• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

missed abortus

Ben patoloji sonucunu bekliyorum ona gore sekillenecek benim icin onumuzdeki süreç ama normal bir dusukse 2 ya da 3 ay sonra gebe kalmaya izin veriyor dr lar .

Selam kızlar bende 23 Eylül günü 10 haftalıkken bebeğimin 7+5te gelişiminin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğremdim Cumartesi kürtaj olacaktım ama Cuma akşamı kendi düştü bebeğim :KK43: bana da dr missed abortus yazdı raporuma. Içimde 1.5cmlik bi parça kaldı onuda vakumla aldılar. O gün kabus gibiydi ve ben keseyi gördüm 1-2 gün atamadım keseyi çöpe. Şimdi toparlandım kendimi yeni gebeliğime hazırlıyorum kısmetse. Herşey bizim için şükür edip bu psikolojiden bir an önce kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. 2.gittiğim dr.beni çok motive etti Allah razı olsun kendisinden. Hadi şimdi hep birlikte elele verip bu günleri birlikte aşmaya çalışalım.
Canim gecmis olsun ben de daha 5 gun once yaşadım bebegimi aldilar benden

Selam kızlar bende 23 Eylül günü 10 haftalıkken bebeğimin 7+5te gelişiminin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğremdim Cumartesi kürtaj olacaktım ama Cuma akşamı kendi düştü bebeğim :KK43: bana da dr missed abortus yazdı raporuma. Içimde 1.5cmlik bi parça kaldı onuda vakumla aldılar. O gün kabus gibiydi ve ben keseyi gördüm 1-2 gün atamadım keseyi çöpe. Şimdi toparlandım kendimi yeni gebeliğime hazırlıyorum kısmetse. Herşey bizim için şükür edip bu psikolojiden bir an önce kurtulmak için elimden geleni yapıyorum. 2.gittiğim dr.beni çok motive etti Allah razı olsun kendisinden. Hadi şimdi hep birlikte elele verip bu günleri birlikte aşmaya çalışalım.
Canim sen 2017 nisan anneleri grubundaydin demi ayni gun koparilmis demek bebislerimiz bizden. :KK43:

Ben kendimi birseye hazirlayamiyorum çünkü daha onceki gebeligim mol gebelikti 6 ay bekledik yine bebegimizi kaybettik patoloji sonucunda ins mol cikmaz yoksa bir yil daha bekleyecegiz. Ustelik bir ilac tedavisi de yok ve bir yil bekledikten sonra tekrar etmeme garantisi de . Yatip kalkip ins bu mol degildir diye dua ediyorum

Ben kalp atimini duydum haftasina gore de ilerdeydi kontrole gittik hatta giderken de belki cinsiyet tahmini yapar diye de konuştuk eşimle kim bilirdi ki karnimda 3 haftadir ölmüş yavrum :( ben ama bir sebebi olduguna inaniyorum sebepsiz degil yani benim bebegimin gidisi ben test yaptiracam mutlaka genetik bor sorunumuz mu var kan pihtilasmasi mi var rabbim dermansiz dert vermesin

Ben kalp atimini duydum haftasina gore de ilerdeydi kontrole gittik hatta giderken de belki cinsiyet tahmini yapar diye de konuştuk eşimle kim bilirdi ki karnimda 3 haftadir ölmüş yavrum :KK43: ben ama bir sebebi olduguna inaniyorum sebepsiz degil yani benim bebegimin gidisi ben test yaptiracam mutlaka genetik bor sorunumuz mu var kan pihtilasmasi mi var rabbim dermansiz dert vermesin
Bende beklemicem hemen başlicam çalışmalara. Kalp atışını 6 ve 7.ci haftalarda duymuştum canım. Düşük sonrası küçük bir parça kalmıştı onu vakumla aldılar o gitti patolojiye

Bende beklemicem hemen başlicam çalışmalara. Kalp atışını 6 ve 7.ci haftalarda duymuştum canım. Düşük sonrası küçük bir parça kalmıştı onu vakumla aldılar o gitti patolojiye
Ins birsey cikmaz canim o zaman patoloji sonucunu bekle 20 gune cikar ona gore yol cizersin kendine bence

Canim peki dr una sordun mu neden olabilirmis benimko direk seninkinin zaten tanısı belli deyip aciklama yapmadi .

Canim yapildi vajinal.muayene yumurtaliklarin gayet iyi dendi dogurgan bir kadinsin dedi smir testi yapildi kan tahlili falan hicbor problem yoktu gebelik oncesi benim daha onceki gebeligim mol gebelikti .6 ay bekle dedi bekledik sonra gebelik dusunduk. 8 haftamda da hersey yolundaydi haftasina gore ilerdeydi kalp atimi da vardi ne oldu anlamadik
Dr sebebini ne olarak yorumladi peki canim

Dr sebebini ne olarak yorumladi peki canim
Canim hic birsey demiyor yine mol gebelik çıkarsa bir yil bekle diyor yok cikmazsa kalan sureni tamamlaman lazim diyor. universitedeki docent bir yil bekle dedi gittigim ozellerdeki dr lar da degerlerin sifirlanmis artik korunmana gerek yok dedi 6.ayimda biraktim bende. Neden oldu niye oldu hicbir fikrimiz yok kimse birsey soylemiyor. Olabilirmis boyle seyler

Back
X