Mizahşörler Çıkmazı

ben bu durumda insanlık yapmam. sokakta da kalmaz zaten. çıksın gitsin derim.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins Allah bu topik sahibi gacıyla banada dua edermisin rabbim isteyen herkese nasip etsin ins Allah duan da Gülseren ve Zehra dersen Allah razı olsun tşk ederim
Rabbim size de ve isteyen tüm kadınlara da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah

böyle bi durumda insanlık yapmam ben
çıksın gitsin
ev neresinde Ankara'nın
Dikimevinde
Konuştum kabul etti ama telefonu kapatınca da sebepsiz bir vicdan bürüdü..
Dedim ya işi umrumda değil ama kadın resmen işi eve getirmiş :))) apartman aile apartmanı hepsi de tanıdığım insanlar gerildim apartman yöneticisinden telefon gelince

ben bu durumda insanlık yapmam. sokakta da kalmaz zaten. çıksın gitsin derim.
Hastalık olmasa daha da bastırır arkadaşlarımı devreye sokardım ama dedim ya salgın beni vicdana sürükledi bi de bdv de bu tarz bi konu görünce iyice etkilendim

yeri çok iyi ya:)
o işler için de memur için de çok uygun bi yer

ev saçma bi yerde olsa sat kurtul diyecektim ondan sordum.

Allah korusun orda o kadın yüzünden birinin burnu kanasa kendini affedemezsin. kimler neciler bilinmeyen bı sürü insan girip cikiyomus Allah aşkına ne vicdani gönder gitsin

benim karşı binamda da var iki tane. geceleri gidip geliyolar. sabaha kadar ışık açık. ben onlardan bile rahatsızım

Hastalık olmasa daha da bastırır arkadaşlarımı devreye sokardım ama dedim ya salgın beni vicdana sürükledi bi de bdv de bu tarz bi konu görünce iyice etkilendim
aile apartmanında kimseye huzursuzluk vermeye gerek yok. Bişey olmaz onaa :)

Reis eşinin haberi var mıı

Hayır emlakçı ayrı eblek kadın tipinden belli ediyor öğretmenim demesine nasıl inandi? Ev eski babadan kalma imara girecek düşüncesi olmasa 5 dk beklemem satarım.
Bakalım 1 aya kadar çıkacağım diyo inşallah çıkar

aile apartmanında kimseye huzursuzluk vermeye gerek yok. Bişey olmaz onaa :)

Reis eşinin haberi var mıı
Mal mülk işlerinde birbirimize yabanciyiz evlilikte olanlar ortak bekarken olanlar kişiye ait gözüyle bakıyor bi de sen benden daha iyi uğraşırsın düşüncesinde izleyici olarak devam ediyor o

süresi dolmadan cikaramazsin zaten. apartman yönetimi karar alirsa cikmak zorunda kalır ama.

apartman öyle bi risk alır mi bilemedim.

emlakçı parasına bakar keşke apartman yönetimi uygun gördüğü birine verseydi

oralar acayip değerli ama ya. bi kentsel dönüşüme girse tamam:)

kiraya çok ihtiyaç yoksa beklet. sonra aileye kiraya verirsin

Hukiki anlamda oyle anca apartman uyarı verecek sonra imza toplayacak ben ayrıca ihtar cektirecegim ama vereceğim avukat noter parasına yazık zaten polis olduğumu duyunca işi kıvırmaya başladı gece de aradı çıkacağım diye sakince konuştu.
Yoksa öğlen ki söven karıdan gram eser yoktu.
Bakalım bi çıksın da hayırlısıyla

Oo polis misin reis

Mal mülk işlerinde birbirimize yabanciyiz evlilikte olanlar ortak bekarken olanlar kişiye ait gözüyle bakıyor bi de sen benden daha iyi uğraşırsın düşüncesinde izleyici olarak devam ediyor o
1 ay da uzun bi süre. Doğru düzgün durur mu onu da bilemedim ama umarım sorunsuz baş ağrıtmadan geçer. Aile apartmanında çok sıkıntı. Sizin başınız ağrımasın da.

oooo polis misin ben eşim de polis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…