- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Milana firuze
-
Bende konu açmak için girmiştim41+2 günlük hamileyim ama bu sat e göre değil cünki kızmı emzirdiğim için regil olmadan hamile kaldım.
4 kez untrason oldu.
İlk untrason 13-14 haftada muhtemel doğum tarıhı 28 temmuzdu.
2 de 18 haftada 30 temmuzdu.
3 de 33-34 haftada 26 temuzdu.
4 de 39 haftada 26 temmuzdu.
Son iki untrasona göre hesaplandiğinda 41+2 günlük hamile oluyorum.
En son untrasonda 39+0 da kızım 3470 gramdi.
Pazartesi dr gidicem ya suni sancı için gün verecek yada direkt yatış yapılacak.
Sızden isdediğim. Tecrube etığnız suni sancılı doğum nuzun nasıl olduğnu hangi yola suni sanci verdiğni, 40 haftadan sonra dr ne yapdığnı, ve son bebeğin son untrason olcumuyle uyumlu cıkıp cıkmadığnı yazarsanız biraz fıkır sahıbi olurum.
bide ilk doğumumda kızım 40+6 da 2850 gram olarak dünyaya geldi ve dr 2 doğum olduğu için catı muayınesi yapmadı ikinci diye kac kılo olursa doğura bileceğmi düşündü. Gercekde 2 de bebek kac kılo olursa doğum mumkunmu?
İlk doğumumda suni sancıyı damar yolu ila oksıtosin hurmonu ila almişdim ıkınma gelmediği için.Allah kolay Doğum nasip etsin, ben sezaryen olmuştum çok bilgim yok, ilk bebeğinizde hiç mi suni sancı almamıştınız? Epidural düşünüyor musunuz?
Bu arada konunuzu bir derdim var bölümüne açsaydınız yorum çok olurdu :)
İlk doğumumda suni sancıyı damar yolu ila oksıtosin hurmonu ila almişdim ıkınma gelmediği için.
Epudural aldığım icinde doğum boyunca hep uyudum sancı ağrı hıs etmedim.
Şimdide epuduralı cimri biri olduğum için almak isdemiyorum biraz direnicem ama o an epuduralı getirin cabuk diyeceğme emin gibiyim nerdeyse.
Cok teşekur ederim cvp yazdığın için.40 haftanın dolmuştu ve oglumun gelmeye niyeti yoktu doktorla kararlaştık sabah hastaneye 0cm ve 0 sanciyla yatisim yapıldı.aksamdan bişey yememistim aç karına serum taktılar suni sancı da içindeydi yavaş yavaş sancim gelmeye başladı saat 10 gibi bir cm iki santim açılma oldu devam ettik suniye 4 cm açılma ve baya bı sancim vardı bu aşama da belimden katedral taktırdım epidural için ve sancim i hissetmemeye basladim ayakta yuruyusyaptim tabi hemşireler kontrol ediyorlardı acikligi sonra saat 2 civarı tuvalet im geldi bırakın gidicem dedim meğerse doğum başlamış masaya geçtim ikinci ikinmamda oğlumu aldım kucağıma
Sagol canım amın.Aman canım o kadar acı çekmeye değmez, epiduralini yaptır kolayca doğur yine, he Doğum yapamaz mısın epiduralsiz, yaparsın tabi ki ama ilk Doğum anın gibi olmaz belki, para illa ki harcanıyor, bırak bunun için harcansın.
Sağlıkla kucağına al.
Canım aç gitmedim ben sadece serumu verdikten sonra yeme içme yasaktıkayramberamveram canım sen tecrubelisin acmı gitmek gerek.
İnşallah canım, seninki de belli olmaz hakkımızda hayırlısı olsun artıkAy ne guzel arkadasin ki etki etmis acilmaya.
Benim de korkum suni aldiktan sonra acilma ilerlememesi ve sezeryana kalmak.
kayramberamveram Milana firuze kizlar insallah hakkimizda hayirlisi olur ya. Valla sikildim, bunaldim artik. Umudum sizsiniz suan ikinizden de yarin guzel haberler bekliyorum. Hemen yazin gelismelri olur mu. Benim cuma olacak daha cok var eger gelmezse bu kiz.
Canım aç gitmedim ben sadece serumu verdikten sonra yeme içme yasaktı
Hakımızda hayırlısı olsun kozlar.
kayramberamveram o zamqn ben güzelce kahvaltımı yapıp gidicem hiş ac gitsem yolda bir yerde kesin bayılırım huyum kurusun.
justlook canım sende olumsuz konuşma berki sen bizden daha önce doğurucaksın kımse bilemez bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?