- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Bugun kaşlarımı boyadım asbsgsga kaşlarımla mı meydan okusam...Kişiye özel pasta olmuş hfjddjd görebiliriz buna hazırız
Yok yok bildiğin 3 katlı pandispanya arası pastacı krema falanYandanda çekeydinya sadece ustten cekmişsincikolata soslu tavuk gogsune benziyo
Su okuyayım ay ben sırrımı yazana kadar göbeğim çatlamıştıAaaa ne güzel bende ilk defa tattım sırrımı bile paylaştım
Youlostun pastasinin uzerine seninki gorünce icime serinlik gelir rahat uyurum belki ama bu gidişle ruyamda pasta gorücem atmiyorsunBugun kaşlarımı boyadım asbsgsga kaşlarımla mı meydan okusam...
Ya kesinlikle pastam tam kısıye ozel oldu zaten bılerek yaptım, senı kalbime gomdum ısmı de cok yakıstı tipine
Ay bi tanıdık vardı azıcık değişiktii, bi gün geldi o gün sarma pişiyordu ama pişmeden gitti. Sonra küsmüş bize bana vermediler diye. Her yerde konuşmuş şişti şişti diyeŞişti deyince de fesat diyollaaa
Bende düşündüm dedim ne yazcam ya bi sırrım yok ki benim ama düşününce aklıma geldiSu okuyayım ay ben sırrımı yazana kadar göbeğim çatlamıştı
Eline saglik canim pek tarzim diiiilYok yok bildiğin 3 katlı pandispanya arası pastacı krema falan
Benim cidden sırrım yoktuBende düşündüm dedim ne yazcam ya bi sırrım yok ki benim ama düşününce aklıma geldibide yemek paylaşcam
Sevindim ya hamilesin ya ondanEline saglik canim pek tarzim diiiil
Herkes neyde iyiyse onda meydan okusunBugun kaşlarımı boyadım asbsgsga kaşlarımla mı meydan okusam...
Ya kesinlikle pastam tam kısıye ozel oldu zaten bılerek yaptım, senı kalbime gomdum ısmı de cok yakıstı tipine
Bak iste sisti doğururum topigin ortasına ha !?!?!Ay bi tanıdık vardı azıcık değişiktii, bi gün geldi o gün sarma pişiyordu ama pişmeden gitti. Sonra küsmüş bize bana vermediler diye. Her yerde konuşmuş şişti şişti diyeo aklıma geldi
Canın çekiyor mu reis bak hamilesin
Gardini almis gelmis gecenin bu saaatinde sana neylen meydan okuyakkkkHayırlı geceler mizahşörler
hergün hergün makarna muhabbeti sıkılmıssınızdır diye düşündüm bende makarna yerine hepinize pastamla meydan okuyorum buyrun
Eki Görüntüle 2614485
@Elhan
@samdan
@mehlika nur
@Casper25
C Cay6
HayatSevinceGuzel
@_Gulnihal_
@Limonsuzzcay
@Negoo
pawlover
@Calciferr
@Mmmmmerveeeee
benneyanginlargordum
@KurkmantoluSero
@Annelika
H M
Gsyabk
@demirleke
@Yasnaz
@Gulumse25
benneyanginlargordum
@Yasnaz
@Bendenkimseyebahsetmeyin
@alimiyon
@genccanne
@Feslegen Kokulu Nane
@FairyTale16
buyrun sizde bana meydan okuyun bekliyorum
Eee nasıl verdin o zamanBenim cidden sırrım yoktudüşükten sonra hızlı gittiydi. Aa ben yemek paylaşmamıştım o da mı varmış
Benimkini gorunce bana kalırsa ıcın kararır pastadan sogursunYoulostun pastasinin uzerine seninki gorünce icime serinlik gelir rahat uyurum belki ama bu gidişle ruyamda pasta gorücem atmiyorsun
Heyyyttt beee poğaçalara bakGardini almis gelmis gecenin bu saaatinde sana neylen meydan okuyakkkkama duurr oglenki pogacamla meydan okuyaym nede olsa birazi daha duruyor mutfakta Eki Görüntüle 2614499
Allahım bugün hamarat hanımlarla sinaniyorumGardini almis gelmis gecenin bu saaatinde sana neylen meydan okuyakkkkama duurr oglenki pogacamla meydan okuyaym nede olsa birazi daha duruyor mutfakta Eki Görüntüle 2614499
O yuzden goreyim diyormuşumBenimkini gorunce bana kalırsa ıcın kararır pastadan sogursun
Ayy reis büssürüü kişiyiz birimiz tutarızBak iste sisti doğururum topigin ortasına ha !?!?!
Yok reis takılıyorum size ellerinize sağlık ayrı ayrı hepsi de harika gözüküyor :))
Hahahahah rejime faydalı bilgilerde bugun benneyanginlargordum un pastasıO yuzden goreyim diyormuşum
15 iz filan ayri ayri yapinca boyle kabarmiyorlar kiz int te yapisik yapiyolardi bende oyle denedim harika oldu tepsinin yaridan cogunu yedi esim senin pastanin tamamini da goreydikk harika olmus heee tatliya dayanamam hicHeyyyttt beee poğaçalara bakKaçız olmuş bunlar hepsi yapişık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?