Vallahi olducuk olmadi mi hemşire
canım topuksuz ayakkabılar kendi içinde ayrılıyo. ama genel adı günlük ayakkabı onlarin
kendi içinde de laofer, espadril, makosen falan diye çeşitleri var:)
Evet canım bende genel adını bilmek istiyordum. Günlük ayakkabı yanicuk olmadi mi hemşire
canım topuksuz ayakkabılar kendi içinde ayrılıyo. ama genel adı günlük ayakkabı onlarin
kendi içinde de laofer, espadril, makosen falan diye çeşitleri var:)
Ben hep düz ayakkabı diyorum ama onlarda ayrılıyor herhalde denildiği gibiEvet canım bende genel adını bilmek istiyordum. Günlük ayakkabı yaniama Seridina dediği gibi düz ayakkabı daha bi uygun geldi sanki.
Onların daha eski şarkısı vardı. Mutlu ol yeter dizisindendi sanırım.O grubun şarkıları ve solistin Kaan Boşnak söylediği şarkılar çok iyi. Bunu da biliyorum
Neden her basit konunun böyle b*kunu çıkarırım ki bilmemBen hep düz ayakkabı diyorum ama onlarda ayrılıyor herhalde denildiği gibi
Evet canım bende genel adını bilmek istiyordum. Günlük ayakkabı yaniama Seridina dediği gibi düz ayakkabı daha bi uygun geldi sanki.
Tey tey teyyy
Oooo ne kaa guzel ne kaaa guzelllnapiyonuz kızlar:)
kaynanam birazdan binip gitcek
Çok iyiymiş
kaynanamin gidişi şerefine klasik halay yerine bu halaya geciyorum
Allah razı olsun çayımOooo ne kaa guzel ne kaaa guzelll
Gozunaydin
Seridina seridina seridina bandımNo face no name no NumberÇok severdim.
Ben bayılırım o gruba. Hatta kızıma da dinletiyorum. ☺ HoşbuldukSeridina seridina seridina bandım
Tatlım hoş geldin.
Baby I will love you
Gençler pek bilmezdi modern talkingi
napiyonuz kızlar:)
kaynanam birazdan binip gitcek
Gormus oldu anyayi konyayi bosverAllah razı olsun çayım
gitti vallaama ilk defa giderken bu kadar mutlu hevesli gitti bundan sonra sık sık gelip uzun uzun kalabilir
Söndürünn şamdanı gidiyor gönlününn efendisii durdurrunnn onsuz olamaz artık
Gormus oldu anyayi konyayi bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?