Arkadaşlar miyom için Dr.Shiffa Scarlet kapsül kullanan var mı?Benim 4cm lik bir miyomum var.Ameliyat olmak istemiyorum.İnternette araştırırken Dr.Shiffa Scarlet kapsül diye bir bitkisel ürün gördüm.Fakat hiç yorum bulamadım.Aranizda bu ürünü kullanan var mı?Yada bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..........
dr.shiffa scarlet ürününün 3 ay kullandım canım.10 cm miyomum vardı 2 cm e kadar düştü doktorum bile şaşırdı kullanmaya devam et dedi.tavsiye ederim mutlaka kullan ama ben scarlet setini kullandım ama üretici firmadan al bence..
merhaba, çok sevindim herşeyden önce miyomunuzun küçülmesine.miyomunuz rahmin neresindeydi acaba? benimde aynı sorunum var ve 6,5 - 7,0 cm boyutlarında rahim duvarının içerisinde dr um önce bebek denemem gerektiğini söyledi. 2 cm e kanamaylamı indi boyutu? dr. unuzun adını alabilir miyim? teşekkürler...dr.shiffa scarlet ürününün 3 ay kullandım canım.10 cm miyomum vardı 2 cm e kadar düştü doktorum bile şaşırdı kullanmaya devam et dedi.tavsiye ederim mutlaka kullan ama ben scarlet setini kullandım ama üretici firmadan al bence..
Dr shiffa nın bir çok ürününü kullanmışsınız bakıyorum mesajlarınız görünüyor istenildiği zaman biliyorsunuzdur herhalde. burada birçok kişi sağlığına kavuşmak için her yolu deniyor ben de dahil. çünkü hayat bu önemli sizin için de öyledir sanırım. o yüzden insanları gerçekten yaşayarak test ettiğiniz ürünlere yönlendirin. söylediğim gibi yaşam ve sağlık sözkonusu.umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.dr.shiffa scarlet ürününün 3 ay kullandım canım.10 cm miyomum vardı 2 cm e kadar düştü doktorum bile şaşırdı kullanmaya devam et dedi.tavsiye ederim mutlaka kullan ama ben scarlet setini kullandım ama üretici firmadan al bence..
Benim reklam gibi bir amacım yok.Önceki mesajlarım bakarsanız bunu anlayabilirsiniz.Ameliyattan önce bitkisel ürünler benim için bir ümit.Bu ürünle ilgili internette yorum bulamadığımdan buraya yazdım...neredeyse hergün birileri 'falan ürünü kullanıp memnun kalan var mı' diye bir konu açıyor.sonra birileri de çıkıp 'evet kullandım,aman şöyle memnun kaldım,böyle memnun kaldım,yok mucize etkisi yarattı,yok bilmem ne'diye cevaplar yazıyor.iyi niyetle cevap yazmış olan bir iki arkadaş dışında bu konuya yazılmış tüm soru ve cevapların reklam amaçlı bir düzmece olduğunu düşünüyorum.başka başlıklar altında da yine bu ürünün adı verilerek konular açılmış.böyle önemli bir sağlık sorununa çözüm bulmak için iyi bir doktor bulun ve onun tavsiyelerine güvenin.internetten duyduğunuz kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.benim de miyomum vardı,hamileliğim boyunca doktorumun tavsiye ettiği ilaçları kullandım,bebeğimi sağlıkla doğurdum.zaten doğumdan sonra da miyomum çok çok küçüldü.
merhaba, çok sevindim herşeyden önce miyomunuzun küçülmesine.miyomunuz rahmin neresindeydi acaba? benimde aynı sorunum var ve 6,5 - 7,0 cm boyutlarında rahim duvarının içerisinde dr um önce bebek denemem gerektiğini söyledi. 2 cm e kanamaylamı indi boyutu? dr. unuzun adını alabilir miyim? teşekkürler...
neredeyse hergün birileri 'falan ürünü kullanıp memnun kalan var mı' diye bir konu açıyor.sonra birileri de çıkıp 'evet kullandım,aman şöyle memnun kaldım,böyle memnun kaldım,yok mucize etkisi yarattı,yok bilmem ne'diye cevaplar yazıyor.iyi niyetle cevap yazmış olan bir iki arkadaş dışında bu konuya yazılmış tüm soru ve cevapların reklam amaçlı bir düzmece olduğunu düşünüyorum.başka başlıklar altında da yine bu ürünün adı verilerek konular açılmış.böyle önemli bir sağlık sorununa çözüm bulmak için iyi bir doktor bulun ve onun tavsiyelerine güvenin.internetten duyduğunuz kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin.benim de miyomum vardı,hamileliğim boyunca doktorumun tavsiye ettiği ilaçları kullandım,bebeğimi sağlıkla doğurdum.zaten doğumdan sonra da miyomum çok çok küçüldü.
merhaba
benim miyomumda rahim duvarinda ve rahme dogru buyuyor ama doktorlar ameliyat diyor hemde acik ameliyat sana nasil hamile kalmayi dene dedi anlamadim yoksa disa dogrumu buyuyordu arkadasim seni miyomun benimkisi ustelik senin kadar buyuk de deil 6 cm
off kafam cok karisik yaa
merhaba arkadaşım,
sözlerinize katılıyorum. benim de miyomum var ve doktormun tavsiyesiyle önce hamile kalmayı deniyorum şu an. fakat doktorum bana hiç bir ilaç önermedi belki de henüz hamile olmadığım için ama sordum hamile kalırsam ilaç verecekmkisiniz diye hayır dedi. siz hangi ilaçları kullandınız ve miyomunuz hangi boyutta yeri nerede idi? ayrıca hamileliğiniz boyunca miyomdan dolayı yaşadığınız sıkıntıları yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler...
teşekkür ederim.ameliyattan önce denesem mi?çok kararsızım...çünkü neticede ameliyat ve riskli...sanırım miyom için dr.shiffa scarlet kapsül kullanan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?