! MİYOM AMELİYATI SONRASI GEBELİK

pimpirikli anne23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
15
3
37
KIZLAR 2 YIL ÖNCE MİYOM AMELİYATI OLMUŞTUM ...23 CMLİK DEV BİR MİYOM ALINDI KİTLE RAHİM DIŞINDAYDI... ŞU AN 4,5 AYLIK HAMİLEYİM VE DOĞUM KONUSUNDA ENDİŞELERİM VAR, BU DURUMDA OLUP NORMAL DOĞUM YAPAN VAR MI ?

Ben 37. hafta hamileyim. Doktor yarın gel sezaryen yapalım. Ameliyat yerinden rahmin yırtılma riski var dedi. Korktum gerildim. Normalde bu cuma yani 37+5 de sezaryen olacaktım. 3 gün bile beklemek istemiyor.

Senin gebeliğin nasıl gidiyor. Doktorun da sezaryen istiyordur diye düşünüyorum. Kaçıncı haftada almak istiyor. Belli mi tarih konuşuldu mu?

MERHABA;
BEN ŞU AN 29+4 ÜM DOKTORLA 38.HAFTA DA SEZERYAN DİYE KONUŞTUK AMA GİDİŞATA GÖRE ŞEKİLLENECEK ...SENDE Mİ MİYOM AMELİYATI OLMUŞTUN ?

KIZLAR 2 YIL ÖNCE MİYOM AMELİYATI OLMUŞTUM ...23 CMLİK DEV BİR MİYOM ALINDI KİTLE RAHİM DIŞINDAYDI... ŞU AN 4,5 AYLIK HAMİLEYİM VE DOĞUM KONUSUNDA ENDİŞELERİM VAR, BU DURUMDA OLUP NORMAL DOĞUM YAPAN VAR MI ?

Öncelikle bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağına alırsınız. ameliyatınız açık mı oldu ve doğal yollarla mı gebe kaldınız? yaklaşık 1 hafta sonra bende 13 cmlik rahim dışındaki miyomumu açık ameliyatla aldırcam. :(

Back
X