- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol kız zaten ortalık karışıkBen de geliyorumbiri calcime bişi mi dedi
sensiz olmaz![]()
OlamammmSakin ol kız zaten ortalık karışık![]()
Tez zamanda sana nasip olsun inşallah canımyaaaaa
Olamammmİdare edemem limonsuzum idare edememm
Kızlarr arkadaşım doğuruyoo benden yardım istediYeni doğan pışpışlamaya gidiyorum ben. Elleyemeyeceğim gibi geliyor. Dua edin de en azından bebeği yıkarken tutabileyim amin
Ayy mis gibi kokar şimdi oyaaaaa
Kızlarr arkadaşım doğuruyoo benden yardım istediYeni doğan pışpışlamaya gidiyorum ben. Elleyemeyeceğim gibi geliyor. Dua edin de en azından bebeği yıkarken tutabileyim amin
mevzu derin judim... artık ipleri kestik.. baskına gidiyoruzSelamlar herkese. Nabersiniz napıyonuz? Maşallah herkes erkenci bugün. Ben de sabaha kadar uyuyamadım yeni uyumaya çalışıyorum. Bi size bakayım dedim.
Calsime kim bişi dedi nerde? Mevzuuu mu var?![]()
Ay ayrıntıyı yeni gördüm. Yeni mi doğdu yoksa doğuyor muyaaaaa
Hani haniiii bana da söleyinnnmevzu derin judim... artık ipleri kestik.. baskına gidiyoruz![]()
Hoşgeldin canım ☺ merak etme asayiş berkemal hallettik bizSelamlar herkese. Nabersiniz napıyonuz? Maşallah herkes erkenci bugün. Ben de sabaha kadar uyuyamadım yeni uyumaya çalışıyorum. Bi size bakayım dedim.
Calsime kim bişi dedi nerde? Mevzuuu mu var?![]()
Hoşbulduk canım. Oh ne güzel. Arkadaşım emin ellerdeHoşgeldin canım ☺ merak etme asayiş berkemal hallettik biz![]()
Ayy Judym aminn dün yumurtladımTez zamanda sana nasip olsun inşallah canım![]()
Ayy bilmiyorum ki limonsuzum kızcağızın kimsesi yok burada kıyamam küçücük bedenini nasıl tutucamAyy mis gibi kokar şimdi okorkmadan tut balım ❤ sen yaparsın merak etme
![]()
Ay ayrıntıyı yeni gördüm. Yeni mi doğdu yoksa doğuyor mu![]()
Büyük kız kabus görmüştü ona uyandım reisim her zamanki şeyler yaniBu saatte nöruyon gülnihal sultanım
Yeni evlisiniz çabuk hamile kalırsın gibime geliyorAyy Judym aminn dün yumurtladımİnşallah olmuştur
Ayy bilmiyorum ki limonsuzum kızcağızın kimsesi yok burada kıyamam küçücük bedenini nasıl tutucam
Canım akşama ameliyata alacaklar araba bekliyorum gidicem şimdiSabredemedi minnoş.
Yeni evlisiniz çabuk hamile kalırsın gibime geliyorinşallah olmuştur canım
![]()
Kurban olurum yaaa:))Büyük kız kabus görmüştü ona uyandım reisim her zamanki şeyler yani