Miyopi ve bebegim ...cok uzgunum

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
nerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim nolur aglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi

Olabilir mi bilmiyorum ama biz ailecek gozlukluyuz. Annem. Ben.babaM ve kardeşim. Anne tarafımda da baba tarafinda birçok gözlük kullanan akrabalarim var.içiniz de şüphe varsa doktora götürün. Ben de miyop+astigmatim.

Haydaaa nasil arkadaslarin var oncelikle onu merak ettim ben de miyopum hem de astigmatlisindan. Hiccc dusunmemistim boylesini. Kizkardesiim erkek kardesim de miyop astigmat ama ne annemde ne babamda var. Babam 40 yasindan sonra astigmatini farketti o kadar kucuk. Hem bu hastalik degil ki bi kusur da degil. Milyonlarca insan gozluk kullaniyor aglayacak ne var. Boyle yapma herkesin dedigine de kulak asma.

Hiç alaka kurmuyorum.
10 kişilik evde annede de babada da gözlük yoktu.
İki kardeş gözlüklüyüz sadece.
Diğer kardeşlerim de maşallah acayip iyi görürler.

Boşa canını sıkıyorsun bence.

Ayrıca olsa da Allah başka dert vermesin, çaresi var.
Gözlük, lens o da olmadı lazer.

Bunun için üzülmeye değer mi şimdiden?

Olabilir mi bilmiyorum ama biz ailecek gozlukluyuz. Annem. Ben.babaM ve kardeşim. Anne tarafımda da baba tarafinda birçok gözlük kullanan akrabalarim var.içiniz de şüphe varsa doktora götürün. Ben de miyop+astigmatim.
benim babam gozlukluydu.bizdede yalnizca bende var ablam ve erkek kardeşimde yok

minnacik bebegim icin uzuluyorum masum bebegim tabi Allah başka deert vermesin

Iyi de bu bir olasılık ve görme bozukluğu da dünyanın sonu değil

Bilinmedik bir derdiniz olmasın da Miyom olsun dermanaız nice dert var

Üzmeyin kendinizi de kuzuyu da

Günümüzde zaten gözlüksüz insan mı kaldı

Bende miyoplulardanım
Üstelik bide astigmat var.Babam gözlüklü aılede sadece ben ve babişim gozluklu napıyım şimdi açayım kollarımı senin yuzuuuuuundeeeen mi diyim
Kendinizi neden sucluyosunuz

bide kizlar eşim bilmiyordu onceden gozluk taktigimi sonra lens takmaya başladim ama her zaman degil kuruluk yapiyordu kusur olmadigi jcin soyleme geregi duymamistim esime.bu arada 2.5 yillik evliyim.esim bunu zamaninda niye soylemedin dedi cok kirildim buna.soyleseydim ne deyisecejti dedim en azindan doktora gotururduk dedi.ama samimiyyetine inanmadim
seni gozlukle dusunemiyorum dedi

Bende miyoplulardanım
Üstelik bide astigmat var.Babam gözlüklü aılede sadece ben ve babişim gozluklu napıyım şimdi açayım kollarımı senin yuzuuuuuundeeeen mi diyim
Kendinizi neden sucluyosunuz
bebim babamdada vardi canim ama rahmetli yasasaydida miyop falan dusunmezdim

Genetik olma ihtimali var ama bunun icin kendinizi uzmeye degmez.
Abim kavanoz dibinden lazerle 0'li numaralara dustu.
Kimbilir kizinizin zamanina neler cikar :)

gozluk fobim var malesef agirlik cokuyor ustume bogulur gibi oluyorum

Genetik olma ihtimali var ama bunun icin kendinizi uzmeye degmez.
Abim kavanoz dibinden lazerle 0'li numaralara dustu.
Kimbilir kizinizin zamanina neler cikar :)
bizim buralarda lazer fiyatlari uçmuş ben bile olamiyorum ve olasi yan etkileri yuzunden korkuyorum acikcasi

Eee bunun dert edilmeye değmeyeceğini siz biliyormuşsunuz insanın eşi 2,5 yıl gözünde bozukluk olduğunu anlamazsa bu bir sıkıntı olmadığını gösterir ki

Allah başka dert vermesin hanımefendi şükredin eli ayağı düzgün sağlıklı bir evladınız var, benim kızım da her iki tarafta olmak üzere kulaklık kullanıyor bir güne bir gün ağlayıp sızlamadım aksine şükrettim allaha ki dermansız dert vermemiş.... biraz şükretmeyi deneyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…