Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gecmis olsun ben de daha 5 gun once yaşadım bebegimi aldilar bendenSelam kızlar bende 23 Eylül günü 10 haftalıkken bebeğimin 7+5te gelişiminin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğremdim Cumartesi kürtaj olacaktım ama Cuma akşamı kendi düştü bebeğimbana da dr missed abortus yazdı raporuma. Içimde 1.5cmlik bi parça kaldı onuda vakumla aldılar. O gün kabus gibiydi ve ben keseyi gördüm 1-2 gün atamadım keseyi çöpe. Şimdi toparlandım kendimi yeni gebeliğime hazırlıyorum kısmetse. Herşey bizim için şükür edip bu psikolojiden bir an önce kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. 2.gittiğim dr.beni çok motive etti Allah razı olsun kendisinden. Hadi şimdi hep birlikte elele verip bu günleri birlikte aşmaya çalışalım.
Canim sen 2017 nisan anneleri grubundaydin demi ayni gun koparilmis demek bebislerimiz bizden.Selam kızlar bende 23 Eylül günü 10 haftalıkken bebeğimin 7+5te gelişiminin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğremdim Cumartesi kürtaj olacaktım ama Cuma akşamı kendi düştü bebeğimbana da dr missed abortus yazdı raporuma. Içimde 1.5cmlik bi parça kaldı onuda vakumla aldılar. O gün kabus gibiydi ve ben keseyi gördüm 1-2 gün atamadım keseyi çöpe. Şimdi toparlandım kendimi yeni gebeliğime hazırlıyorum kısmetse. Herşey bizim için şükür edip bu psikolojiden bir an önce kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. 2.gittiğim dr.beni çok motive etti Allah razı olsun kendisinden. Hadi şimdi hep birlikte elele verip bu günleri birlikte aşmaya çalışalım.
Sanada çok geçmiş olsun. Benim kendi düştü 1 gün sonra alınacaktı ama akşamına düştü. Şimdi yeni geceliğine hazırlıyorum kendimi kısmetse inşallahCanim gecmis olsun ben de daha 5 gun once yaşadım bebegimi aldilar benden
Evet 2017 Nisan annelerindeydim napalım kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanim sen 2017 nisan anneleri grubundaydin demi ayni gun koparilmis demek bebislerimiz bizden.![]()
Ins canim ilk gebeligindi demi seninSanada çok geçmiş olsun. Benim kendi düştü 1 gün sonra alınacaktı ama akşamına düştü. Şimdi yeni geceliğine hazırlıyorum kendimi kısmetse inşallah
Evet canım ilk gebeliğimdi ben tüp bebeğe başvuracaktım ama Rabbim nasip ettiIns canim ilk gebeligindi demi senin
Rabbim oyle bir anda veriyor ki vardir bunun da bizim bilmedigimiz bir hikmeti ama iste beklemek zor geliyor .Evet canım ilk gebeliğimdi ben tüp bebeğe başvuracaktım ama Rabbim nasip etti
Tabi ki vardır bi hikmetiRabbim oyle bir anda veriyor ki vardir bunun da bizim bilmedigimiz bir hikmeti ama iste beklemek zor geliyor .
Canim dr un birsey demediyse cok ara verme çünkü düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymis cogu kisi taniyorum ilk adeti gecirdikten sonra yine hamile kaldiEvet canım ilk gebeliğimdi ben tüp bebeğe başvuracaktım ama Rabbim nasip etti
Sen kalp atimini duymus muydunTabi ki vardır bi hikmeti
Bende beklemicem hemen başlicam çalışmalara. Kalp atışını 6 ve 7.ci haftalarda duymuştum canım. Düşük sonrası küçük bir parça kalmıştı onu vakumla aldılar o gitti patolojiyeBen kalp atimini duydum haftasina gore de ilerdeydi kontrole gittik hatta giderken de belki cinsiyet tahmini yapar diye de konuştuk eşimle kim bilirdi ki karnimda 3 haftadir ölmüş yavrumben ama bir sebebi olduguna inaniyorum sebepsiz degil yani benim bebegimin gidisi ben test yaptiracam mutlaka genetik bor sorunumuz mu var kan pihtilasmasi mi var rabbim dermansiz dert vermesin
Ins birsey cikmaz canim o zaman patoloji sonucunu bekle 20 gune cikar ona gore yol cizersin kendine benceBende beklemicem hemen başlicam çalışmalara. Kalp atışını 6 ve 7.ci haftalarda duymuştum canım. Düşük sonrası küçük bir parça kalmıştı onu vakumla aldılar o gitti patolojiye
Canim peki dr una sordun mu neden olabilirmis benimko direk seninkinin zaten tanısı belli deyip aciklama yapmadi .Bende beklemicem hemen başlicam çalışmalara. Kalp atışını 6 ve 7.ci haftalarda duymuştum canım. Düşük sonrası küçük bir parça kalmıştı onu vakumla aldılar o gitti patolojiye
Benimki ilk gebeliklerde olur dediCanim peki dr una sordun mu neden olabilirmis benimko direk seninkinin zaten tanısı belli deyip aciklama yapmadi .
Dr sebebini ne olarak yorumladi peki canimCanim yapildi vajinal.muayene yumurtaliklarin gayet iyi dendi dogurgan bir kadinsin dedi smir testi yapildi kan tahlili falan hicbor problem yoktu gebelik oncesi benim daha onceki gebeligim mol gebelikti .6 ay bekle dedi bekledik sonra gebelik dusunduk. 8 haftamda da hersey yolundaydi haftasina gore ilerdeydi kalp atimi da vardi ne oldu anlamadik
Canim hic birsey demiyor yine mol gebelik çıkarsa bir yil bekle diyor yok cikmazsa kalan sureni tamamlaman lazim diyor. universitedeki docent bir yil bekle dedi gittigim ozellerdeki dr lar da degerlerin sifirlanmis artik korunmana gerek yok dedi 6.ayimda biraktim bende. Neden oldu niye oldu hicbir fikrimiz yok kimse birsey soylemiyor. Olabilirmis boyle seylerDr sebebini ne olarak yorumladi peki canim