- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Olabilir mi bilmiyorum ama biz ailecek gozlukluyuz. Annem. Ben.babaM ve kardeşim. Anne tarafımda da baba tarafinda birçok gözlük kullanan akrabalarim var.içiniz de şüphe varsa doktora götürün. Ben de miyop+astigmatim.nerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim noluraglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi
Haydaaa nasil arkadaslarin var oncelikle onu merak ettim ben de miyopum hem de astigmatlisindan. Hiccc dusunmemistim boylesini. Kizkardesiim erkek kardesim de miyop astigmat ama ne annemde ne babamda var. Babam 40 yasindan sonra astigmatini farketti o kadar kucuk. Hem bu hastalik degil ki bi kusur da degil. Milyonlarca insan gozluk kullaniyor aglayacak ne var. Boyle yapma herkesin dedigine de kulak asma.nerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim noluraglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi
benim babam gozlukluydu.bizdede yalnizca bende var ablam ve erkek kardeşimde yokOlabilir mi bilmiyorum ama biz ailecek gozlukluyuz. Annem. Ben.babaM ve kardeşim. Anne tarafımda da baba tarafinda birçok gözlük kullanan akrabalarim var.içiniz de şüphe varsa doktora götürün. Ben de miyop+astigmatim.
minnacik bebegim icin uzuluyorum masum bebegim tabi Allah başka deert vermesinHaydaaa nasil arkadaslarin var oncelikle onu merak ettim ben de miyopum hem de astigmatlisindan. Hiccc dusunmemistim boylesini. Kizkardesiim erkek kardesim de miyop astigmat ama ne annemde ne babamda var. Babam 40 yasindan sonra astigmatini farketti o kadar kucuk. Hem bu hastalik degil ki bi kusur da degil. Milyonlarca insan gozluk kullaniyor aglayacak ne var. Boyle yapma herkesin dedigine de kulak asma.
Bende miyoplulardanımnerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim noluraglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi
Evet Allah baska dert vermesin. Baskasinin lafina kulak asma bir arkadasin dedigi gibi maskeli gezen bebeklerimiz var. Yapma bunu bukadar kendini hirpalayacak bisi degil bu. Isyana girer Allah korusun.minnacik bebegim icin uzuluyorum masum bebegim tabi Allah başka deert vermesin
bebim babamdada vardi canim ama rahmetli yasasaydida miyop falan dusunmezdimBende miyoplulardanım
Üstelik bide astigmat var.Babam gözlüklü aılede sadece ben ve babişim gozluklu napıyım şimdi açayım kollarımı senin yuzuuuuuundeeeen mi diyim
Kendinizi neden sucluyosunuz
gozluk fobim var malesef agirlik cokuyor ustume bogulur gibi oluyorumIyi de bu bir olasılık ve görme bozukluğu da dünyanın sonu değil
Bilinmedik bir derdiniz olmasın da Miyom olsun dermanaız nice dert var
Üzmeyin kendinizi de kuzuyu da
Günümüzde zaten gözlüksüz insan mı kaldı
bizim buralarda lazer fiyatlari uçmuş ben bile olamiyorum ve olasi yan etkileri yuzunden korkuyorum acikcasiGenetik olma ihtimali var ama bunun icin kendinizi uzmeye degmez.
Abim kavanoz dibinden lazerle 0'li numaralara dustu.
Kimbilir kizinizin zamanina neler cikar :)
evet bariz anlamamiş.nasil olduysa 4.75 numarayi anlamamak olurmuEee bunun dert edilmeye değmeyeceğini siz biliyormuşsunuz insanın eşi 2,5 yıl gözünde bozukluk olduğunu anlamazsa bu bir sıkıntı olmadığını gösterir ki
evet bariz anlamamiş.nasil olduysa 4.75 numarayi anlamamak olurmu
Abim 10 sene once oldu. Tek sorunu numara yavas yavas buyuyor. Su an 1.25 075 galiba. Ama daha once 6nin uzerindeydi.bizim buralarda lazer fiyatlari uçmuş ben bile olamiyorum ve olasi yan etkileri yuzunden korkuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?