Mizaç olarak soğuk bir insanım:(

iyiolmakzoris

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
54
0
16
Bolu
Kimseyle derdi olmayan kendi halinde biriyim. Çocukluğumdan beri yaşıtlarıma göre daha olgun ve insanlara karşı soğuktum. En yakın arkadaşım bile böyle olduğumu söyler. İnsanlarla özellikle bir iki kez konuşmuş ve pek elektrik alamamışsam selam bile vermem, yüzüne bakmam ama artık bunun kötü birşey olduğunu düşünüyorum. İlk hareketi hep karşı taraftan bekliyorum. Bazı insanlar ne kadar olgun olduğumu söyler bazıları ise soğuk olduğumu. Bu yapı meselesi biliyorum ama değişmek istiyorum acaba benim gibi olan kaç kişi var?

Son düzenleme:
canım bende küçük yaşta atıldım hayata yaşım 28 ama 18 yaşındaykende hep olgundum...mesela annem cıvıl cıvıl bir bayan bana hep hiç annene çekmemişin ne kadar ağırsın derler ama yapım bu elimde olan birşey yoksoğuk olmak ayrı birşey eğer birisine ısınamadıysam hayatta o kişiyle konuşacak iki kelime bulamam ama ısındıysamda gayet samimi olurum...selam verme konusuna gelince ısınmadığım kişiyede selam veririm nasıl filan diye sorarım karşıdan adımı atmasını beklemem....mesela üst komşum çok şen şakrak bir bayan arada görüşürüz ne kadar kafa yapımız uymasada hayatta onun gibi olamıyorum....karşı komşumda takmıştı bana ne kadar soğuksun uzak duruyosun diye aslında insanlar bazı şeyleri kendi elleriyle yapıyorlar sonrada suçu bize atıyorlar karşı komşum bilmiyorkı benş ne kadar kırdığını neden uzak duruyosun ne oldu diye sordu da ben söylemedim sankı

merhaba...canım kendinde istediğin değişime yüzüne konduracağın sıcacık bir gülümsemeyle başlayabilirsin... ... bazı zamanlarda küçük bi gülümseme bir diyaloğun başlaması için yetebiliyor ... insanlar gülümseyen insanlardan hoşlanırlar kadın olsun erkek olsun farketmiyor bu...... gün içinde gülümseyen bi yüz görmek insanı ne kadar mutlu eder kendimden biliyorum... yüzüne sıcak bi gülümseme yerleştirip öyle konuşmayı dene insanlarla...ısınıp ısınamamak ayrı bir konu... bazı insanların kalp ve düşünce frekansları tutmayabilir... ısınamazsın..olabilir... ama bu ona gülümsemene ve selam vermene engel olmamalıdır... zira yaradılanı sev yaradandan ötürü sözüne mukabil her insanı yaratıcının hürmetine sevmek olmalı bütün kalplerin derdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…