- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Aynen Judyim sen de daha keyifli bir şeyler izle bence :)Ben de duygusal diye erteliyorum hep canım. Malum hormonlar tavan
Çok kolay kiBunu bilemedim
Tüh ya onu diyecektim. Sınavlarda da hep bundan kaybettim zaten. İlk akla gelen doğrudurEvvvett
Ben de mi bilemedimÇok kolay ki
Evet. Bilerek kaplumbağaları çoklu yapmadım ama buldun geneNinja kaplumbağalar
Çocukken çok izledim Leonardo ya aşıktımEvet. Bilerek kaplumbağaları çoklu yapmadım ama buldun gene
Ay salladım tamamen yaaEvvvett
Yok ki keyifli şeyler. Jokeri de izlemediim henüz. Eşim drama psikolojik film izleme henüz diyor. Ama iyi filmler napiimAynen Judyim sen de daha keyifli bir şeyler izle bence :)
Ben pek izlemedim ninjaları kiiiÇok kolay ki
Sabah okur artık tek tek
Ben hepsini seviyordum. Bide pizzayıÇocukken çok izledim Leonardo ya aşıktım
Ben izliyordum arada canımBen pek izlemedim ninjaları kiii
Ben de komedi sevmem ya dram ya bilim kurgu tarzı o yüzden genelde ağlarım Judyim :) ama etkisinden çıkamazsan mnik etkilenmesin ❤ masterchef izlesene, ben onu seviyorum ama vaktim yok malesefYok ki keyifli şeyler. Jokeri de izlemediim henüz. Eşim drama psikolojik film izleme henüz diyor. Ama iyi filmler napiim
Olsun cancancım ben de ucundan azıcık yetiştim, yalan yanlış o daİyi geceler hanımlar, ben yine geç kalıp eğlenceyi kaçırmışım
Ben de izleyemiyorum ilerde izlerim diye düşünüyorum o ileri gelirse bir gün :) hoşgeldiiinn :)Heyt be masallah ne güzel film izlemeye zamanınız varbende en son çocuklarla ferdinandi izledim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?