- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Eve bir geldim açtım TV yi karşımdahemen açıyorum nihalimsağolasın çok severim ya
Eve bir geldim açtım TV yi karşımda
Ay biz birsuru satilik gorduk smdi burdan alirmisiniz keske sende komsu olsannn bizeeesorma çayım ya 2.2 milyon ev mi olurbildiğin apartman dairesi yani bi özelliği falan da yok. eşimde tutmuş karşıdan bi ev atmış yine
bakalım kirada kalcaz galiba
Yok canım açtığımda yanında oturan adam sinirli sinirli otobusten iniyorduşarkı söylediği yeri de gördün mü nihalim
Hoşgeldin canımcımGelsin de oynayalım o zaman
Ay biz birsuru satilik gorduk smdi burdan alirmisiniz keske sende komsu olsannn bizeee
Yok canım açtığımda yanında oturan adam sinirli sinirli otobusten iniyordu
Samdanim tum mesajları okuyamadım bir yandan bebeklere mama yediriyorum, ev mi bakiyorsinuz hayırlı olsunkarşıya bakiyo eşim hep cayim:) ben buraya bakıyorum. ama krese ters olmayacak yerlere bakıyorum. dediğin gibi burası pahalı hele kreşin oldugu yerler
bakarsın komsu oluruz dediğin gibi
Periodik tablodan element isimleri sanıyorum jeton sonradan düştü
Periodik tablodan element isimleri sanıyorum jeton sonradan düştü
Mesajları okuyamayinca işte
Ay gözün aydın samdanimoh çok şükür inşallah hasta olmadan gelirsiniz limonsuzum:)
kaynanam gitti rahat rahat yatiyom salonda
hava nasıl orda
Yaa kaçırmışımAay stari bir actim ah nerede var ve en sevdigim yerine denk geldim
# ana sigortaniza bakabilir miyim
# anaciim sizlere omur ama benim nereme isterseniz bakabilirsiniz
Afiyet olsun mehlikammSelam kizlar, piknik sepeti hazırladım,burdaki parkta piknik yapmaya gidecez,
Ben size uyarım ama harika bi oyunHoşgeldin canımcım
Ya emojilerden film tahmin etmece oynayalım dedikoy birliğiyle şarkı tahmin etmece de olabilir. Karar veririz ona
Ben de sana mesaj yazacaktım nasılsın olivimmmmmHahahahahhaha çok tatlısın Gülnihalim ya
Samdanim tum mesajları okuyamadım bir yandan bebeklere mama yediriyorum, ev mi bakiyorsinuz hayırlı olsun❤❤
İYiyim Gülnihalimmm sen nasılsınBen de sana mesaj yazacaktım nasılsın olivimmmmm
İyiyim canım çok şükür evime geldimİYiyim Gülnihalimmm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?