Evet İstanbul dayım aynen kapalı ameliyatta minik oluşumlar gözden kaçıp büyüyorlarmış toparlanma süreci farklı ama açık en iyisi bu anlamda benim baskı yapmayan yerim kalmıyormuş demekki çünkü bütün o ağrılarım sızılarım geçti böbreklerimin orda belimin oralarda arada böyle adele ağrısı tarzında ağrılar oluyordu üşüttüm çarpıldım heralde diyordum

hepsi geçti benimkilerde çok hızlı büyüdü benim onların varlığından bile haberim yoktu Allah biliyor 4-5 yıl olmuştur doktora gideli ama yoktu böyle birşey sürpriz oldu yani doktor o yüzden kötü huylu olmasından şüphe etti tam kesitleri de belli değil diyordu MR ın verdiği ölçülerle ameliyatta çıkanlar çok farklıydı yani tabi siz bilirsiniz ama hiç kendinizi korkutmayın olun da kurtulun ben bile bunları duyduğum anda ben bile diyorum çünkü doğum yapmadım sezaryen kesisini bilmiyorum gerçi bu bildiğiniz açık ameliyat sadece kesi yeri aynı ama hiç düşünmedim bile orda birşey var ve benim ondan kurtulmam gerekiyor diye düşündüm hep sizin içinde geçerli aynı şey menepoz döneminde kimi insanlarınki yok bile olabiliyormuş ama kesinlikle hormonlar sebep oluyor bunların büyümesine sizin öyle bi durumunuz olmaz sonrasında mantıken olmaz yani ama önce bunlardan kurtulmalısınız hiç kimseye de bakmayın siz İnsanlar çok büyütüyorlar kadın doğum doktoruyla evlendikten sonra tanıştım toplam gittiğim de bi elin 5 parmağını geçmez doğum da yapmadım ben bile korkmadım bu işlerden ve ayıldıktan sonrada kendi kendime dedim ki içimden yanılmadım yok ya bunda bişey

Sadece kesi yeri acıyo haliyle onun içinde ağrı kesiciler falan büyütecek bişey yok inanın doktor muayenesi semer alınması falan daha zahmetli

Allah hayırlısını versin hakkınızda