- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Yaaa değil miiKeşke eskiden olduğu gibi kontör gibi arkadaşımıza cigabayt gonderebilsek
Canım ilk denemeye göre çok çok güzel,yaptıkça alıştıkça neler yaparsın kim bilir,Niye ki acabaa
Canım ben de öyle şeylerden hiç anlamamsütü taşımadan pişirebilirsem iyi günüm demektir
Ben de bergamotlu severdim ogrenciyken çok ictm sağ olasın reisReis bol bol agrım var eksiyen yoğurdu kestim anca lor peynir yaptım benim maharet buraya kadar
Iyi akşamlar efenim hoşgeldiniz
Bergamotlu ❤
Afiyet olaa
Gerçekten ilk kez duydum ben de tebrik ederim kara lokumumuzuKızlar oğlumun altını temizlerken ayağını kaldırıp totosunu silerken bir kaka firkirtti çığlık atmışım,neye uğradığımi şaşırdım, üstüm,elim halı hep mok oldu ,hadi alt açılınca iseniyor biliyordum da kaka fışkırtmak nedir arkadaş
Ablacım patla bizim icin de patlaBomba gibiyim patlamaya hazırım kuzum
Teşekkür ederimmmCanım ilk denemeye göre çok çok güzel,yaptıkça alıştıkça neler yaparsın kim bilir,
Benim en küçük kardeşim yeni evlendi, maşaallah tecrübesi olmasına rağmen bir yemeklet tatlılar yapıyor maşaallah, eşinin doğum günü pastasıni bile kendi yaptı
KYK mi canım?Teşekkür ederimmmAynen mehlikam alıştıkça alıştıkça oluyor.
Ben diyorum en verimli zamanlarımı 4 yıl yurtta geçirdimorda da ocak almıştık gizli saklı bişeyler yapıyorduk kendimizce
Eve gelince girdim mutfağa ☺
Maşallah maşallahh
Evet Gülnihalım yarı özel KYK da kalıyordumKYK mi canım?
Yarı özel i mi varmış . Ben de KYK liyim. En gıcık zamanda okumuşum sonra daha güzel oldu. Çalışma masamıza örtü serdirmezlerdi buz gibi kolumuzu degemzdik.Evet Gülnihalım yarı özel KYK da kalıyordum ☺
Bu ilkte değilBen de bergamotlu severdim ogrenciyken çok ictm sağ olasın reis
Gerçekten ilk kez duydum ben de tebrik ederim kara lokumumuzu
Ablacım patla bizim icin de patla
Benimkiler henüz böyle bir performans sergilemediBu ilkte değilyine yapıyordu ama fışkırtmiyordu, poposunu silerken beze yapıyordu,
Bana ilkleri yaşatıyor bu evlat, diğerlerinde böyle bir şey oldu mu hatırlamıyorum
Evet cidden bizden birkaç sene öncesinin hali vasatmış. Baza sistemi yokmuş, 5 6 kişilik odalar odada duş tuvalet yokmuş filan.Yarı özel i mi varmış . Ben de KYK liyim. En gıcık zamanda okumuşum sonra daha güzel oldu. Çalışma masamıza örtü serdirmezlerdi buz gibi kolumuzu degemzdik.
Biz 4 kişiydik. ilk başta 8 kişilik bir odadaydim. Çok kalabalıktık. Eva Emma falan birsusu kisi vsrdi yabancı Türk karisik sonra 4 kişilik odaya geçtim yoksa okulu bırakacaktımEvet cidden bizden birkaç sene öncesinin hali vasatmış. Baza sistemi yokmuş, 5 6 kişilik odalar odada duş tuvalet yokmuş filan.
Benim gittiğim sene şansıma bu tarz olan blokların tamamı erkeklere verilmiş. Kızların tamamı yarı özel denilen ranza sistemi olmayan, duş tuvalet odanın içinde ve 3 kişi kalıyorduk. Bence hayattaki şanslarımdan biriydiben de öyle beklemiyordum ama iyiydi baya.
Ben bilmemGece gece neyle meydan okusam bilemedim
Kraliçeligini göstermissin harika görünüyor.Hayırlı geceler mizahşörler
hergün hergün makarna muhabbeti sıkılmıssınızdır diye düşündüm bende makarna yerine hepinize pastamla meydan okuyorum buyrun
Eki Görüntüle 2614485
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Casper25
C Cay6
HayatSevinceGuzel
Jawlensky
Limonsuzzcay
Nego
pawlover
C Calcifer
merve
benneyanginlargordum
K KurkmantoluS
jnci
H M
Gsyabk
@demirleke
@Yasnaz
Gulumse24
benneyanginlargordum
@Yasnaz
Bendenkimseyebahsetmeyin
alimiyon
genccanne
Feslegen Kokulu Nane
B Babygirl16
buyrun sizde bana meydan okuyun bekliyorum
Gece gece canimami susatcanHayırlı geceler mizahşörler
hergün hergün makarna muhabbeti sıkılmıssınızdır diye düşündüm bende makarna yerine hepinize pastamla meydan okuyorum buyrun
Eki Görüntüle 2614485
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Casper25
C Cay6
HayatSevinceGuzel
Jawlensky
Limonsuzzcay
Nego
pawlover
C Calcifer
merve
benneyanginlargordum
K KurkmantoluS
jnci
H M
Gsyabk
@demirleke
@Yasnaz
Gulumse24
benneyanginlargordum
@Yasnaz
Bendenkimseyebahsetmeyin
alimiyon
genccanne
Feslegen Kokulu Nane
B Babygirl16
buyrun sizde bana meydan okuyun bekliyorum
Eşim bilirBen bilmem
Teşekkür ederim çiçeğimmmKraliçeligini göstermissin harika görünüyor.
Yok pastaya susa sen en iyisiGece gece canimami susatcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?