Mizahşörler Çıkmazı

images
Gün bu gündür. O da bugündür :D :D

😍😍 yaaaaa 😘😘

Olamammm 😂😂 İdare edemem limonsuzum idare edememm

Kızlarr arkadaşım doğuruyoo benden yardım istedi 😂😂😂 Yeni doğan pışpışlamaya gidiyorum ben. Elleyemeyeceğim gibi geliyor. Dua edin de en azından bebeği yıkarken tutabileyim amin
Tez zamanda sana nasip olsun inşallah canım 😍🤗

😍😍 yaaaaa 😘😘

Kızlarr arkadaşım doğuruyoo benden yardım istedi 😂😂😂 Yeni doğan pışpışlamaya gidiyorum ben. Elleyemeyeceğim gibi geliyor. Dua edin de en azından bebeği yıkarken tutabileyim amin
Ayy mis gibi kokar şimdi o😍korkmadan tut balım ❤️ sen yaparsın merak etme 😘😘😘

Selamlar herkese. Nabersiniz napıyonuz? Maşallah herkes erkenci bugün. Ben de sabaha kadar uyuyamadım yeni uyumaya çalışıyorum. Bi size bakayım dedim.
Calsime kim bişi dedi nerde? Mevzuuu mu var?:KK55:
mevzu derin judim... artık ipleri kestik.. baskına gidiyoruz :bicak:

😍😍 yaaaaa 😘😘

Ay ayrıntıyı yeni gördüm. Yeni mi doğdu yoksa doğuyor mu :KK64:

Selamlar herkese. Nabersiniz napıyonuz? Maşallah herkes erkenci bugün. Ben de sabaha kadar uyuyamadım yeni uyumaya çalışıyorum. Bi size bakayım dedim.
Calsime kim bişi dedi nerde? Mevzuuu mu var?:KK55:
Hoşgeldin canım ☺ merak etme asayiş berkemal hallettik biz💪🏻😄

Tez zamanda sana nasip olsun inşallah canım 😍🤗
Ayy Judym aminn dün yumurtladım 😂 İnşallah olmuştur 👻
Ayy mis gibi kokar şimdi o😍korkmadan tut balım ❤ sen yaparsın merak etme 😘😘😘
Ayy bilmiyorum ki limonsuzum kızcağızın kimsesi yok burada kıyamam küçücük bedenini nasıl tutucam
Ay ayrıntıyı yeni gördüm. Yeni mi doğdu yoksa doğuyor mu :KK64:

Canım akşama ameliyata alacaklar araba bekliyorum gidicem şimdi 😂 Sabredemedi minnoş.

Ayy Judym aminn dün yumurtladım 😂 İnşallah olmuştur 👻

Ayy bilmiyorum ki limonsuzum kızcağızın kimsesi yok burada kıyamam küçücük bedenini nasıl tutucam

Canım akşama ameliyata alacaklar araba bekliyorum gidicem şimdi 😂 Sabredemedi minnoş.
Yeni evlisiniz çabuk hamile kalırsın gibime geliyor 😂 inşallah olmuştur canım 😍

Back
X