Mizahşörler Çıkmazı

Kurban olurum yaaa:))
Benim büyükte bi ara yatağın altında korkunç var der ağlardı:)
Sonra öğrendim ki bu fikri ona avel komşum aşılamış...
Hadi ya 🥴 tam avelmis. Benim kızın kendi korkakligi bende de vardı tüm DNA larimi aktarmisim. Yaptığım bazı şeyleri yapıyor🙂
Oyy kıyamamm Nihalimm kışa girerken çocuklar hep böyle oluyor.

3 bitti evliliğimizde canım 4e girdik 😊 İnşallah ya. Olmamışsa da nasip bi dahaki aya 😬
Olabilir zeytinim❤️
senin atama yerin belli oldu mu😍

Selamlar herkese. Nabersiniz napıyonuz? Maşallah herkes erkenci bugün. Ben de sabaha kadar uyuyamadım yeni uyumaya çalışıyorum. Bi size bakayım dedim.
Calsime kim bişi dedi nerde? Mevzuuu mu var?:KK55:
Beni örselediler judy. İtelediler ötekileştirdiler :( :(

Gsyabk Gsyabk reis :KK70::KK70: sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhh :KK70: :KK70: :KK70:
Allahım ne şanslı :KK70::KK70: :KK70:
Veren ver veremeyen var alan var alamayan var 😁
Benim gibi sabahın koru adama sarıp, ama eline sadece bebenin boklu bezini alan var..
Zor yani reis çok zor .. 😁
Adama laf atmaktan içim geçti artık ya..
Bu sabah is için uyandırdım.
Ahh ah hava çok sıcak cikartta gölgesinde serinleyelim dedim tövbe haşa kadın çocuk uyuyo diyo...
Neyse bugün yarim gün çalışıyor..
Dua edin eyyy mizah grubum bugun belime guvvet 😁

Benim gibi sabahın koru adama sarıp, ama eline sadece bebenin boklu bezini alan var..
Ahh ah hava çok sıcak cikartta gölgesinde serinleyelim dedim tövbe haşa kadın çocuk uyuyo diyo...
:D :D ben bi ablaya sormuştum onu :D çok sinirlendi. Büyük ihtimal dediğinden küçüktü :D

Hadi ya 🥴 tam avelmis. Benim kızın kendi korkakligi bende de vardı tüm DNA larimi aktarmisim. Yaptığım bazı şeyleri yapıyor🙂

Olabilir zeytinim❤
senin atama yerin belli oldu mu😍
Benim icin op bol bol 💗 bi de arada bi hikaye uydurup anlat
Işte cesur şövalye kız vsvs gibisinden
Eğer gerçekten aşırı korkusu varsa illa ki okuyorsundur ama kardeskani taşı diye bi taş var onun suyunu icirirler çocuklara korkusu geçsin diye araştır bi istersen

Hadi inşallah reisim bilirim o günleri bu erkeklere ne oluyorsa oluyor o zaman. Hep kadın kadın kadın lohusalık falan fasafiso onların bu durumuna isim bulmamislar ama:sinirli:

Hadi inşallah reisim bilirim o günleri bu erkeklere ne oluyorsa oluyor o zaman. Hep kadın kadın kadın lohusalık falan fasafiso onların bu durumuna isim bulmamislar ama:sinirli:
Reis bizimki odada çocuk olmayacak evde misafir olmayacak modunda
Yahu bebe zaten fosur fosur uyuyo top patlasa duymaz azicik ucundan versene be gülüm dimi 😁
Bende sevmiyorum odam disinda ciiima etmeyi 😁 orta yolu bulamiik ..
Inşallah bu öğleden sonra kötü sinsi planlarım var

En sıkıntılı olduğum konu. Hala daha resmi muhasebeyi alamadım. Ne beyan ne kdv ne muhtasar. Hiç biri bende değil ve bu durum sinirlerimi bozmaya başladı. Pandemi dediler şu dediler yok e-defter dediler işi uzattılar. Sabretsem mi çıksam mı bilemiyorum çok kararsız kaldım
Anladım şimdi ❤️
Bekle calcim duzene girer 🙄🙄

Reis bizimki odada çocuk olmayacak evde misafir olmayacak modunda
Yahu bebe zaten fosur fosur uyuyo top patlasa duymaz azicik ucundan versene be gülüm dimi 😁
Bende sevmiyorum odam disinda ciiima etmeyi 😁 orta yolu bulamiik ..
Inşallah bu öğleden sonra kötü sinsi planlarım var
Coook küçük ama bilemez anlayamaz ki🙄 büyük bebe sizin odada mi?

Ayy Judym aminn dün yumurtladım 😂 İnşallah olmuştur 👻

Ayy bilmiyorum ki limonsuzum kızcağızın kimsesi yok burada kıyamam küçücük bedenini nasıl tutucam

Canım akşama ameliyata alacaklar araba bekliyorum gidicem şimdi 😂 Sabredemedi minnoş.
Allah yardımcısı olsun kıyamam 🙁 senden de razı olsun canım nasıl da yardıma koşuyorsun😍hiç korkma sen yaparsın. İçgüdüsel olarak hemen alışırsın merak etme 😘 kolunla başını destekle, diğer kolunla da kalçasından tut yeter🤗
Büyük kız kabus görmüştü ona uyandım reisim her zamanki şeyler yani
Oyy kıyamam kuzuma😔

Coook küçük ama bilemez anlayamaz ki🙄 büyük bebe sizin odada mi?
Kiz bizimki anasi bizde kalirken bile sirnasmiyor sesimiz gider diye utaniyormus bre vicdansiz megafonla mi ciglik atiyoruz ....
😁😁😁 tovbe yarabbim
..
Utanma durumu var sanki zina yapiyoruz ..
Ufaklıkta benim kokuma alisti gece ortamizda yatiyor
Büyük bebe kendi odasinda ama baskınları bol (yakalanmisligimiz oldu 2,3 kez)
Mesela bu gece 4 gibi caaat kapı açıldı büyük oğlan..
Kardeşini gösterip şunu al surdan diyo.. 😁

(O yüzden erkenden uyandım C Calcifer reisim)

Herifte bu yüzden anca evde misafir olmayınca bebeler uyuyunca bizi görüyor...
O da bana yetmii...

Back
X