Mizahşörler Çıkmazı

Niye ki acabaa

Canım ben de öyle şeylerden hiç anlamam sütü taşımadan pişirebilirsem iyi günüm demektir
Canım ilk denemeye göre çok çok güzel,yaptıkça alıştıkça neler yaparsın kim bilir,
Benim en küçük kardeşim yeni evlendi, maşaallah tecrübesi olmasına rağmen bir yemeklet tatlılar yapıyor maşaallah, eşinin doğum günü pastasıni bile kendi yaptı

Reis bol bol agrım var eksiyen yoğurdu kestim anca lor peynir yaptım benim maharet buraya kadar

Iyi akşamlar efenim hoşgeldiniz

Bergamotlu ❤

Afiyet olaa
Ben de bergamotlu severdim ogrenciyken çok ictm sağ olasın reis
Gerçekten ilk kez duydum ben de tebrik ederim kara lokumumuzu
Bomba gibiyim patlamaya hazırım kuzum
Ablacım patla bizim icin de patla

Teşekkür ederimmm Aynen mehlikam alıştıkça alıştıkça oluyor.

Ben diyorum en verimli zamanlarımı 4 yıl yurtta geçirdim orda da ocak almıştık gizli saklı bişeyler yapıyorduk kendimizce
Eve gelince girdim mutfağa

Maşallah maşallahh

Ben de bergamotlu severdim ogrenciyken çok ictm sağ olasın reis

Gerçekten ilk kez duydum ben de tebrik ederim kara lokumumuzu

Ablacım patla bizim icin de patla
Bu ilkte değil yine yapıyordu ama fışkırtmiyordu, poposunu silerken beze yapıyordu,
Bana ilkleri yaşatıyor bu evlat, diğerlerinde böyle bir şey oldu mu hatırlamıyorum

Yarı özel i mi varmış . Ben de KYK liyim. En gıcık zamanda okumuşum sonra daha güzel oldu. Çalışma masamıza örtü serdirmezlerdi buz gibi kolumuzu degemzdik.
Evet cidden bizden birkaç sene öncesinin hali vasatmış. Baza sistemi yokmuş, 5 6 kişilik odalar odada duş tuvalet yokmuş filan.

Benim gittiğim sene şansıma bu tarz olan blokların tamamı erkeklere verilmiş. Kızların tamamı yarı özel denilen ranza sistemi olmayan, duş tuvalet odanın içinde ve 3 kişi kalıyorduk. Bence hayattaki şanslarımdan biriydi ben de öyle beklemiyordum ama iyiydi baya.

Biz 4 kişiydik. ilk başta 8 kişilik bir odadaydim. Çok kalabalıktık. Eva Emma falan birsusu kisi vsrdi yabancı Türk karisik sonra 4 kişilik odaya geçtim yoksa okulu bırakacaktım

Kraliçeligini göstermissin harika görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…