Kimse benim ateş böcüğüme öle şeyler yapamazBeni örselediler judy. İtelediler ötekileştirdiler![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse benim ateş böcüğüme öle şeyler yapamazBeni örselediler judy. İtelediler ötekileştirdiler![]()
![]()
Severimmm ❤Calciiii sen de sıkı hayranlardansin
Bir kalıp sabunlar bu işi hallet![]()
hoopppp kimBaktim salliyor iranlilara. Dedim ben iranliyim birsey mi diyonbeni tanimiyorlardi baya ciddi olmustu
He iyi o zaman![]()
çok geçmiş olsun canımMalesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederim![]()
Sagol bebekçok geçmiş olsun canım
Bizim sitede 3 tane karantinada olan ev var. Dibimize kadar geldi dikkat ediyoruzAman dikkat edin hastanelerde yer kalmamis resmen :/
Benimki de yeni uyandıBebekleri uyutmaya çalışıyorum
Sen nasılsın canım![]()
Bizim sitede 3 tane karantinada olan ev var. Dibimize kadar geldi dikkat ediyoruz![]()
Yaa ne güzel olurduSeverimmm ❤bir Gün açık hava sinemasında buluşup yeşilçam izlesek keşke. Not : çocukların girmesi yasaktır
![]()
Baya uğraştı ya Reisle bu sefer fena s*çtık dedik
İyiyiim kuzucummmHahahahahhaha yok canım gitmem daha bu boyuta biz hep canım anamdan geliyorduk yorgan gitti kavga bittiGözleri baygın ama yüzü gülen fotolarla sanki çok hüzünlü de gizlemeye çalışır görünüp dikkat çekmeye çalışıyor hanfendi ama ı ıhh daha onu da yemem
Ya ama amaErken kalkmıstımmm. İyiyim Nurumm sen nasılsın
Yiiyyyeem onuu yiyyceemm enn sevdiğim çocukevet özlemiş baya eski sevgiliye bakar gibi bakti kreşe![]()
![]()
İyiyimm Seridinam sen nassın nerelerdesin :)Nasılsınız hanımlar?
Çok geçmiş olsunMalesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederim![]()
Tesekkur ederimİyiyiim kuzucummm
Yiiyyyeem onuu yiyyceemm enn sevdiğim çocukhayırlı olsun samdanım güzel bi dönem geçsin inşallah :)
İyiyimm Seridinam sen nassın nerelerdesin :)
Çok geçmiş olsun![]()
nooo noo. reis birinin profilinde maden bulmuş onu deşiyorAzıcık uzaklaştım
C Calcifer inn işyeri mi basılmamışhaydarı aldım geliyom ben de
olive_bluto doğuma mıı gitmemişş hem de bebesi olabilir belki dee
Gsyabk haiinn planlar mıı kurmamış
bana da diyin bu erkek cinsi evlenmeden önce kendini farklı mı gösteriyo, evlendikten sonra emekliye mi ayrılıyo
![]()
Bir mutluyum bir mutluyum sormaAzıcık uzaklaştım
C Calcifer inn işyeri mi basılmamışhaydarı aldım geliyom ben de
olive_bluto doğuma mıı gitmemişş hem de bebesi olabilir belki dee
Gsyabk haiinn planlar mıı kurmamış
bana da diyin bu erkek cinsi evlenmeden önce kendini farklı mı gösteriyo, evlendikten sonra emekliye mi ayrılıyo
![]()
What? Why?nooo noo. reis birinin profilinde maden bulmuş onu deşiyor![]()
Ne deyim reis bu iş beni aşıyor birazBir mutluyum bir mutluyum sorma![]()
İyiyim canım ben deİyiyiim kuzucummm![]()
Yiiyyyeem onuu yiyyceemm enn sevdiğim çocukhayırlı olsun samdanım güzel bi dönem geçsin inşallah :)
İyiyimm Seridinam sen nassın nerelerdesin :)
Çok geçmiş olsun![]()
maden buldular onu deşiyorlar seridinaİyiyim canım ben de ☺Dün pek gelemedim. Bugün uğrayayım dedim.