- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bugün eve dönerken arabada yarım saat uyudu. Öğle uykusu niyetine tabi yetmeyince erken uyudu
Okey buralardayım21:00 uygun mu?
Annemde de uyku düzeni bozuldu. Geç uyudu erken uyandı sanırım ondan da kaynaklıbenimki öğlen uyumadı da hala cuv cuv ivh mags acayip sesler çıkararak oynuyo
maşallah diyeyim nazarim degmesin boncuğu
Benimki de az önce uyudu
Okey buralardayım
Geçen sezon izledim ilk sezona göre çok daha iyiydiŞefler yapacağınız yemek künefe dedikleri andad dedim ki of şimdi Künefe aşercem kesin.
3ünü de öyle kötü yaptılar ki uzun bi süre künefe istemem artık
Ben eskiden izlemiyordum bu sene izliyorum mastershefi. İzleyecek pek bişey bulamıyorum ondan. Eskiden bissürü dizilerim vardı
Annemde de uyku düzeni bozuldu. Geç uyudu erken uyandı sanırım ondan da kaynaklı
Çünkü dilim papuç kadarban yeme merve gördüm bdv de bulmuşun gene maşallahlik üyeleri
benimki öğlen uyumadı da hala cuv cuv ivh mags acayip sesler çıkararak oynuyo
maşallah diyeyim nazarim degmesin boncuğu
Şimdi izliyor musun? Ben orayı kaçırdım Mehmet şef neden oylamadan çekildi ki?Geçen sezon izledim ilk sezona göre çok daha iyiydi ☺
Çünkü dilim papuç kadar
Ya hahahahshhsh samdanım eşlik etsene o seslere çok eğleniyolarbazen çocuklarla oynarken onlardan daha beter oluyorum
Ben tutatmıyorum kendimiorda o üyeye cevap vermemek için zor tuttum kendimi
ya adam pabuç dilli kadınlardan hoşlanıyosa nolcak. ne kadar değişik insanlar var
Ben tutatmıyorum kendimi
benimki kiziyo zeytinom yaanne neden benim çıkardığım sesleri cikariyosun? yapba öyle ses çıkarma hiiihhh diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?