- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Herkese benden çay .caylar limonsuz olsun lutfenBeni mi merak ettin senbugün kahvaltı uzadı biraz☺
Hoşbulduuuuuum
Kolay gelsin canım benim ❤bişey sorcam sana neden zeytinim diyorlar
Nasıl kaydediyorsun telefona canım?
Yorum yapmadan önce, blug çayı ne demek? Bluğ çağı mı demek istedin canım?Hatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
o zaman ağzımızı açmayalım niye boyle
Selamlar nasılsınız ?
Tam da elimde çay vardı. LimonsuzHerkese benden çay .caylar limonsuz olsun lutfen
Aa sen yazınca hatırladımLimonsuzzcay popeye temel reisi adı
Hatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
Selamlar nasılsınız ?
o dilini yerine koyar misin
Evet canım bayramdan sonra Allah izin verirse öyle bir niyetimiz var
Dini konularda soru sormakta yasak olsun o zaman tesettür soruyor amahoşgeldin zorunlucum
dini konularda yorum yapmak yasak ya ondan biri şikayet ettiyse:)
Merhaba canım. O senin üzerine 2. banını yediHatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
Selamlar nasılsınız ?
BenimdeeeeTam da elimde çay vardı. Limonsuz
Banlandı zatenDini konularda soru sormakta yasak olsun o zaman tesettür soruyor ama
Dini konularda soru sormakta yasak olsun o zaman tesettür soruyor ama
Senin adına çok sevindim bebişimEvet canım bayramdan sonra Allah izin verirse öyle bir niyetimiz var
Hiç bilmiyordum sanki analarina sovduk.yine yerim Banı birazdan bunu yazdım diyeMerhaba canım. O senin üzerine 2. banını yediDini ve siyasi içerikli konulara yorum yapmamayı tercih ediyorum çünkü direk banlanıyorsun
İnşallah ya İstanbul'dan uzaklaşmam lazım.Senin adına çok sevindim bebişimgüzelce dinlenirsin ne güzel ☺
Bebekim kayınvalidem burdaydi annesinde kalıyordu teyzeler dayılar hep bir arada bı tatil yaptık .o yüzden kadınlar klubune giremiyorum diye kuduracak vaktim olmadı çok şükür.yoksa napardim bilmemşikayet etmiştir birisi bence. ya da açıklaman dini bulunmuştur
sen bir haftadır ne yaptın
şikayet etmiştir birisi bence. ya da açıklaman dini bulunmuştur
sen bir haftadır ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?