Rahim filminden sonra naptın canım? Akışına mı bıraktınız?iyiyim kuzum ne olsun
bildiğin gibi aynı işte
Hiç hoş olmuyor aşı zamanlarısüt alerjisimide varmış.. kız ne cahil kaldık bebe olmayınca
geçmiş olsun
aşıya senmi götürecen reis
ben götüremezdim heralde kız bebe ağlayınca bende ağlıyorum
regl oldum kuzum bugün 3. günRahim filminden sonra naptın canım? Akışına mı bıraktınız?
ayyy annemle gönderirim sanırımHiç hoş olmuyor aşı zamanları
İlk aşılama deneyimin mi canım?regl oldum kuzum bugün 3. gün
doktordan çıktım
aşılamaya başlıyorum.. ilaç kullanmaya başlayacam bugün
İşte ama seni görmeyince bebek daha çok panikliyor.ayyy annemle gönderirim sanırımben başkasının bebesi ağlayınca bebeyle ağlayan hatunum
kendi bebeme bakamam
ilk judim evetİlk aşılama deneyimin mi canım?
İnşallah hayırlısıyla tutunur
sende haklısınİşte ama seni görmeyince bebek daha çok panikliyor.En güvendiği kişi annesi çünkü.
Amin canımmilk judim evet
inşallahh tutunur
sende haklısınayy allah yardımıcınız olsun
Sonra alışıyorsun baloncuksüt alerjisimide varmış.. kız ne cahil kaldık bebe olmayınca
geçmiş olsun
aşıya senmi götürecen reis
ben götüremezdim heralde kız bebe ağlayınca bende ağlıyorum
Hayırlı olsun baloncukumregl oldum kuzum bugün 3. gün
doktordan çıktım
aşılamaya başlıyorum.. ilaç kullanmaya başlayacam bugün
gulnihalim ilkini kucağıma alayımdaSonra alışıyorsun baloncuk ☺ ben ilkini hiç asi yaptiramadim hatta odadan çıkardım dışarıya duymamak için sesini, ama şimdi tutuyorum ikisini de
Ay inşallah ilkinden tutar canım benim. Zaten bi sorun yok ki anladığım kadarıyla tek sorununuz ileri haraketlilik. Aşılama da çok iyi olacaktır bu bakımdan. İnşallah vesile olur. Gelir minnoşilk judim evet
inşallahh tutunur
sende haklısınayy allah yardımıcınız olsun
yaaaa yerim seni..Ay inşallah ilkinden tutar canım benim. Zaten bi sorun yok ki anladığım kadarıyla tek sorununuz ileri haraketlilik. Aşılama da çok iyi olacaktır bu bakımdan. İnşallah vesile olur. Gelir minnoşçok çok amin
Belki 2 tane olacakgulnihalim ilkini kucağıma alayımdaikincisine Allah kerim diyelim
Onun biraz sorunları vardı; kafamı dinlemek istiyorum dedi. Bir daha da gelmedi.
kolunu bana sürtsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBelki 2 tane olacak
kim ne yaptı ki kızcağızaOnun biraz sorunları vardı; kafamı dinlemek istiyorum dedi. Bir daha da gelmedi.
Parmağımı nickinin üzerine sürttümkolunu bana sürtsene ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kvsi sanırım.kim ne yaptı ki kızcağıza
ay üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?