miyom buyumesi hakkinda

mericsezin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
189
108
18
42
Bundan 2 ay önce normal yolla gebe kalamayacağimi öğrendim ve tüp bebek tedavisi için muayene oldum ve7 cm çapında miyom olduğunu söyledi Dr um fakat ,bundan 6 ay önceki farklı bir hastanede ki muayenemde boyut 4 cm 1.5 ay oncede 4 cm di . Benim sorum şu 1.5 ayda bu kadar buyur mu kafam çok karisti

Laparoskopik'mi oldunuz ameliyatinizi, yoksa acik mi? Ameliyat sonrasi yasadiklariniz ile ilgili bahsedebilirmisiniz rica etsem.Bende ameliyat olacagim.Merak ediyorum.

eevciost: 46057574 .!.:
Laparoskopik'mi oldunuz ameliyatinizi, yoksa acik mi? Ameliyat sonrasi yasadiklariniz ile ilgili bahsedebilirmisiniz rica etsem.Bende ameliyat olacagim.Merak ediyorum.
Merhaba yeni gordum msjinizi. Laparoskopik miyometri ameliyat. Bende sizin gibi öncesinde çok korktum çokendiselendim. Fakat hizli bi karar alarak oldum ameliyati. ilk hafta biraz zor geciyormutlaka yaninizda yardim edebilecek biri olmali 2. Hafta daha iyi oluyorsunuz 3. Hafta ise normal hayatiniza ddobebiliyorsunuz. 1 ay sonra tamamen iyilesiyorsunuz. Benim ameliyatim çok basarili geçti Dr umdan çok memnun kaldim. Çok fazla kanamam olmadi ilk3 gün lekelenme seklinde oldu. Sonraki aylarda adet düzensizliğinhic olmadi. En zor ssüreç ilk hafta benim aci esigim düşüktür agrim çok oldu ama unutuluyor. Simdi çok iyiyim. Sormak istediğiniz ne varsa cevaplarim

Back
X