Mizahşörler Çıkmazı

Niye dicektim ki benden önce başka meraklılar sormuş

Daha gitmemiş miydin, ben evine döndün sanıyordum

Ne kadar oldu annenlere geleli, hamilelik ,doğum sonrası süreçleri unuttun galiba

Plüton ne ola ki
Canım 2 hafta önce gelmişti ben de 2 haftadır burdayım❤❤
Plütona gelince. bir korunma yönteminin kod adı. Onun gezegen olup olmadığı hep tartışılır bir yöntem var ya hani erkeklerin taktiği ona bu ismi verdik bence daha şirin iki kelime yerine tek kelimeyle işlem tamam

Haftasonuna kadar dukkan kapalı canım, sonra da zaten regl zamanı geliyor , geceler sessiz, kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben basbasayim anlayacağın
Yav ev yakn degilmi bacim git gor gel kocani bu ne hasretlk anlamadm ki sizi tutan ne bos yere eziyet cekiyonuz hem degsk bir macera olur heyecan olur

Hım güzel bir isim olmuş,cuk diye oturmuş bence

Yav ev yakn degilmi bacim git gor gel kocani bu ne hasretlk anlamadm ki sizi tutan ne bos yere eziyet cekiyonuz hem degsk bir macera olur heyecan olur
Evden tek başına bir mazeret bulamam çıkmak için çocuklar falan ben de ben de diye tutturur yürüyerek yarım saati bulur arabayla çok yakın da. Otobüs minibüs de yok. Evlilik yıldönümünde planım vardk çocuk hastalandı ben de nadasa biraktim kendimi

Eşin gelip alsın seni,annenler oyalamaz mi bir iki saat kadar, evlilik yıldönümünüz ne zamandı?

Ben de bayram temizliğine başladım,dün mutfağı temizlemistim,bugün banyoyu temizledim, yarın çocuk odasını temizlemeyi düşünüyorum, oyuncak kutuları, dolapları,baza altları, yetiştirebilirim inşaallah,
Bebek uyuyunca başlıyorum, uyanınca kızım oyalıyor dondurma karşılığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…