- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
nerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim noluraglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi
derecen kucuk canim benim biraz yuksek.inşallah bebegimde cikmaz.Canim benim doğuştan sol gözüm tembel ve iki gözümde miyop var dereceleri yüksek değil ama uzaga bakarken insanların yüzlerini hafif bulanık görüyorum... 1.75 / 1.50 derecelerim...
Şimdi senin sorununa değineceğim bu soru benimde kafami cok uzun sure kurcaladi son bir kaç ay önce Kocaelinde çok iyi bir profesore muayene oldum ve muayene esnasında sordum ileride hamile kaldığımda bebegimde de aynı hastalık olur mu ? Diye...
Dr. Dediki bu hastalık anne karnında bulaşacak geçecek bir hastalık değil bebeğinin bu hastalığı taşıma ihtimali olabilir de olmayabilir de tek yapman gereken bebeğin doğduğunda sağlam bir göz muayenesi yaptırmak dedi...
Anne karninda bulaşan bir hastalık değil dedi yanı canim... Yinede ihmal etme sen ama bebeğindede olacak diye bir şey yok...
derecen kucuk canim benim biraz yuksek.inşallah bebegimde cikmaz.
Esiniz 2 bucuk yildir lensli oldugunuzu bilmiyomi benmi yanlis anladim.bide kizlar eşim bilmiyordu onceden gozluk taktigimi sonra lens takmaya başladim ama her zaman degil kuruluk yapiyordu kusur olmadigi jcin soyleme geregi duymamistim esime.bu arada 2.5 yillik evliyim.esim bunu zamaninda niye soylemedin dedi cok kirildim buna.soyleseydim ne deyisecejti dedim en azindan doktora gotururduk dedi.ama samimiyyetine inanmadim
seni gozlukle dusunemiyorum dedi
nerden başlasam.orta derece miyopi hastasiyim 3.75 ve 4.75 numara..ve 5.5 aylikbir kiz bebegim var.az once whatsappda bir arkadaşimla konusurken bebegiminde miyopili ola bilecegini soyledi beynimden vurulmuşa dondum cokkorkuyorum ona bişey olmasin ta Rabbim noluraglamaktan harap oldum.benimyuzumden bebegim boyle olmasin.sizce boyle bişey ola bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?