Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOOO KİMLER GELMİŞ KİMLERRRNasılsınız hanımlar?
Buradayım calciOOOO KİMLER GELMİŞ KİMLERRR
Calciiii sen de sıkı hayranlardansinDemek o hayınlar sizdiniz. Kurduğum tuzağa düştünüz. Şimdi laciverte boyadım sizi ( bu replikJawlensky e özel )
Siz bir iş çeviriyorsunuz ama anlamadimCalciiii sen de sıkı hayranlardansin
Bir kalıp sabunlar bu işi hallet![]()
Sen de az degilsinnnn
Kemal Sunal film replikleriSiz bir iş çeviriyorsunuz ama anlamadim![]()
Bebekleri uyutmaya çalışıyorumNasılsınız hanımlar?
Baktim salliyor iranlilara. Dedim ben iranliyim birsey mi diyonSen de az degilsinnnn![]()
He iyi o zamanKemal Sunal film replikleri![]()
Hadi yaBaktim salliyor iranlilara. Dedim ben iranliyim birsey mi diyonbeni tanimiyorlardi baya ciddi olmustu
He iyi o zaman![]()
Bilmem foruma cok ugramiyorum esasen ne bilim ugrarim arada :) ben 10 gundur karantinayim o yuzden 10 gundur daha aktifimHadi ya
Zuhal neden az ugruyorsun buraya sık gelsene tam bizliksin sen![]()
Covid mi oldunBilmem foruma cok ugramiyorum esasen ne bilim ugrarim arada :) ben 10 gundur karantinayim o yuzden 10 gundur daha aktifim
Malesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederimCovid mi oldungeçmiş olsun❤
Canım benim rica ederim çok zor yaMalesef cnm. Cogu gitti azi kaldi ama. 1 hafta yordu beni ama gecti cok sukur. Tesekkur ederim![]()
Aman dikkat edin hastanelerde yer kalmamis resmen :/Canım benim rica ederim çok zor ya![]()
Gün mü?Oyy kıyamamm Nihalimm kışa girerken çocuklar hep böyle oluyor.
3 bitti evliliğimizde canım 4e girdikİnşallah ya. Olmamışsa da nasip bi dahaki aya
![]()