Miyomlu tüp bebek süreci

tgcozdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
36
13
3
34
Merhaba, 9cm miyomum var ama rahim kalınlığım iyi olduğu için doktorum sorun olmaz dedi. Transferimin 6.günümdeyim. Miyomu olup tutan transferi olan var mı

Benim 3 cm falandi miyomum o şekilde hamile kaldım çok şükür bebeğim doğdu sezeryanla . Miyomum da alındı inşallah seninde sağlıkla olur. Hamileyken de büyümedi yani .

Benim 3 cm falandi miyomum o şekilde hamile kaldım çok şükür bebeğim doğdu sezeryanla . Miyomum da alındı inşallah seninde sağlıkla olur. Hamileyken de büyümedi yani .
Ah çok teşekkür ederim az önce göz yaşı döktüm nasıl olacak diye.. 9 cm için cok büyük diyorlar. Hiç bir belirtim yok sancılarımın sebebini miyomun büyüklüğüne veriyorum ve korkuyorum.. ilk denemem siz hangi merkezde tedavi görmüştünüz

Benim 5 cm basit kistim vardı. Transfer sürecinde. Hamile kaldım doğurdum şükür. Bir arkadasiminda miyomu vardı o da hamile kaldı doğurdu. Doktor bir sıkıntı gormediyse içini ferah tut.

Merhabalar bende de 3 cm miyom ama rahmin içinde submükoz miyom, sizin miyomlarınız nerede idi ? Doktor gebeliğie engel olur dedi ameliyat edelim dedi ben kabul etmedim başta, kafam çok karışık başka bir doktora gittim o da ameliyata gerek yok dedi. Düşüge sebep olabilir dedi bebeğe baskı yapabilir dedi. bir kere gebe kaldım zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için…. Böyle bir süreç yaşayan oldu mu ne olur yardımcı olun ne olur

Miyomu Bilmiorum ama stres yapıp gözyaşı dökmeniz sizi negatif sonuca götürebilir
Sizin bu yoldaki en büyük düşmanınız stres üzüntü gözyaşı
Yapmayın bunu kendınıze

Miyomu Bilmiorum ama stres yapıp gözyaşı dökmeniz sizi negatif sonuca götürebilir
Yapmayın bunu kendınıze
Siyah palto nasıl
Yeneceğiz bu stresi ilaçlardan mı yoksa benden mi sürecin doğal akışı mı bilmiyorum kalbimi durduramıylrjm ağlamak geliyor içimden yarın transfer var bana bi el at :)

Siyah palto nasıl
Yeneceğiz bu stresi ilaçlardan mı yoksa benden mi sürecin doğal akışı mı bilmiyorum kalbimi durduramıylrjm ağlamak geliyor içimden yarın transfer var bana bi el at :)
Bebegın oradaymış gibi hisset koru onu .

orda olduğunu bilseydın ağlar mıydın onu üzer miydin hem güzel hisler güzel şeyler getirir iyi düşün iyi olsun bebegımi aldım geldim de tuttu mu tutacak mı değil de o benimle de .

Ee bu bi umut değil mi daha çok üzülmez miyim olmazsa diyeceksin ?
zaten umut yoluna gitmiyor muyuz bu tedavilere üzülmek için acele etmeye ne gerek var kendı umudumuzu nie ilk kendımız öldürcez

Doğru söylüyorsun erkenden üzülmeye ne gerek var

Benim 5 cm basit kistim vardı. Transfer sürecinde. Hamile kaldım doğurdum şükür. Bir arkadasiminda miyomu vardı o da hamile kaldı doğurdu. Doktor bir sıkıntı gormediyse içini ferah tut.
Moral oldu tecrübeleriniz çok teşekkür ederim, bugün transferimin 7. Gününe girdim hiç belirti yok umarım tutmuştur

Yapmayın bunu kendınıze
Haklısınız, teşekkür ederim. arada bir ağlama geliyor daha sonra tuttu iyisin diyip keyifleniyorum ama sıfır belirti ne olacak bilmiyorum

Haklısınız, teşekkür ederim. arada bir ağlama geliyor daha sonra tuttu iyisin diyip keyifleniyorum ama sıfır belirti ne olacak bilmiyorum
Sıfır belirti 20. Haftaya kadar en ufak koku tat değişimi bile yaşamadım . Karnım başım bile ağrımadı uykum bile gelmedi yani asla hamile demezdin ama ikizlerimi bekliyorum .

Çok üzüldüm, Allahım tez zamanda nasip etsin. Bebeğin kalbinin durmasını miyoma bağlamıyorum ben, genetik yada kan akışıyla alakalı olduğunu arkadaşımdan duymuştum onunda bebeğinin kalbi durmuştu. Tekrar hamile kaldı ama şuan minik bir oğlu var Allahım nasip eder ama hiç üzülme, bi kez o yolu açmış daha iyi bakın kendinize

Sıfır belirti 20. Haftaya kadar en ufak koku tat değişimi bile yaşamadım . Karnım başım bile ağrımadı uykum bile gelmedi yani asla hamile demezdin ama ikizlerimi bekliyorum .
Allah bağışlasın, sağlıkla gelsin bebekleriniz. Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah benimde öyledir. Belirti bulucam diye vücudumu cok dinliyorum. Vücut artık beni bırak diyor :) 7 gündür yatıyorum tutmuşsa bugüne kadar tutmuştur değilmi ? Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Yapmayın 5. Güne kadar tutunma olabiliyor hemen cıkmayabılır . Vücudunuzu dinleseniz belirti olsa bile ilaçların etkileri regl belirtileri hamilelik belirtileri üçüde aynı bu kez de hangisi die kafayı yersiniz .

Allah razı olsun rabbım nasip etmiş olsun sizlere de tüm bekleyen annelere

Okadar haklısınız ki sancılar için hep bu ilaçtan sonra oldu, bu mesane sıkışmasında oldu diye diye kafam karmakarışık oldu. Allahım güzel haberi müjdelesin inşAllah bize

Evet kalbinin durması kann akışı ile ilgili ama submükoz miyomun ameliyat ile alınması gerekir dedi başka doktor olmasa da olur dedi, kafam bundan cok karışık ve beta değerim çok yavaş düşüyor 2 ay 12 gün oldu halen 25 seviyesinde. Normalde çoktan sıfırlanması gerekirdi

İnş çok istiyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Teşekkür ederim ama başından miyom geçen arkadaşlar varsa bana fikir verebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…