ona karışmam kuzum ailesi sonuçta.. bir aralar karışıyordum ama saldımOh çok şükür. Kurtulmuşsun canımpeki eşin? O görüşüyor mu?
1739 kişi alıyorlar kuzum sıralaması 3725 miydi tam hatırlamıyorum öyle birşey daha önceki alımla önünden gidenler var.. işte onu kestiremiyoruz.. herkes kesin gelir desede.. ucundan gitme ihtimali varSıralaması kaç, kaç alıyorlar canım? İnşallah olur 41 açacak mısınız? Ben açacağımBenim puan kontenjanda ama alım karma olduğu için 2018den önüme 300 kişiden fazla geçerse (0.1 puan fark var aramda 2018de en son atananla) ben de kalabilirim. Nasip bu işler. Tam atanma zamanı ama. İşler iyice karışmadan atanmamız lazım.
Önceki alımla gidenleri çıkarınca kontenjan içinde (1739 içinde) kalıyorsa rahatlayın; büyük ihtimalle atanır canım ❤ona karışmam kuzum ailesi sonuçta.. bir aralar karışıyordum ama saldım
oda bir ara bocalama yaşadı ama en sonunda arkamda durdu
artık cevap verdiği için görüşebilirama çok sık görüşmüyorlar zaten ayda 1
1739 kişi alıyorlar kuzum sıralaması 3725 miydi tam hatırlamıyorum öyle birşey daha önceki alımla önünden gidenler var.. işte onu kestiremiyoruz.. herkes kesin gelir desede.. ucundan gitme ihtimali var
evet açacaz bizde 41
Tabiki annesi sonuçta görüşebilir. O sana karışmıyor neyseki zorlamıyor görüşmeniz için.ona karışmam kuzum ailesi sonuçta.. bir aralar karışıyordum ama saldım
oda bir ara bocalama yaşadı ama en sonunda arkamda durdu
artık cevap verdiği için görüşebilirama çok sık görüşmüyorlar zaten ayda 1
1739 kişi alıyorlar kuzum sıralaması 3725 miydi tam hatırlamıyorum öyle birşey daha önceki alımla önünden gidenler var.. işte onu kestiremiyoruz.. herkes kesin gelir desede.. ucundan gitme ihtimali var
evet açacaz bizde 41
KV severim. Dün piknikte bana salıncak yaptı üstüne bir de salladı ❤Kaynanaaaaa korktun mu
işte kalmıyorÖnceki alımla gidenleri çıkarınca kontenjan içinde (1739 içinde) kalıyorsa rahatlayın; büyük ihtimalle atanır canım ❤
ha yok kuzum valla yakarım bu gezegeni yakarımTabiki annesi sonuçta görüşebilir. O sana karışmıyor neyseki zorlamıyor görüşmeniz için.
Bende severim. Yaptığı iyilikler bi kaç kötü huyunu da siliyor gözümde. Seninki de tatlıymış. İnşallah hep böyle devam etsinKV severim. Dün piknikte bana salıncak yaptı üstüne bir de salladı ❤
Kural kuraldırÖyle babam olsa affetmem sdşfkddgfpğ
işte kalmıyor
ha yok kuzum valla yakarım bu gezegeni yakarım
Çok romantiksiniz CalciKV severim. Dün piknikte bana salıncak yaptı üstüne bir de salladı ❤
Canım kaymalar da oluyorişte kalmıyor
ha yok kuzum valla yakarım bu gezegeni yakarım
Cevabın için teşekkür ederim canım ☺çocukların büyüklerden bi farkı yok canım, hatta fiziksel olarak boyları kısa olduğundan havadan düşen partiküllere daha fazla mazur kalabiliyorlar. 2 çocuğunun maskeli senin maskesiz gezdiğini düşün. Sen nasıl enfekte olabilir, evde onlara bulaştırabilirsen onlardan da size bulaşabilir. Ha şanslı taraf, çocuklar çok büyük ihtimalle hiç semptom geliştirmeden iyileşiyor ancak birlikte olduğunuz insanlarda yada sizde şikayetler ortaya çıkabilir. O yüzden herkese koruma şart :)
Atarım inşAllah canım ☺ orda pek internet çekmiyoroh bize bol bol yeşillik fotosu atarsın :)
günaydın canım
Evet işte benimki biir hastalık ben merhamet duyuyorumolsun misafir umduğunu değil bulduğunu yer
eminim nefis bir sofradır
evet yorucu ama yapacaksın başaracaksın ben inanıyorum
hiççç beni suçlama hani siz vicdanlı gelinlerdiniz
Ben de limonsuz nerede diyordum nerdesin bebeyim geç geldinGüüünaaayydııııınnnn canlarım
inş kuzum hayırlısıylaÇok romantiksiniz CalciSALla beni sevgilim, gönül salıncağındaa Başım dönsün, her şey dönsün, salla beni dünyam dönsün gönül salıncağındaa
Canım kaymalar da oluyorAllah yüzünüze baksın
hoşgeldinnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnGüüünaaayydııııınnnn canlarım
Ben bir gidip bir gelirimeee nere kayboldunuz kiiiiiiiiiiiiii
eee nere kayboldunuz kiiiiiiiiiiiiii
Kolay gelsin zeytininBurdaayımm bu günn tezle ilgili çalışıcam başlamadan içim şişti
Ben bir gidip bir gelirim
off tez fena yaBurdaayımm bu günn tezle ilgili çalışıcam başlamadan içim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?