- Konu Sahibi Zehralinka
Merhaba arkadaşlar miyom ameliyatı olduktan sonra 6 ay bekleyip sonrasında bebek sahibi olanlar var mı gebelik nasıl geçiyor bebek hemen tutuyor mu deneyimlerinizi paylaşır mısınız ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim miyomektomi oldum doktor 3 Ay korun yeterli dedi ama 5 ay falan beklemeyi düşünüyoruz
Ben de miyom ameliyatı olalı 5,5 ay oldu. Hamilelik istiyorum. Ben de bu konuyu merak ediyorum. Miyomektomi sonrası hamile kalanlar ya da kalamayanlar yorum yaparsa çok sevinirim
Ben de 2 kez oldum amaliyat ilkinden 1 yıl sonra hamile kaldim 9 haftlikken düşük yaptim miyom dan dolayı 2 yıl önce tekrar amaliyat oldum ama hala gebelik yok![]()
Merhaba arkadaslar. Bende 6 haftalik gebeydim. 1 hafta once miyomlarimdan dolayi dusuk yaptim ardindan kurtaj oldum. Doktorum en buyugu 3.5 cm olan cok sayida miyomun var ameliyat yapmaliyiz dedi. Buyuk ihtimal ameliyat olcam. Ama so rasinda gebelik olacak mi rahim yapisikligi olur mu baska durumlar olusur mu aklimda deli sorular var. Ve korkuyorum.ameliyat sonraaindan da korkuyorum.
Hanımlar öncelikle çok geçmiş olsun hepinize ben miyomlu coook zorlu bi hamilelik geçirdikten sonra doğum yaptım şimdi miyomumu aldırmak istiyorum çünkü hayatımı zorlastirmaya başladı. Kapalı ameliyat olanlar iyileşme süreciniz nasıl geçti onu merak ediyorum.
Bir de kendi arastirmalarimdan elde ettiğim bilgi eğer birden fazla miyomunuz varsa ne kadar küçük olursalar olsunlar en sağlıklısı açık amelyat olmak ancak tek miyomsa kapalı olmak mantıklı.
İnşallah sizlerde en kısa zamanda meleklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelikten önce aldirmakla çok iyi yapmışsınız çünkü ne kadar zorlu bir süreç olduğunu sadece şunları söyleyebilirim; bebeğimi dualarla istemiştim sonra Allah im dayanacak gücüm kalmadı diye kıvranıp agliyodum.