- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Maşallah kuzuma ne güzel yapmış ellerine sağlık afiyet şifa olsunEki Görüntüle 2614420
gittim ekmeğimle geri geldiim
@KurkmantoluSero'nun meydan okumasına karşılık
@Yasnaz burdan bak kuzucum :)
Ayy teşekkür ederim gülnihalımMaşallah kuzuma ne güzel yapmış ellerine sağlık afiyet şifa olsun ❤
Alırııım bi çayHerkese benden caaaay. Biraz geç kaldım bugün .
Estağfurullah olur mu hiç ? Gayet güzel yapıyorsunAyy teşekkür ederim gülnihalımben daha çekirdeğim siz kadar yapamam ama deniyorum ☺
Napıyosun
Sakire ben de vermem zaten çayAlırııım bi çay
Şakire çay yok
Estağfurullah olur mu hiç ? Gayet güzel yapıyorsungeçti mi basinin ağrısı canım?
Sen var yaSakire ben de vermem zaten çayAfiyet olsun o zaman❤❤ şimdi kizlar bize neden yok diyecek gelseler de beraber içsek
Teşekkürler Elhanim, ben de sizleri etiketlicektim, küçük pasayla ilgilenmem zorunda kaldım, hoşgeldin, nasılsınGülücük dolu güzel bir gece diliyorum şekerler
Neşemiz bol keyfimiz daim olsun canlarım.
Yok mu artıraaaaaan
Reis bol bol agrım var eksiyen yoğurdu kestim anca lor peynir yaptım benim maharet buraya kadarteşekkür ederiim amiriim :) nasılsın napıyosun :)
Iyi akşamlar efenim hoşgeldinizGülücük dolu güzel bir gece diliyorum şekerler
Neşemiz bol keyfimiz daim olsun canlarım.
Yok mu artıraaaaaan
Bergamotlu ❤Herkese benden caaaay. Biraz geç kaldım bugün .
Afiyet olaaBen de çay içiyorum canlar
Afiyet olsun mehlikamBen de çay içiyorum canlar
Benim kiz da zeytin yagiiyla poposuna masaj yaptigimfa fiskirtmistiKızlar oğlumun altını temizlerken ayağını kaldırıp totosunu silerken bir kaka firkirtti çığlık atmışım,neye uğradığımi şaşırdım, üstüm,elim halı hep mok oldu ,hadi alt açılınca iseniyor biliyordum da kaka fışkırtmak nedir arkadaş
Niye ki acabaaReis bol bol agrım var eksiyen yoğurdu kestim anca lor peynir yaptım benim maharet buraya kadar
Iyi akşamlar efenim hoşgeldiniz
Bergamotlu ❤
Afiyet olaa
Ayyy kahkaha atttıımmKızlar oğlumun altını temizlerken ayağını kaldırıp totosunu silerken bir kaka firkirtti çığlık atmışım,neye uğradığımi şaşırdım, üstüm,elim halı hep mok oldu ,hadi alt açılınca iseniyor biliyordum da kaka fışkırtmak nedir arkadaş
Hele hele minnos minnos minnosEki Görüntüle 2614420
gittim ekmeğimle geri geldiim
@KurkmantoluSero'nun meydan okumasına karşılık
@Yasnaz burdan bak kuzucum :)
Töbe töbeeeBenim kiz da zeytin yagiiyla poposuna masaj yaptigimfa fiskirtmistihali silmeyle cikmadinda yikamayi cagiirmistik. Esim burdaki lekeye dikkat edin ciksin dediydi de adam bize bi tiksinerek bakmisti ne sandiysa
Kocca mok yigini gorunce adam napsin hakliTöbe töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?