- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
ooooo oooooGardini almis gelmis gecenin bu saaatinde sana neylen meydan okuyakkkkama duurr oglenki pogacamla meydan okuyaym nede olsa birazi daha duruyor mutfakta Eki Görüntüle 2614499
Kesinlikle. THahahahah rejime faydalı bilgilerde bugun benneyanginlargordum un pastası
Ben düşük yapmıştım işte. Bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden kanamayla çok hızlı gitti.Eee nasıl verdin o zaman
varmış yazmayanın takımınada ceza varmış
Çok severim bende bugün görünce senden yapayım dedim sonra poğaçaya çevirdim15 iz filan ayri ayri yapinca boyle kabarmiyorlar kiz int te yapisik yapiyolardi bende oyle denedim harika oldu tepsinin yaridan cogunu yedi esim senin pastanin tamamini da goreydikk harika olmus heee tatliya dayanamam hic
Olsun bee yandan cek bari sarjm bitti kizi uyutuyorm doncem dostlarÇok severim bende bugün görünce senden yapayım dedim sonra poğaçaya çevirdim
tamamının arka kısmı bozuk ya
Yok kiz benim daha hamileligim net degilSevindim ya hamilesin ya ondan
Öyle demeeeeYok kiz benim daha hamileligim net degilbide canim bisey istemiyo zaten
14. Haftadan sonra değil pasta poğaça beni bile yersin reisYok kiz benim daha hamileligim net degilbide canim bisey istemiyo zaten
Dur şarjım dolsun çekerimOlsun bee yandan cek bari sarjm bitti kizi uyutuyorm doncem dostlar
Allah bilir canımYok kiz benim daha hamileligim net degilbide canim bisey istemiyo zaten
Benim durumum pek net degil canim kese henuz bos pazartesi hersey belli olucak ondan boyle diyorm14. Haftadan sonra değil pasta poğaça beni bile yersin reis
Inşallah sagliklica kucağına al
Amin canim amin insallah ❤Allah bilir canım❤ Hakkında hep hayırlısı
Insallah canim gorucezSeninle inşallah bebeğin☺
Inşallah herşey çok güzel olacak bi haber gelmiş ki doğumunu duyacağız pozitif düşün, hayırlısı olsun ❤Benim durumum pek net degil canim kese henuz bos pazartesi hersey belli olucak ondan boyle diyorm
Amin canim kaderde ne varsa oInşallah herşey çok güzel olacak bi haber gelmiş ki doğumunu duyacağız pozitif düşün, hayırlısı olsun ❤
Ahahahah pastaya bak chef elinden çıkmış gibi mübarekYoulost16 meydan okumanı kabul ediyorum bende şekli tuhaf olan kendimce bşeyler çaba ettiğim pastam ile meydan okuyorum
ooo bu da çok güzelYoulost16 meydan okumanı kabul ediyorum bende şekli tuhaf olan kendimce bşeyler çaba ettiğim karamelli pastam ile meydan okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?