Mizahşörler Çıkmazı

Olsun cancancım ben de ucundan azıcık yetiştim, yalan yanlış o da tekrar yaparız sen de olursun ❤

Ben de izleyemiyorum ilerde izlerim diye düşünüyorum o ileri gelirse bir gün :) hoşgeldiiinn :)
O ileri gelene kadar bizimde yaş fizik beyin yapısı ilerliycek ölmezsek hosbuldum

Ben de komedi sevmem ya dram ya bilim kurgu tarzı o yüzden genelde ağlarım Judyim :) ama etkisinden çıkamazsan mnik etkilenmesin ❤ masterchef izlesene, ben onu seviyorum ama vaktim yok malesef
Ben iyi komedi severim canım çok severim hemde. Ama yok ki bu ara iyi komedi. O yüzden türüne değil de filmin iyi olup olmamasına bakıyorum böyle durumlarda. Evet minnoş etkilenir diye izlemiyorum dram gerilim ve psikolojik filmler. Ama bu türde çok film var izlemek isteyip izleyemediğim.
Masterchef izliyorum canım zaten bi o var tvde.

Hosbuldum samdancim hay'dan geldim hu'ya giderim dertli dertli ilerliyorum iste hayat denen bu yokusta sizler nassiilsiinizzzz
Hoşgeldin bu arada. Haftalarımız da nerdeyse aynıymış sağlıkla al kucağına inşallah
Kendini tanıtırmısın canım yaş kaç, kaç çocuk var, napaysın nedeysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…