- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Hem de nasilll orası da benim evim ama burası başka tabiNasıll özlemiş misin evini
Evettt
Hem de nasilll orası da benim evim ama burası başka tabi
Evet canım ama neyseki yakinizzzAnne evinin tadı bi başka ama insan evini de özlüyorEskiden bu yüzden mi acaba kalabalık ya da çok yakın evlerde yaşıyorlarmış? Ne yardan ne serden durumu
Ben çok uzağım canım inşallah aynı şehirde oluruz bi günEvet canım ama neyseki yakinizzz
İnşallah canım biz de 7 yıl ayrı kaldık sonra kavuştuk çok şükürBen çok uzağım canım inşallah aynı şehirde oluruz bi gün
Ayy ne güzelİnşallah canım biz de 7 yıl ayrı kaldık sonra kavuştuk çok şükür
Toparlanınca oynarız dendi ama kimse yok :) ben de kaçarım birazdan geç olduBugün mü oynayacagiz oyunu
Evet ben de hem film izleyeyim hem de dinleneyim dedim valizleri boşaltmam lazımToparlanınca oynarız dendi ama kimse yok :) ben de kaçarım birazdan geç oldu
Kolay gelsin Gülnihalimm ben de ödev yapmadım yineEvet ben de hem film izleyeyim hem de dinleneyim dedim valizleri boşaltmam lazımgözümde büyüyor, gelen olmazsa kaçarım arada bkarim bekli
Sağol canım benim. Şimdi bi yoklama yapalım kaç kişiyiz tamammıyız falanBen size uyarım ama harika bi oyun
Sana da kolay gelsin kuzum ben kalkar film bitti dinlenme bittiKolay gelsin Gülnihalimm ben de ödev yapmadım yine ☹
Kuzum oliv sen ben varız ben de şimdi valiz işine bakacağım arada uğrarımSağol canım benim. Şimdi bi yoklama yapalım kaç kişiyiz tamammıyız falan
Sen de sever misin Kemal SunalEvettt
Ben burdayımSağol canım benim. Şimdi bi yoklama yapalım kaç kişiyiz tamammıyız falan
Kaç gibi gelirsin tekrar?Ben burdayım judym ama birazdan gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?