miyom ve tüp bebek

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.393
6.854
398
merhaba hocam benim miyomlarım var iki tane devlet hastanesine gidiyordum rapor için ameliyat önermediler hsg artı histeroskopi ile ameliyata gerek olmadı söylendi rapor aşamasında miyomlarım büyümüş dediler ve ameliyat olmam gerektiğini söyldediler başka bi hastanede negatif bir aşılamam oldu benim sorum şu miyom gebeliğe engel değil tüp bebek denenebilir mi boyutları 5.5 cm 4cm iki miyom rahmin ön ve arkasında

merhaba hocam benim miyomlarım var iki tane devlet hastanesine gidiyordum rapor için ameliyat önermediler hsg artı histeroskopi ile ameliyata gerek olmadı söylendi rapor aşamasında miyomlarım büyümüş dediler ve ameliyat olmam gerektiğini söyldediler başka bi hastanede negatif bir aşılamam oldu benim sorum şu miyom gebeliğe engel değil tüp bebek denenebilir mi boyutları 5.5 cm 4cm iki miyom rahmin ön ve arkasında
Merhabalar : gebelıge olumsuz etkısı ıcın myomların yerlesımı ve boyutu önemlıdır.Rahım ıcıne bası yapan bır myom gebelık olusumuna ve olusacak gebelıge olumsuz etkı yaparak gebelık kaybına yol acabılmektedır. Tup bebekte embrıoların yerlestırılecegı ortam olan rahım içine bası yok ıse ( myomlar dışa dogru buyumus ıse) bu sekılde embrıo transferı yapılabılır. Rahım içine bası yapıyor ıse myomlar alınmalıdır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back