miyom ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar ben 2,5 aylık hamileyim ve geçen kanamam oldu miyom dan kaynaklanıyormuş bebegim 3,5 cm ama miyom 4,5 cm. yani bebekden daha büyük. doktorum progestan verdi ve bu ilaç büyümesine engel dedi ama ben zaten içiyodum ve büyümüş ve dediki ilerde çok miyom etkilemiycek çünkü karnın dışarı doğru büyüycek şimdi etkiler sadece dedi gene kanama yapabilir dedi 9 ay boyunca tehtidim varmış ama üff kızlar ya çok korkuyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum ne olur bana bi ışık olun birde ikili test yaptır dedi o nasıl yapılıyo ultrason falan dedi ense kalınlığı ölçülüyomuş bu ultrason karındanmı oluyo çünkü benim vajinal muayene yasak? ne olur cvp yazınsenağlama:CüvCüv::emir_bebek:

arkadaslar ben 2,5 aylık hamileyim ve geçen kanamam oldu miyom dan kaynaklanıyormuş bebegim 3,5 cm ama miyom 4,5 cm. yani bebekden daha büyük. doktorum progestan verdi ve bu ilaç büyümesine engel dedi ama ben zaten içiyodum ve büyümüş ve dediki ilerde çok miyom etkilemiycek çünkü karnın dışarı doğru büyüycek şimdi etkiler sadece dedi gene kanama yapabilir dedi 9 ay boyunca tehtidim varmış ama üff kızlar ya çok korkuyorum bebegimi kaybetmek istemiyorum ne olur bana bi ışık olun birde ikili test yaptır dedi o nasıl yapılıyo ultrason falan dedi ense kalınlığı ölçülüyomuş bu ultrason karındanmı oluyo çünkü benim vajinal muayene yasak? ne olur cvp yazınsenağlama:CüvCüv::emir_bebek:

canım benım hıc cocugum olmadı vallahı bılmıyorum dedıgın testı ama ınsallah bebısıne bısı olmaz allah yardımcın olsun ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına almak nasıp etsın dualarım senınle

benisec canım,2li test de genelde karından muayene yapıyorlar,ben hiç vajenden rastlamadım yada duymadım desem yalan olmaz,bebğin ense kalınlığını ölçüyorlar güzelim,aynı gün sende kan vererek 2li testi yaptırıyorsun tatlım,sonuç yaklaşık 1 hafta sonra falan çıkıyor,endişe etme,inş bir sorun olamadan hamileliğini tamamlarsın.

kızlar cvpler için sağolun ikili testi yaptırmak için bi yerden randevu aldım ama ordan bana dedilerki sadece ultrasonla ölçüm yapcaz eger gerekli görürsek kana yollıycaz sizdede böylemi yaptılar?

of ya miyomu olup kanama yapan tek hamile benim sanırım kimse yazmamış bişey bana :'( allhın izniyle sağlıcakla doğururum inş

canım myom lu gebelik geçiren tek sen değilsin ben de daha önce yarım bi gebelik geçirdim myomdan dolayı.4,5 aylık bebeğimi malasef erken doğumla kaybettim.kanamalarımda oluyodu ama sadece4,5 ay geçebildi üzerinden cünkü benim myomumda büyüyodu.en sonunda ameliyat oldum ve alındı myom benden şimdi ki hamileliğim cok şükür iyi geçiyo Allahtan bi aksilik olmazsa .ihşallah sendede bi sorun olmazda bebeğini sağsalim kucağına alırsına.s.

Benisec 2li testi laboratuarlarda yapıyorlar cnm,sen nerden randevu aldın,ama bu testi yaptırmak için senin aynı gün ultrasona girmiş olman gerekiyor,çünkü labaoaratuara gidip bu testi yaptırmak istediğinde dr.un sana vermiş olduğu formu istiyorlar,bu formda bebeğin ense kalınlığı(CRL değeri),boyu,senin kilon son adet tarihin ,daha önce aile de kalıtsal hastalıklar olup olmadığı,sigara alkol kullanımı,şeker hastalığı var mı gibi bir çok soru bulunuyor,bu gerekli cnm,bende laboratuar teknisyeniyim,orda biliyorum,ultrason ile kan aynı gün olmazsa yani aradan 24 saat geçmemiş olmalı,tekrar ultrasona girmen ve tekrar kan aldırman gerekecek,biraz karışık oldu sanırım ama özelden anlamadığın birşey varsa sorabilrisin yada burdan konuyu takip ediyorum cnm,kendine iyi bak,umarım bir sorun çıkmaz.

canım myom lu gebelik geçiren tek sen değilsin ben de daha önce yarım bi gebelik geçirdim myomdan dolayı.4,5 aylık bebeğimi malasef erken doğumla kaybettim.kanamalarımda oluyodu ama sadece4,5 ay geçebildi üzerinden cünkü benim myomumda büyüyodu.en sonunda ameliyat oldum ve alındı myom benden şimdi ki hamileliğim cok şükür iyi geçiyo Allahtan bi aksilik olmazsa .ihşallah sendede bi sorun olmazda bebeğini sağsalim kucağına alırsına.s.

cnm benim de işde korktugum bu memegimi kaybetmek istemiyorum benimde miyomum büyümüş senin kanaman çok mu oluyordu nasıldı yani belki ona göre bi tahmin yürütebilirim kendime göre yazarsan sevinirim?:a015:

Benisec 2li testi laboratuarlarda yapıyorlar cnm,sen nerden randevu aldın,ama bu testi yaptırmak için senin aynı gün ultrasona girmiş olman gerekiyor,çünkü labaoaratuara gidip bu testi yaptırmak istediğinde dr.un sana vermiş olduğu formu istiyorlar,bu formda bebeğin ense kalınlığı(CRL değeri),boyu,senin kilon son adet tarihin ,daha önce aile de kalıtsal hastalıklar olup olmadığı,sigara alkol kullanımı,şeker hastalığı var mı gibi bir çok soru bulunuyor,bu gerekli cnm,bende laboratuar teknisyeniyim,orda biliyorum,ultrason ile kan aynı gün olmazsa yani aradan 24 saat geçmemiş olmalı,tekrar ultrasona girmen ve tekrar kan aldırman gerekecek,biraz karışık oldu sanırım ama özelden anlamadığın birşey varsa sorabilrisin yada burdan konuyu takip ediyorum cnm,kendine iyi bak,umarım bir sorun çıkmaz.

cnm bu alttan muayene olmuyor diymi ya ,işde doktor kana gerek duymaya bilriim dedi bilmiyorum 12sine gün verdi işde bakalım inş bi sorun çıkmaz ya şu miyomu durdurmanın bir yolu yokmmu?:a015:

merhabalar.> benisec2 >bende myomlu olan gebelerden biriyim.gebe olduğumu bilmeden önce çok ciddi sancılar yüzünden uyuyamıyodum .sonra hem myom hem bebek var dendi.doktorum düşük tehlikesi veya erken doğum olucağından behsetti sezeryan olucak ihtimalle doğumun dediler.maşallah benim hiç kanamam olmadı myomun başlıca sebebi kanama imiş çok dikkat etmen gerekiyor ağır falan kaldırma ben öksürüken bile karnımı tutuyorum bebeği kaybetmekten çok korkuyorum ben de ilk gebeliğim bu benim .kanam olursa başka bi tehlikem daha var oda kan uyuşmazlığı.Allahıma bin şükür şuan da iyyiim benimde 3.5 cm olduğu söylendi haftaya salı veya çarşanba doktora gitmem gerekicek ondan sonra neler olucağını tekrar söylerim sana bende myom büyümüşmü diye merak ediyorum 3 ayım dolucak gittiğimde.Allah herkese sağlıklı bir şekilde ağrısız doğum versin hayırlsı ile olur inşallah bebeişlerimiz.dua et bol bol bebeişine ve kendine.

benisc alttan değil üstten muayene ediliyor ama dr.nasıl kan testine gerek olmayabilir dedi anlamıyorum ,2li test için hem ultrason hemde kan şart.

canım benim kanamalarım cok değildi.lekelenme tarzında.aman aman kan kaybım yoktu.sadece benim myomumda büyüme vardı 3.5 cm başlanan myom 11 cm kadar büyümüştü nihayatinde bebeğime artık yer kalmamıştı.bilmiyorum cok kötü günler geçirdim ben Allah kimseye yaşatmasın.

canım benim kanamalarım cok değildi.lekelenme tarzında.aman aman kan kaybım yoktu.sadece benim myomumda büyüme vardı 3.5 cm başlanan myom 11 cm kadar büyümüştü nihayatinde bebeğime artık yer kalmamıştı.bilmiyorum cok kötü günler geçirdim ben Allah kimseye yaşatmasın.

benimde miyom çok büyümüş bebekden daha büyük şuan da yani 2ayda bebegi geçmiş ya progestan içmemişmiydin sen hamileyken?senağlama

benisc alttan değil üstten muayene ediliyor ama dr.nasıl kan testine gerek olmayabilir dedi anlamıyorum ,2li test için hem ultrason hemde kan şart.

walla cnm devlet hastanesinde bu şekilde uygulama yapılıyomuş. ya ne yapsam özeldemi yaptırsam?:CüvCüv:

benimde miyom çok büyümüş bebekden daha büyük şuan da yani 2ayda bebegi geçmiş ya progestan içmemişmiydin sen hamileyken?senağlama

canım içmezolurmuyum günde 3 tane içiyodumm.nette araştırmıştım progesteron bazı myomları beslermiş sanırım benimde o gruba giriyodu.anlayacağın fayda etmedi bana..
Allahtan o günlerim geçmişte kaldı artıkk..Allah yadımcınız olsunnnkaydirigubbakcemile5

myomun ne kadar sürede büyüdüğünü takip ettiniz mi?benim şuan 3 ay doldu ama doktorum büyüme görülse muhakkkak söylerdi bende progestan ve folic kullanıyorum progestan bitti benim diğerine devam ediyorum.ağrılarınız oluyomu bide bende çok fazla bel ve kasık ağrısı oluyor birde sol kalçamdan bacağıma ağrı iniyo çok yorulursam.tşk.

canım içmezolurmuyum günde 3 tane içiyodumm.nette araştırmıştım progesteron bazı myomları beslermiş sanırım benimde o gruba giriyodu.anlayacağın fayda etmedi bana..
Allahtan o günlerim geçmişte kaldı artıkk..Allah yadımcınız olsunnnkaydirigubbakcemile5

bende 3 tane içiyordum ama doktor kanamadan sonra 6 ya çıkardı rahim agzının ordaymış sanırım benimki bakalım bi daha gittiğimde büyüme olacakmı inş olmaz dua et cnm benim için bebegimi sağlıcakla kucagıma alayım he birde senin kanamaların ne zaman başlamıştı ne kadar aralıklarla kanaman oluyordu hatırlıyorsan yazarsan sevinirimsenağlama

myomun ne kadar sürede büyüdüğünü takip ettiniz mi?benim şuan 3 ay doldu ama doktorum büyüme görülse muhakkkak söylerdi bende progestan ve folic kullanıyorum progestan bitti benim diğerine devam ediyorum.ağrılarınız oluyomu bide bende çok fazla bel ve kasık ağrısı oluyor birde sol kalçamdan bacağıma ağrı iniyo çok yorulursam.tşk.

evet benimde çok agrım var hatta bazen geceleri ağrıdan uyanıyorum. miyomdan sanırım birde adet olacakmışım gibi bi ağrım var sürekli oluyor. ilk zamanlar miyomun boyunu doktor söylemişti ama unuttum bi daha sorcam doktora gittiğimde şuan 4,5 cm inş daha büyüme yapmaz dua edin arkadaslar ne olur ya herşey allhdan bi tanıdıgımın tam 7 tane miyomu vardı düşünün ama sağasalim doğurdu allhın izniyle bizde kucagımıza alıcaz inş:Saruboceq:

arkadaşlar bu miyom büyüse gene kanamam olurdu dimi o kanamadan sonra çok şükür olmadı inş da olmaz bi yorum yapın ne olur?

arkadaşlar ben 15 haftalıgım ve bu haftaya girdiğimden beridir sağ kasıgımda acayip ağrı var kramp tarznada dönüşüyo bacagıma ve belime vuruyo acaba miyomdanmı yoksa sizlerdede oluyomu normalmi yani?

Back
X