Miyom ameliyatı olanlar doktor tavsiyesi

OdlareSu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
3
0
1
43
Merhabalar, çokça miyomlarim var ve doktor arayışı içindeyim. Gittiğim doktorlar rahim alınır diyor. Bekâr olduğum için rahmimi korumak istiyorum. Hatta miyomlara çare olursa evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Sizlerden doktor tavsiyesi bekliyorum canlar..

Hangi şehirdesiniz? Özel mi devlet mi ?
İstanbul’da Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan ısrarla tavsiye ederim
Cevap için çok teşekkür ederim 🌸 Rahmimi kurtarsinlar da devlet ya da özel farketmez. Devlette olsa maddi açıdan iyi olur ve fakat devlette rahim korumalı ameliyat yapan doktor var mı, hiç bilmiyorum. Doğu da bir şehirdeyim. Üç tane büyük ortalama ( 12,10, 10) cm civarinda miyomlarim varmış. Bunlari devlette alan olur mu rahim korumalı...Bu pek mümkün gözükmüyor...Ondan özelden bakıyorum... söylediğiniz doktoru araştırayım bir

Hangi şehirdesiniz? Özel mi devlet mi ?
İstanbul’da Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan ısrarla tavsiye ederim
Sizin bildiğiniz devlette doktor varsa beni ameliyat edecek önerilerinizi bekliyorum. Hangi şehir olursa giderim. Durdukça miyomlarim büyüyor. Çok çaresizim. Maddi olarak çok iyi bir durumda değilim ve fakat devletten çare olmazsa ne yapip edip özelde ameliyat olmam lazim🌸

Sizin bildiğiniz devlette doktor varsa beni ameliyat edecek önerilerinizi bekliyorum. Hangi şehir olursa giderim. Durdukça miyomlarim büyüyor. Çok çaresizim. Maddi olarak çok iyi bir durumda değilim ve fakat devletten çare olmazsa ne yapip edip özelde ameliyat olmam lazim🌸
Hiç ayrıntı yazmamıştınız onun için sordum devlete bende gitmedim sizin durumunuzla aynıydık rahim alınacak demişlerdi, aldırmamak için Süleyman Hocaya gittim aşık ameliyat oldum 4 yıl oldu bir sıkıntım yok şükür

Back
X