Miyopi ve bebegim ...cok uzgunum

Canim benim doğuştan sol gözüm tembel ve iki gözümde miyop var dereceleri yüksek değil ama uzaga bakarken insanların yüzlerini hafif bulanık görüyorum... 1.75 / 1.50 derecelerim...

Şimdi senin sorununa değineceğim bu soru benimde kafami cok uzun sure kurcaladi son bir kaç ay önce Kocaelinde çok iyi bir profesore muayene oldum ve muayene esnasında sordum ileride hamile kaldığımda bebegimde de aynı hastalık olur mu ? Diye...

Dr. Dediki bu hastalık anne karnında bulaşacak geçecek bir hastalık değil bebeğinin bu hastalığı taşıma ihtimali olabilir de olmayabilir de tek yapman gereken bebeğin doğduğunda sağlam bir göz muayenesi yaptırmak dedi...

Anne karninda bulaşan bir hastalık değil dedi yanı canim... Yinede ihmal etme sen ama bebeğindede olacak diye bir şey yok...

derecen kucuk canim benim biraz yuksek.inşallah bebegimde cikmaz.

Ya Allah korusun cocugunuza kanker bulastirmis gibisiniz.
Miyop olmak dunyanin sonumu?
Bende miyopum yasiyorum cok guzel elhamdulillah. Sizde miyopsunuz? Yasiyosunz dimi?

Esiniz 2 bucuk yildir lensli oldugunuzu bilmiyomi benmi yanlis anladim.
Bebeginizide bebek goz doktoruna goturun danisin.

Kiyamam ya ben de anne adayiyim ben de sizin gibi uzuluyorum cunku miyopum cok yuksek 14 derece lens kullandigim icin cogu insan farketmiyor bile gozluklu gorenler cok sasiriyor (gozluk camlarim da epey kalin)

Evlenmeden once fln cok takardim cok uzulurdum sonra dusundum yaw evliligimde mutluyum aradigim aski bulmusum arkadaslarim var herkesle aram iyi bi goz kusuru dunyanin sonu degil ya

Cocugumun gozu bozuk olursa ona da bunu asilayacagim buyutulecek bir dert degil dunyanin sonu dgl ya bak annenle babana ne kadar mutluyuz goz kusuru eksik dgl ki diye teselli edecegim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…