olur.bu hafta kuzenimin bebek mevlüdü vardı oraya gittim geldim
Eve geldim çok çaresiz hissettim kendimi çok ağlamamıştım ama dün sesim gitti ağlamaktan ne bileyim kötü oldum ya

Ayni sey benimde basima geldi ya diger bebegimi kaybettigimde esimin arkadasi mevlude cagirdi tabi ben de bir aglama kur'an da okunuyo.dayanamadim kiskanma degil kesinlikle onlarin da iki yil bebekleri olmadi o kadar sevinmistim ki onlarin adina .canim cok yandi ama biz de bebegimizi kucagimiza alalim ins rabbim bize de o gostersin o gunleri dua edelim birbirimize ( uc gun oldu kürtaj olali icim cok yaniyor

Cok geçmiş olsun arkadaşlar bende missed abirtus tanısıyla martta kurtaj oldum benimde korkum acaba tekrarlar mi ikinci üçüncü gebeliklerde

Cok geçmiş olsun arkadaşlar bende missed abirtus tanısıyla martta kurtaj oldum benimde korkum acaba tekrarlar mi ikinci üçüncü gebeliklerde
Canim ins tekrarlamaz .senin ilk gebelik herhalde bebim ilki mol gebelik oldugu icin korkuyorum. tekrar etmis olabilir cunku. ins senin tekrarlamaz genelde simdi ilk gebeliklerde dusuk cok yasaniyor .patolojiye gitti mi kurtaj sonrasi dr birsey dedi mi normalde bir sikinti yoksa iki uc ay sonra tekrar hamilelik dusunebilirsiniz diyo dr lar

Ilk kez basima geldi canım bir tane b6 yaşında kızım var ikinci bebeğim deyken kalbi durdu kurtaj oldum patalojiye gitti hicbir sebep yok problemde yok 3 aydir istiyoruz ama su anda gelen giden yok vardir allahin bir bildiği

polıp ne demek canım

Ilk kez basima geldi canım bir tane b6 yaşında kızım var ikinci bebeğim deyken kalbi durdu kurtaj oldum patalojiye gitti hicbir sebep yok problemde yok 3 aydir istiyoruz ama su anda gelen giden yok vardir allahin bir bildiği
Demek ki sebepsiz de olabiliyor bebegin kalbinin durmasi benim icim icimi yiyor mol tekrarladi diye rabbim korusun

Yemin ederim psikolojim bozuldu dua ediyorum. bir sebebi olmali ama ikidir yasiyorum ikidir bebegimi kaybediyorum canimdan canim gidiyor

Son düzenleme:
Cok haklısın anlıyorum ister 1 olsun ister 5 Ayni acı aynı üzüntü allah kimseye yasatmasin

[QUOTE ="melegim_06, post: 48215302, member: 778563"]Cok haklısın anlıyorum ister 1 olsun ister 5 Ayni acı aynı üzüntü allah kimseye yasatmasin[/QUOTE]
Canim tabi oyle rabbim kimseye yasatmasin ben neden ilk bebegin miydi diye sordum biliyor musun ilkinde normal karsiliyorlar test yapmiyorlar 2 ya da 3 ay sonra tekrar bebek dusunebilirsiniz diyorlar ikinci veya daha fazla yasandiginda test yapmaya yanasiyor dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…