MİYOM İÇİN Dr.Shiffa Scarlet kapsül

ROSE7581

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
12
0
36
Ordu
Arkadaşlar miyom için Dr.Shiffa Scarlet kapsül kullanan var mı?Benim 4cm lik bir miyomum var.Ameliyat olmak istemiyorum.İnternette araştırırken Dr.Shiffa Scarlet kapsül diye bir bitkisel ürün gördüm.Fakat hiç yorum bulamadım.Aranizda bu ürünü kullanan var mı?Yada bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..........

Arkadaşlar miyom için Dr.Shiffa Scarlet kapsül kullanan var mı?Benim 4cm lik bir miyomum var.Ameliyat olmak istemiyorum.İnternette araştırırken Dr.Shiffa Scarlet kapsül diye bir bitkisel ürün gördüm.Fakat hiç yorum bulamadım.Aranizda bu ürünü kullanan var mı?Yada bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..........

bole bi mucize ilac olsaydi herkes kullanirdi arkadasim bence guvenme tabii miyomun riskli degilse ve zarari yoksa denemeye deger ama umit baglama bence ve ara ara kontrol ettir buyuyup buyumedigini gor ben alti ayda kontrole giderken en son gittigimde 2.5 tan 6 olmus cok hizli buyumus ve rahmin alinabilirmis riskli bi yerde dunyam yikildi doktor arastiriyorum bende

Teşekkür ederim.Ameliyattan önce denesem mi?Çok kararsızım...Çünkü neticede ameliyat ve riskli...Sanırım MİYOM İÇİN Dr.Shiffa Scarlet kapsül kullanan yok

dr.shiffa scarlet ürününün 3 ay kullandım canım.10 cm miyomum vardı 2 cm e kadar düştü doktorum bile şaşırdı kullanmaya devam et dedi.tavsiye ederim mutlaka kullan ama ben scarlet setini kullandım ama üretici firmadan al bence..

dr.shiffa scarlet ürününün 3 ay kullandım canım.10 cm miyomum vardı 2 cm e kadar düştü doktorum bile şaşırdı kullanmaya devam et dedi.tavsiye ederim mutlaka kullan ama ben scarlet setini kullandım ama üretici firmadan al bence..

meltemseker,ürünü üretici firmadan aldım.Setin içinde damla ve kapsül var.Kullanım şekli beni biraz tereddüte düşürdü.Günde 6 altı tane kapsül fazla değil mi?Sen nasıl kullandınız acaba?Teşekkür ederim..

gercekten kuculdumu sen miyomunne tur bi miyomdu arkadasim sahsen bende ameliyattan korkuyorum ama bole bi ilac olsaydi cok duyulurdu bence...

simdi ben iki gun once doktora gittim miyomu ameliat oncesi kucultmek icin ilaclariniz varmis diye sordum evet var ama tavsiye etmiyorum dedi evet kuculuyuor ama kuculurken miyomun dis tabakasi cok sertlesiyor ve onu o sekilde ameliyat etmek ameliyat sirasinda kan kaybi riski cok daha fazlaoluoyr dedi ve biraktigin an eger hemen ameliyat olamadiysan bazi sebeblerden dolayi eskisinden daha cok buyuyebiliyor ben bunu sahsen tavsiye etmem ama sana kalmis tabii dedi ben secenekleri ve riskleri ben soylerim secim senin dedi hatta su sekilde istersen hamile kalmayi bile deneyebilirsin sana kesinlike dusuk yaparsin diyemem dedi yada erken dogum 9 ayini rahat bile gecirebilirsin ama dusuk riskin normal hamilelikte ne ise miyomlu hastalarimizda iki katidir dedi ben biraz kisaltarak analtiyorum ama doktor beni cok rahatladi yoksa iyice kafayi yiyordum ama maalesef ameliyat ucreti biraz yuksekgeldi bana haftaya cuma zeynep kamile gidiyorum bakalim onlar ne diyecek gerci bu gittigimde zeynep kamilin doktoru ama muayanesine gittim ve ameliyati ozellerde yapiyor

arkadasim ilac hakkinda biraz daha bilgi verirsensevinirim gercekten gunde alti kez mi kullaniliyor

merhaba, çok sevindim herşeyden önce miyomunuzun küçülmesine.miyomunuz rahmin neresindeydi acaba? benimde aynı sorunum var ve 6,5 - 7,0 cm boyutlarında rahim duvarının içerisinde dr um önce bebek denemem gerektiğini söyledi. 2 cm e kanamaylamı indi boyutu? dr. unuzun adını alabilir miyim? teşekkürler...

Dr shiffa nın bir çok ürününü kullanmışsınız bakıyorum mesajlarınız görünüyor istenildiği zaman biliyorsunuzdur herhalde. burada birçok kişi sağlığına kavuşmak için her yolu deniyor ben de dahil. çünkü hayat bu önemli sizin için de öyledir sanırım. o yüzden insanları gerçekten yaşayarak test ettiğiniz ürünlere yönlendirin. söylediğim gibi yaşam ve sağlık sözkonusu.umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

neredeyse hergün birileri 'falan ürünü kullanıp memnun kalan var mı' diye bir konu açıyor.sonra birileri de çıkıp 'evet kullandım,aman şöyle memnun kaldım,böyle memnun kaldım,yok mucize etkisi yarattı,yok bilmem ne'diye cevaplar yazıyor.iyi niyetle cevap yazmış olan bir iki arkadaş dışında bu konuya yazılmış tüm soru ve cevapların reklam amaçlı bir düzmece olduğunu düşünüyorum.başka başlıklar altında da yine bu ürünün adı verilerek konular açılmış.böyle önemli bir sağlık sorununa çözüm bulmak için iyi bir doktor bulun ve onun tavsiyelerine güvenin.internetten duyduğunuz kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.benim de miyomum vardı,hamileliğim boyunca doktorumun tavsiye ettiği ilaçları kullandım,bebeğimi sağlıkla doğurdum.zaten doğumdan sonra da miyomum çok çok küçüldü.

neredeyse hergün birileri 'falan ürünü kullanıp memnun kalan var mı' diye bir konu açıyor.sonra birileri de çıkıp 'evet kullandım,aman şöyle memnun kaldım,böyle memnun kaldım,yok mucize etkisi yarattı,yok bilmem ne'diye cevaplar yazıyor.iyi niyetle cevap yazmış olan bir iki arkadaş dışında bu konuya yazılmış tüm soru ve cevapların reklam amaçlı bir düzmece olduğunu düşünüyorum.başka başlıklar altında da yine bu ürünün adı verilerek konular açılmış.böyle önemli bir sağlık sorununa çözüm bulmak için iyi bir doktor bulun ve onun tavsiyelerine güvenin.internetten duyduğunuz kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.benim de miyomum vardı,hamileliğim boyunca doktorumun tavsiye ettiği ilaçları kullandım,bebeğimi sağlıkla doğurdum.zaten doğumdan sonra da miyomum çok çok küçüldü.
Benim reklam gibi bir amacım yok.Önceki mesajlarım bakarsanız bunu anlayabilirsiniz.Ameliyattan önce bitkisel ürünler benim için bir ümit.Bu ürünle ilgili internette yorum bulamadığımdan buraya yazdım...

merhaba, çok sevindim herşeyden önce miyomunuzun küçülmesine.miyomunuz rahmin neresindeydi acaba? benimde aynı sorunum var ve 6,5 - 7,0 cm boyutlarında rahim duvarının içerisinde dr um önce bebek denemem gerektiğini söyledi. 2 cm e kanamaylamı indi boyutu? dr. unuzun adını alabilir miyim? teşekkürler...

merhaba

benim miyomumda rahim duvarinda ve rahme dogru buyuyor ama doktorlar ameliyat diyor hemde acik ameliyat sana nasil hamile kalmayi dene dedi anlamadim yoksa disa dogrumu buyuyordu arkadasim seni miyomun benimkisi ustelik senin kadar buyuk de deil 6 cm

off kafam cok karisik yaa

merhaba arkadaşım,
sözlerinize katılıyorum. benim de miyomum var ve doktormun tavsiyesiyle önce hamile kalmayı deniyorum şu an. fakat doktorum bana hiç bir ilaç önermedi belki de henüz hamile olmadığım için ama sordum hamile kalırsam ilaç verecekmkisiniz diye hayır dedi. siz hangi ilaçları kullandınız ve miyomunuz hangi boyutta yeri nerede idi? ayrıca hamileliğiniz boyunca miyomdan dolayı yaşadığınız sıkıntıları yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler...

merhaba

benim miyomumda rahim duvarinda ve rahme dogru buyuyor ama doktorlar ameliyat diyor hemde acik ameliyat sana nasil hamile kalmayi dene dedi anlamadim yoksa disa dogrumu buyuyordu arkadasim seni miyomun benimkisi ustelik senin kadar buyuk de deil 6 cm

off kafam cok karisik yaa

canım bak doktorumun söylediği durumumun "ameliyat ol da kurtul şeklinde olmadığı" bu durumda ameliyat olursam rahim duvarının zedeleneceği (çünkü rahim duvarının içinde tamamen miyom) ayrıca bu zedelenmenin hemen tamir olamayacağı vakit alacağı (yaşım 35) yaşımdan dolayı önce hamile kalmayı denemem gerektiği. ameliyat olursam belki çocuk sahibi olamayacağımı, rahmin içine etkisinin önemli olduğunu benim miyomumunda rahim içine çok çok az etkisi olduğu için hamile kalmayı denemem gerektiğini anlattı doktorum.iyi bir doktora git çünkü onlar çok çok gerekli olmadıkça rahmi zedelememek için hemen ameliyat önermiyorlar. çok geçmiş olsun canım...

merhaba arkadaşım,
sözlerinize katılıyorum. benim de miyomum var ve doktormun tavsiyesiyle önce hamile kalmayı deniyorum şu an. fakat doktorum bana hiç bir ilaç önermedi belki de henüz hamile olmadığım için ama sordum hamile kalırsam ilaç verecekmkisiniz diye hayır dedi. siz hangi ilaçları kullandınız ve miyomunuz hangi boyutta yeri nerede idi? ayrıca hamileliğiniz boyunca miyomdan dolayı yaşadığınız sıkıntıları yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler...

canım ben miyomum olduğunu öğrendiğimde zaten 4aylık hamileydim.doktorum bana progestan diye bir ilaç kullandırdı.aslında bu ilacın miyom küçültme veya büyümesini engelleme gibi bir iddaası yok ama ben bu hormonunun miyomun büyümesini engellediğine inanıyorum dedi.gerçekten etkili olup olmadığını bilmiyorum,kullanmasaydım daha da büyüyüp problem yaratır mıydı onu da bilmiyorum ama doktoruma güvendim.miyomumu sezaryenle doğum yaptığım sırada alacaklardı ama doktorum beklediğinden daha büyük ve rahme daha yakın olduğunu,bu yüzden kanamayı durduramamaktan korkup hiç dokunmadığını söyledi.
hamileliğim süresince miyomun bana ne gibi sıkıntılar yaşattığına gelince sadece ve sadece ne oldu,ne olacak,bebeğimi sıkıştırır mı,erken doğum yapmak zorunda kalır mıyım,ya bebeğimi 6aylık doğurmak zorunda kalırsam,ya bebeğimi kaybedersem gibi saçmasapan felaket senaryolarıyla kendimi yıprattım durdum.başka da hiçbirşekilde hiçbir sıkıntı vermedi.doktor söylemese büyük ihtimalle haberim bile olmazdı.sadece son ayımda artık iyice büyüdüğünden elimle hisseder hale gelmiştim.ama asla ağrı sızı olmadı.
yani arkadaşım dilerim sağlıkla hamile kalır sağlıkla doğurursun.lütfen sözlerimi hiç unutma,benim yaptığımı asla yapma,hamileliğini kendine zehir etme.miyomu olup gayet normal bir hamilelik geçiren çok insan gördüm.bende bunlardan biriyim.

Arkadaş bişey sormuş bende cevap yazdım amma büyüttünüz konuyu.İsteyen istediğini dener kullanır.Reklam yapacak yermi yok allah aşkına.Roza bende günde 6 tane kullandım sende nasıl önerdilerse öle kullan bence.Ben damlasını kullanmıştım.Umarım sanada iyi gelir.Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim.ameliyattan önce denesem mi?çok kararsızım...çünkü neticede ameliyat ve riskli...sanırım miyom için dr.shiffa scarlet kapsül kullanan yok

selam arkadaşım bu konuyu yazalı bayağı olmuş ama merak ettim miyom problemini hallettinmi ..scarlet ilacı kullandınmı benimde 4,5cm miyomum var alıp kullansammı kararsızı..ne olur bana yol göster..

Back
X