Mizahşörler Çıkmazı

Kişiye özel pasta olmuş hfjddjd görebiliriz buna hazırız
Bugun kaşlarımı boyadım asbsgsga kaşlarımla mı meydan okusam...
Ya kesinlikle pastam tam kısıye ozel oldu zaten bılerek yaptım, senı kalbime gomdum ısmı de cok yakıstı tipine

Ya kesinlikle pastam tam kısıye ozel oldu zaten bılerek yaptım, senı kalbime gomdum ısmı de cok yakıstı tipine
Youlostun pastasinin uzerine seninki gorünce icime serinlik gelir rahat uyurum belki ama bu gidişle ruyamda pasta gorücem atmiyorsun

Bende düşündüm dedim ne yazcam ya bi sırrım yok ki benim ama düşününce aklıma geldi bide yemek paylaşcam
Benim cidden sırrım yoktu düşükten sonra hızlı gittiydi. Aa ben yemek paylaşmamıştım o da mı varmış

Herkes neyde iyiyse onda meydan okusun

Patentli filan sjdjdlf o yüzden görmek şart oldu artık

Bak iste sisti doğururum topigin ortasına ha !?!?!
Yok reis takılıyorum size ellerinize sağlık ayrı ayrı hepsi de harika gözüküyor :))

Gardini almis gelmis gecenin bu saaatinde sana neylen meydan okuyakkkk ama duurr oglenki pogacamla meydan okuyaym nede olsa birazi daha duruyor mutfakta

Heyyyttt beee poğaçalara bak Kaçız olmuş bunlar hepsi yapişık
15 iz filan ayri ayri yapinca boyle kabarmiyorlar kiz int te yapisik yapiyolardi bende oyle denedim harika oldu tepsinin yaridan cogunu yedi esim senin pastanin tamamini da goreydikk harika olmus heee tatliya dayanamam hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…