Bence gitmeseydi sende girebilirdinkız az daha gidemicem diye depresyona girecekti zepram
oooo annen mi geldi senin
gözün aydın olsun afiyet olsun canım benim
Bence gitmeseydi sende girebilirdin
Sagol çiçeğiiiimmm
napiyonuz kızlar:)
kaynanam birazdan binip gitcek
Genç kızlığımın şarkısı...
Oynat göbeğini ohhh ohhh Şıkıdım Şıkıdım ....napiyonuz kızlar:)
Babet diyoruz38 evet
Topuklu mu giyiyorsun hep
Şimdi hamilelikten dolayı 2-3 düztaban mı yerden taban mı ne diyosunuz onayani topuklu olmayan ayakkabı verdi. Bi yere mi çıkıyorum ki giyeyim. Kahrolası korona
Bugünün en güzel haberi bu haydi halayanapiyonuz kızlar:)
darısı bütün bekleyenlerin başına.
Bugünün en güzel haberi bu haydi halaya
Ben hep spor giydim topuklu bana çok yakışıyor ama taşıyamıyorumBabet diyoruzyok arada giyiyorum topuklu. Hamilelikte spor ayakkabıyla alıştım vazgeçemiyorum
Ben çoook severim bu şarkıyı. Tutunamayanlar dizisinde duydum. Biri daha varBu da benden gelsin. Bu ara favori şarkım
Şamdan yaaane hasta bekler sabahi
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan günahı
kaynanamin gitmesini beklediğim kadar
Düz ayakkabıBen hep spor giydim topuklu bana çok yakışıyor ama taşıyamıyorumkaç kere düşmüşlüğüm var
Babet kapalı olanlar sanırım. Sandalet falan peki? Mesela topuklulara genel olarak topuklu deriz ya içinde platformlu, stiletto, topuklu bot falan hepsi oluyor. Peki genel topuksuza ne deniyor?
No face no name no NumberGenç kızlığımın şarkısı...
Dolabimin iç kapağı Madonna doluydu...annem evden kaçıp şarkıcı , artiz olacağım diye az korkmadı...ablanda böyle şey görmedim sen nasıl bir şey çıktın böyle diye kızardı...gavur sarkisi dinlemek de neymiş derdi...ahh annem mekanın cennet olsun.
Madonna, Modern Talking Steve Wonder Julio İglasias dinlerdim bir zamanlar..
Nerden aklına geldi gülnihalim...
Oynat göbeğini ohhh ohhh Şıkıdım Şıkıdım ....
Sen güzel kafanı yorma böyle şeylerleBen hep spor giydim topuklu bana çok yakışıyor ama taşıyamıyorumkaç kere düşmüşlüğüm var
Babet kapalı olanlar sanırım. Sandalet falan peki? Mesela topuklulara genel olarak topuklu deriz ya içinde platformlu, stiletto, topuklu bot falan hepsi oluyor. Peki genel topuksuza ne deniyor?
O grubun şarkıları ve solistin Kaan Boşnak söylediği şarkılar çok iyi. Bunu da biliyorumBen çoook severim bu şarkıyı. Tutunamayanlar dizisinde duydum. Biri daha var
Bunu dinleee
Kız ben unuttuğum ya da kaybettiğim bişeyi bulamadığımda deliririmmSen güzel kafanı yorma böyle şeylerle
Şamdan yaaa
Düztaban demişim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?