• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİSYONER YAPAMIYORUM

suelarzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
sevgilimle 11 aylık birlikteliğimiz var ve 8 aydır haftada 1 gün içerisinde 2 3 kez cinsel ilişki yapıyoruz fakat pozisyon herzaman yüzüstü olucağım şekilde oluyor yüz üstü yatarken girmesinde bir problem yaşamıyorum fakat misyoner denediğimiz her seferinde girmeye çalışırken canım aşırı acıyor ve yanmaya başlıyor üstelik kayganlastirici vs de kullanıyoruz misyoneri deneyimlemek istiyorum lütfen yardımcı olun..

Yanma filan varsa doktora gözükmelisin.

Rahimde yara olabilir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz.

sevgilimle 11 aylık birlikteliğimiz var ve 8 aydır haftada 1 gün içerisinde 2 3 kez cinsel ilişki yapıyoruz fakat pozisyon herzaman yüzüstü olucağım şekilde oluyor yüz üstü yatarken girmesinde bir problem yaşamıyorum fakat misyoner denediğimiz her seferinde girmeye çalışırken canım aşırı acıyor ve yanmaya başlıyor üstelik kayganlastirici vs de kullanıyoruz misyoneri deneyimlemek istiyorum lütfen yardımcı olun..
Yanlış bir hareket yapıldığını düşünüyorum misyonerde. Çünkü bana göre en rahat hatta zevk de aldığım bir pozisyon. Çoğu insanda da öyledir. En klasik pozisyon sayılır doktora görünebilirsiniz belki başka sebebi var.

Bi’ partnerimde bunu sürekli yasıyordum acı ve yanma her misyonerde olurdu diger pozisyonlarda sıkıntı yoktu. Problemi kendimde sanıyordum bir baska partnerimle deneyince misyonerde hicbir şey olmadı ne yanma ne acı.
Problem belki sen degilsindir pozisyonlarda partner cok etkili.

Bi’ partnerimde bunu sürekli yasıyordum acı ve yanma her misyonerde olurdu diger pozisyonlarda sıkıntı yoktu. Problemi kendimde sanıyordum bir baska partnerimle deneyince misyonerde hicbir şey olmadı ne yanma ne acı.
Problem belki sen degilsindir pozisyonlarda partner cok etkili.
Neydi acaba ondaki problem?

Back
X