Miyomları olupta tüp bebek yaptıran var mı?

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.389
6.844
398
hanımlar miyomlarım yüzünden tüp bebek raporu çıkartamıyorum malesef ve bu süreçte miyomlarım büyümüş aslında engel değildi gebeliğe histeroskopi ile bakıldı ancak prosedürleri tamamlayalım derken şimdide ameliyat olmam gerekiyormuş 4 sene uğraştım bu rapor için hiç mi anlamadılar büyüyebileciğini çok moralim bozuk

Gecmiş olsun ark im raporla ne ilgisi var anlamadım bende de var ben 3 kez çıkardım ama benim rahim dışında..
Cok yakin ark im rahim içinde vardı onada çıkti ama hamileliği çok sorunlu geçti...
Aldirmadigina çok pişman oldu...

benimde rahim dışında ama çapaya gittim çıkarmadılar 4 sene bekledim

Arkadasim benimde rahim disinda 3_4 cm miyomum vardi raporda cikti. Simdide ameliyat oldum cunku ilk tup bebek denemem tutmadi ikinci onceside hoca alalim kafamizda takinti kalmasi dedi 15 gun oncede ameliyat oldum subat ya da martta 2.ye baslicaz

Arkadasim benimde rahim disinda 3_4 cm miyomum vardi raporda cikti. Simdide ameliyat oldum cunku ilk tup bebek denemem tutmadi ikinci onceside hoca alalim kafamizda takinti kalmasi dedi 15 gun oncede ameliyat oldum subat ya da martta 2.ye baslicaz
çok geçmiş olsun canım çok illet bişey bu miyom ablamdada var miyom hamileliğinde öğrendi ve sıkıntılı bi hamilelik geçirdi çok ağrısı sancısı oldu
peki senin erken değilmi şubat mart ayı bide canım ameliyatını açıkmı kapalımı oldun bide hangi doktor yaptı

Merhaba bende 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı ilkte sebepsiz kısırlık dediler hsg de göremediler aşılşamda fark edildi sorun değil diyerek devam edildi ama tutmadı.
5 mm lik 2 adet polip vardı ve doktorum düşüğe ve gebeliğe engel diyerek aldı .
Tüp bebek denemesinde rahim sanıp etrafına yerleşir ve geblik gerçekleşmez mutlaka almalıyız dedi ve aldılar tabi benim içindeydi.

Canim benim ki disardaydi acik oldum bu ay adetten sonra rahim filmi cekilecek martta baslarsak zaten 4 ay ara vermis olucaz hulusi hocaydi bakalim rahim filminde belli olacak hayirlisi canim

Bnm doktorum aşılama yaptı sorumluluğu bana verdi imzaladım riskli gebelik olur diye ama öalesef tutmadı
Canim benim ki disardaydi acik oldum bu ay adetten sonra rahim filmi cekilecek martta baslarsak zaten 4 ay ara vermis olucaz hulusi hocaydi bakalim rahim filminde belli olacak hayirlisi canim
geçmiş olsyn canım hayırlısıyla gelsin bebişler

Kizlar herkese gecmis olsun..Benimde 2 si 4 cm olmak uzre birsuru miyomum var 3 tup bebek denemesi tutmadi doktorum artik alalim diyor..yumurta rezervim az ameliyattan sonra yumurta rezervinde azalma oluyor mu bilen var mi????

Kizlar herkese gecmis olsun..Benimde 2 si 4 cm olmak uzre birsuru miyomum var 3 tup bebek denemesi tutmadi doktorum artik alalim diyor..yumurta rezervim az ameliyattan sonra yumurta rezervinde azalma oluyor mu bilen var mi????
Artık alalım derken ilk yapması gereken oydu bildiğim kadarıyla benim 2 adet polipim vardı ve doktor mutlaka tüp bebek denemesinde aldırmalısın rahim sanıp oraya yerleşebilir düşüğe kısırlığa neden olabilir demişti.

Canım yumurta rezervi düşük olduğundan ve ameliyattan sonra bekleme süresi olduğundan fazla önermediler birtanesi bebeğin yerleşim yerindeymiş sanırım o sıkıntı yaratıyor..tüp bebek denemeleri tutmazsa mecbur ameliyat demişti ki tutmadı ameliyat olmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…