Mizahşörler Çıkmazı

@cancan6 bu da benden sana gelsin
Genç kızlığımın şarkısı...
Dolabimin iç kapağı Madonna doluydu...annem evden kaçıp şarkıcı , artiz olacağım diye az korkmadı...ablanda böyle şey görmedim sen nasıl bir şey çıktın böyle diye kızardı...gavur sarkisi dinlemek de neymiş derdi...ahh annem mekanın cennet olsun.
Madonna, Modern Talking Steve Wonder Julio İglasias dinlerdim bir zamanlar..
Nerden aklına geldi gülnihalim...
napiyonuz kızlar:)

kaynanam birazdan binip gitcek
Oynat göbeğini ohhh ohhh Şıkıdım Şıkıdım ....

38 evet
Topuklu mu giyiyorsun hep
Şimdi hamilelikten dolayı 2-3 düztaban mı yerden taban mı ne diyosunuz ona yani topuklu olmayan ayakkabı verdi. Bi yere mi çıkıyorum ki giyeyim. Kahrolası korona
Babet diyoruz yok arada giyiyorum topuklu. Hamilelikte spor ayakkabıyla alıştım vazgeçemiyorum

Babet diyoruz yok arada giyiyorum topuklu. Hamilelikte spor ayakkabıyla alıştım vazgeçemiyorum
Ben hep spor giydim topuklu bana çok yakışıyor ama taşıyamıyorum kaç kere düşmüşlüğüm var
Babet kapalı olanlar sanırım. Sandalet falan peki? Mesela topuklulara genel olarak topuklu deriz ya içinde platformlu, stiletto, topuklu bot falan hepsi oluyor. Peki genel topuksuza ne deniyor?

Düz ayakkabıOlmaz mı?

No face no name no NumberÇok severdim.

Sen güzel kafanı yorma böyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…