- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Geçim dünyası diyince aklınakk birinci noteri geldi dimi
Bence şu an uyusun diue gözünün içine bakiyor
Canım 2 hafta önce gelmişti ben de 2 haftadır burdayım❤❤Niye dicektim ki benden önce başka meraklılar sormuş
Daha gitmemiş miydin, ben evine döndün sanıyordum
Ne kadar oldu annenlere geleli, hamilelik ,doğum sonrası süreçleri unuttun galiba
Plüton ne ola ki
Ya hahahahahhahhahah karnıma ağrılar girdi
Aynen
Haa calciyi ara bişey olmazNiye calcimin gül yüzünü gorurumsohbet ederdik
Yav ev yakn degilmi bacim git gor gel kocani bu ne hasretlk anlamadm ki sizi tutan neHaftasonuna kadar dukkan kapalı canım, sonra da zaten regl zamanı geliyor , geceler sessiz, kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben basbasayim anlayacağın
Bana hiç gecmicek gibi geliyor, alıştım artık galiba,Bu günler de geçecek
Görüntülü arasam?
Hım güzel bir isim olmuş,cuk diye oturmuş benceCanım 2 hafta önce gelmişti ben de 2 haftadır burdayım❤❤
Plütona gelince. bir korunma yönteminin kod adı. Onun gezegen olup olmadığı hep tartışılır bir yöntem var ya hani erkeklerin taktiğiona bu ismi verdik bence daha şirin iki kelime yerine tek kelimeyle işlem tamam
Evden tek başına bir mazeret bulamam çıkmak için çocuklar falan ben de ben de diye tuttururYav ev yakn degilmi bacim git gor gel kocani bu ne hasretlk anlamadm ki sizi tutan nebos yere eziyet cekiyonuz hem degsk bir macera olur heyecan olur
Eşin gelip alsın seni,annenler oyalamaz mi bir iki saat kadar, evlilik yıldönümünüz ne zamandı?Evden tek başına bir mazeret bulamam çıkmak için çocuklar falan ben de ben de diye tuttururyürüyerek yarım saati bulur arabayla çok yakın da. Otobüs minibüs de yok. Evlilik yıldönümünde planım vardk çocuk hastalandı ben de nadasa biraktim kendimi
Ben de öyle sandım vallahi,arayınca ne olacak ki dedimKocayı arayacaksın sandım
Bence de mehlikam birinin korunma yöntemi olup olmadigi tartışılıyor diğeri gezegen olup olmadığı en iyisi ortak paydada birlestirmekHım güzel bir isim olmuş,cuk diye oturmuş bence
10 undaydi canım geçti. Alır da artik gerek kalmadı az kaldı zaten yoksa annemler falan oyalarlar bakarlar cocuklaraEşin gelip alsın seni,annenler oyalamaz mi bir iki saat kadar, evlilik yıldönümünüz ne zamandı?
Kocayı arayacaksın sandım
Ahan da özlediğimin resmi diyeceğimi mi sandınız?Ben de öyle sandım vallahi,arayınca ne olacak ki dedim
Ay cokk guldurdun beni geneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?