Doğuma Hazırlık Miyad aşimi. Sat siz hamilelik. Suni sancı.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim sen tr desin demi. Kacta gideceksin hastaneye
Ben tr de değilim canım.
Birazdan gidicez eşimin işi var erken gidip erken gelelim yoksa bu gun gitmiyelim diyor şimdide. Bende kalkıp hazırlanıcam işde.
10 gibi evden vıkarım bura saatıyle.

Tr saatine göre 9 da sanırım.

Bende tr de degilim :) neyse
Esinin isimi var! Erken gidip gelelim ne demek canim, yatis yapilmayacakmi suni icin.

Bende tr de degilim :) neyse
Esinin isimi var! Erken gidip gelelim ne demek canim, yatis yapilmayacakmi suni icin.
Canım gidemiyoruz bu gün yine dr aradık bu gün gelip ne yapıcaz yatış yağılacakmi ne olucak diye oda duruma göre hasırlıklı gelin yatışda yağa bilirim evede göndere bilirim dedi ama bu gün yoğun iş günü olduğu için yarın gelmemizi isdedi.

Of ya bekle bekle aksilige bak. Ama moral bozmak yok belki bugun kizin kendi gelicek. Herseyde vardir bir hayir canim. Bari yatis yapmasalarda kontrol etselerdi bebisi

Of ya bekle bekle aksilige bak. Ama moral bozmak yok belki bugun kizin kendi gelicek. Herseyde vardir bir hayir canim. Bari yatis yapmasalarda kontrol etselerdi bebisi
Biraz hayal kırıklıgı oldu. Ama hayırlısı budur umarım. Kızımda tefonmu kırdı forma da giremiycem sık sık. Yıne kaldım trlefonsuz.
Bide sabahtan berı aşagıya bicak saplanıyor gibi bir ağrım var. Bide ağrım sancım berkıde bu gün kendi gelecek kızmın. Cok rahatsız edıcı bir ağrı. Ve cok yorgun hıs edıyorum kendimi kızım uyumuyorkı bende biraz uyuyup dinlensem cok iyi olurdu.

Ay hadi hayirlisi bakalim geliyomu yoksa aksama :) insallah oyledir canim.
Sen firsat buldukca bir yerlerden gir haberdar et bizi. Merak ederim cok ben. Dualarim bizimle.

Ay hadi hayirlisi bakalim geliyomu yoksa aksama :) insallah oyledir canim.
Sen firsat buldukca bir yerlerden gir haberdar et bizi. Merak ederim cok ben. Dualarim bizimle.
Elimden geldığınce haber vericem canım agustos annelerindede yazıyorum seni etiketliycem oraya.
Tabı bır guzel haber olursa sendende haber bekliyorum cok yakında. Bide kayramberamveram sen ne yapdın musaıt olduğunda haber ver.

Kızlar topiğinize parazit yaptım sanırım ben doğumu başlatmak icin ilişkiye girdim ve hemen kasılmalarım başladı. justlook da denemişti sanırım siz de denediniz mi? Spermin kesinlikle baya etkisi var. Belki suniye gerek kalmaz

V
Ben hastaneye yattım, aslında direk doğumhaneye almışlardı ama sanırım yer olmadığı için yataklı servise geçtim. Bu günlük burdayız yarın ne olur bilmiyorum. Ağrı sancı açılma yok malesef. dua edin bana ben sizlere ediyorum justlook

Canım bana kendi sancım bulantı kusma yaptı. Dört beş kere kustum. Kendi sancısı olup kusan birini daha gördüm doğumhanede. Suni olup olmaması fark etmiyor bence.

Kusma olayinin sadece sunide oldugunu saniyordum, demekki hormanel :)
Evet bende cinsel iliski denedim, hint yagi denedim etki etmedi. Milana firuze de iliski denedi ona da etki etmedi :))

Ayyyy hadi insallah kolayca bir dogum olur canim, dualarim seninle, rabbim tez zamanda kolayca ve saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…