Canım çok geçmiş olsun ❤❤ Rabbim şifa versin.. şimdi iyi mi şu günlerde hele çok daha zor olur
günaydın cnmGünaydınnn
Günaydınnn
GunaydinnnGünaydın
Kahvaltı hazırlıyorum. Arada bakıyorum burayaherkes nerelerde yaaa
gördüm gördüm nerdesiizKahvaltı hazırlıyorum. Arada bakıyorum buraya❤
Biz kahvaltımızı yaptık. Şimdi kız babasıyla ben de hem buraya hem de kimler gelmiş kimler geçmiş diye bir konu açıldı ya oraya bakıyorum. Unutmadan geçmiş olsun baloncukgördüm gördüm nerdesiiz
baya heycanlı bir topik olacak gibiBiz kahvaltımızı yaptık. Şimdi kız babasıyla ben de hem buraya hem de kimler gelmiş kimler geçmiş diye bir konu açıldı ya oraya bakıyorum. Unutmadan geçmiş olsun baloncuk
Umarım başımıza bir iş gelmez.baya heycanlı bir topik olacak gibi
ama riskli bir topik gibide
teşekkür ederim kuzum
Evet ne tuhaf konular varmış ama ben 2018 model olunca eskileri bilmiyorumgördüm gördüm nerdesiiz
Italyanda olur ama bulgar varken bilemedim şimdi..tamam şoförle yiyeceksen başka tabi. şöfer italyan mi peki
büyüğün mü kontrolü var cücük olanin mi:)
valla reis sen ilk geldiğinde 30 lu haftaların basindaydin galibahakkaten ne çabuk geçiyo zaman ya. iş başı yapcak mısın iznin ne kadar var
Ya ama çok güzeldi reis adamı deli deli kestim rüyala daGörr beniii Reisiimm görr benii zaten azıcık bişe gelebiliyorum ama sen de haklısın :))
Johnny deep Johnny deep olalı böyle rüya içinde yer aldı mı acebası
İyiyim baloncukum sen nasılsın her şey yolunda inşallah
Aynı ben.Ben de sendenim Judyimyorgun ve uykusuzum
Ay uyku deme reis tüm düzenim şaştı ya. Rutine oturtmak gerek. Görümcemler gelmişti kaç gün kaldılar gece 4-5e kadar oturduk şimdi tepe taklak herşeyMelegiim, görmedim meleğim ya..
Tadını çıkar suanlarin reis :) bol bol uyu mesela
İyiyim Baloncuğum senden naber nasıl gidiyor?
iyiyim kuzum ne olsunİyiyim Baloncuğum senden naber nasıl gidiyor?
Reis minnak iyi bugün kontrolden geldik eğer olursa cuma günü aşımız var :)aaa reis hoşgeldin dönmüşsün
nasılsın.. bebiş nasıl :)
çok şükür biraz daha iyiyim ama yorgunum işe başladım samdanım sen nasılsın
Süt alerjisi mi var?Reis minnak iyi bugün kontrolden geldik eğer olursa cuma günü aşımız var :)
Diyet uyguluyoruz süt alerjimiz var o biraz zorluyor ama iyiyim :)
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Sagolasin reisimSüt alerjisi mi var?Geçmiş olsun.
süt alerjisimide varmış.. kız ne cahil kaldık bebe olmayıncaReis minnak iyi bugün kontrolden geldik eğer olursa cuma günü aşımız var :)
Diyet uyguluyoruz süt alerjimiz var o biraz zorluyor ama iyiyim :)
Sen nasılsın neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?