- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Affet abla bilmeden konuştumHavada bir bir koku var sanki
Aşk mı desem yoksa kıskançlık mi desem
Eski bebeler bayağı laf ebesiymiş
Bu kız mıBenim durum belli değil erken doğum olabilir rahim şekli bozukluğu var oğlum 38 haftalıkken fırladı bu ne zaman gelir belli değil:)
kaç hafta kaldı şuan :)Benim durum belli değil erken doğum olabilir rahim şekli bozukluğu var oğlum 38 haftalıkken fırladı bu ne zaman gelir belli değil:)
Bu da erkek reis :)Bu kız mı
40 haftadan hesaplarsak 10 hafta :)kaç hafta kaldı şuan :)
Sağlıkla kucağına al inşaallahBu da erkek reis :)
zorla makarna yedirecektiikEllah size akıl fikir versin ne diyim sabah beri etiket etiket ne diyirsizzz aha geldim
ee az kalmışş sağlıkla kucağınaa all inşallahh :)40 haftadan hesaplarsak 10 hafta :)
Ben bugün lehmacun yemişim makarna sizin olsunzorla makarna yedirecektiik
Ellah size akıl fikir versin ne diyim sabah beri etiket etiket ne diyirsizzz aha geldim
Teşekkür ederim sen ne tatlı bir şeysinAffet abla bilmeden konuştum
meğer güzelliğin dillere destanmış
benn şuandaBen bugün lehmacun yemişim makarna sizin olsun
Amin reis sagolasinSağlıkla kucağına al inşaallah
Inşallah reis doğurursam fotomuzu atarız söz:))ee az kalmışş sağlıkla kucağınaa all inşallahh :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins Allah bu topik sahibi gacıyla banada dua edermisin rabbim isteyen herkese nasip etsin ins Allah duan da Gülseren ve Zehra dersen Allah razı olsun tşk ederim40 haftadan hesaplarsak 10 hafta :)
Kızlar benim içim çok karmaşık ankarada kiracim var emlakçı aracılığı ile gelmişti.
Kadın emlakçıya öğretmenim vs demiş bende olur dedim 5 aydır kirasını düzenli veriyordu kendisiyle iletişime geçmedim emlakçı üzerinden bi durum olursa iletişim sagliyorduk.
2 gün önce apartmanın yöneticisi telefon açtığını kadının konsomatris olduğunu eve bir cok kadın ve erkek aldığını gece saat 2lerde milletin kapısını çaldığını apartmanın önünde alkollü kafa ile bir çok hengâme çıkardığını söyledi kısa süreli bi sok yaşadım.
Emlakciyi aradım haşladım.
Kadının numarasını alıp onu da aradım hatta birbirimize saydırdık. Bende elaleme sorun çıkartıyormuşsun işin beni enterese etmez ama millete salça olman büyük dert kontratın bitmedi lakin cikmani istiyorum dedim. O da cikmam diye inat etti...Şimdi aradı kusura bakma iyi degildim 1 ay sure ver malum hastalık var dedi öyle cikayim dedi...
Şu hastalık döneminde hakikaten yapılmayacak şeyi yaptım içim çok kötü lakin insanlara çektirdiği evimi genelev gibi kullanıyor olması işi hakkında yalan söylemesi beni kudurttu...
Yerimde olsanız ne yapardınız.
Hakli oldugumu düşünüyorum ama hastalık durumundayken su an çıkması gereklimiydi demekten de kendimi alamıyorum...
Siz bu durum da nasıl bir tepki verirdiniz..
İvitbenn şuandatemsili değil gerçeek
bugün ödüül günü müydü kiii :)
aay süper olurrr :)Amin reis sagolasin
Inşallah reis doğurursam fotomuzu atarız söz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?