Yok girmedim. Ama polemik sayılır da banlanır mıyım bilmiyom.cevap vermedim de bana polemiğe girmedim de
HAhahah çok şaşkınım
Yok girmedim. Ama polemik sayılır da banlanır mıyım bilmiyom.
İnşallahben bu aralar geç saatlere kalıyorumuyuması gece yarısını buluyo bazen
inşallah deliksiz uyur annesi
Ayyyyy Zeytinim aynı ben. Kenardan bakan hangimizin çocuk olduğunu anlamaz ben çocukla oynarkenYa hahahahshhsh samdanım eşlik etsene o seslere çok eğleniyolarbazen çocuklarla oynarken onlardan daha beter oluyorum
Sadece bi tane böyle çocuğum vardı o da ingilizce konuşmamdan nefret ediyordu ingilizce saatindeşarkı söylüyorum hayır anne şarkı söyleme diyooyun olsun diye kısık sesle konuşuyorum neden kısık sesle konusuyosun benimle kısık sesle konusma bi daha diyo
Ayyyyy Zeytinim aynı ben. Kenardan bakan hangimizin çocuk olduğunu anlamaz ben çocukla oynarken
Sadece bi tane böyle çocuğum vardı o da ingilizce konuşmamdan nefret ediyordu ingilizce saatindeDudaklarımı tutuyordu öğretmenim sus diye
Neden çekilmiş bilmiyorum canım mutfağı topladım bakamadım oraya babası vefat etmişti ondan mı acabaŞimdi izliyor musun? Ben orayı kaçırdım Mehmet şef neden oylamadan çekildi ki?
boyama yapmayı sevmez hep isyanda, kresteki orf ritim dersini de sevmez hiç katilmiyomus. kadına bı bakisi var çaki gibi
çocukların genel geçer sevdiği şeylere hep karşı zeytinom
ilgi alanları çok farklı yaşıtlarından:)
A aaİlkokul çocuğu gibiymiş biraz şamdanım. YAşından yukarıda davranıyor.
Oluuremojiler balkabağına dönüşmeden oynamaya baslayalim mi
emojiler balkabağına dönüşmeden oynamaya baslayalim mi
Benziyormuşuz canım ben de şaşkınımJudym senle ne kadar benziyoruz yaa
Ben de onu diycektim bence başlayalımemojiler balkabağına dönüşmeden oynamaya baslayalim mi
sonra acayip bulduğum şeyleri sana danışmak isterim zeytinom:)
cidden değişik bi vakabazen çok zorlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?