E bende onu dedimya iste judiiAy sabahtan beri neler neler konuştuk kız asıl ayıp orda
Eyvah nolcak şimdiAnnemdeyim bebeklerablam geldi burada kalıyoruz bebelerle
Buna artık eminimBirimiz olmadığında diğerimiz mutlaka sorar
Bu böyledir
Hahahah akşam olup iç hesaplaşma yapınca utancım ağır bastı belki cayımSabahtan beri konusmussunuz ben deyince mi ayip oldu bakimm hmmm
Utanma canim hakkinizda hayirlisi olsun insallahEyvah nolcak şimdi
Buna artık eminim
Hahahah akşam olup iç hesaplaşma yapınca utancım ağır bastı belki cayım
Utanma canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Olsun olsun kendimi hazirlayayimxVah vah. O zaman seni gaza getirmeyelim gece gece yola çıkma şimdi.
Ama biri beni gaza getirsin. Hormonlardan sanırım hiç tık yok bende. Yazık adama
Erken regl olacagm galba nihal bende gecem ay senle ayni olmstk habern olsn elni cabuk tutOlsun olsun kendimi hazirlayayimx
Biz bilgilendirme amacıyla yaptık kk spotuE bende onu dedimya iste judii
Sabahtan beri konusmussunuz ben deyince mi ayip oldu dedim
Sen ve terbiyesizz kelimesi hic seni tanimlamiyor benim gozumdeAy yok beŞaka yapıyorum bu ara terbiyesizin teki oldum
Hahah ev terbiyesiziyim ben CayımSen ve terbiyesizz kelimesi hic seni tanimlamiyor benim gozumde
Haftasonuna kadar dukkan kapalı canım, sonra da zaten regl zamanı geliyor , geceler sessiz, kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben basbasayim anlayacağınErken regl olacagm galba nihal bende gecem ay senle ayni olmstk habern olsn elni cabuk tut
Valla bilmeyen yokmuski bilgilendirme olsunBiz bilgilendirme amacıyla yaptık kk spotu
Olsun bilmeyenler vardır belkiValla bilmeyen yokmuski bilgilendirme olsun
Kötü bişe yapmadık kötü bişe yapmadıkOlsun bilmeyenler vardır belki
Ya da düzelteyim hatırlatma amaciylenaman neyse ne minareyi çaldık ama kılıfını hazırlayamadik
Heee benim bedenim benim yontemimKötü bişe yapmadık kötü bişe yapmadık
Amann belediye nikahlı kocalarımız boşver
Heee benim bedenim benim yontemim
Çok kalıcı anlatırım hiç unutulmazplütonu daha da unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?