- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Uzanıp dinlen birazaynen ben kahve içiyorum ama yorgunum. yemeği ocakta unutmusum dibi tutmus az daha yanacakmis
sanki dünyadaki tüm mutluluk gitmis gibi yorgunum çayım:)
Atla gel şabanı da çok severim. Gerci hanzo ve gurbetci saban gibi birkac filmi var onlarin disinda hepsini severimoyledir
Uzanıp dinlen birazise ayrı eve ayrı çocuğa ayrı kostiruyorsun tabii ki unutursun ❤❤
Atla gel şabanı da çok severim. Gerci hanzo ve gurbetci saban gibi birkac filmi var onlarin disinda hepsini severim
Gurbetçi sabani severim ama hanzo yu ben de çok sevmem.Atla gel şabanı da çok severim. Gerci hanzo ve gurbetci saban gibi birkac filmi var onlarin disinda hepsini severim
İnşallah hemen uyur samdanimşimdi çocuğu yatırmaya gitcem nihalim kim bilir ne zaman uyur
Gardrop fuatniye kiz güzel
Gurbetçi sabani severim ama hanzo yu ben de çok sevmem.
İnşallah hemen uyur samdanim❤
Gülen adam filmini cok severim. Başlarda güldürüyor ama sonunda cocugu olunca agliyor ya. O zaman bende hep agliyorum :)Gurbetçi sabani severim ama hanzo yu ben de çok sevmem.
İnşallah hemen uyur samdanim❤
Evdeki sahnede O tabaktaki tavuğu çok canım çekerdiBorc defterini kiloyla satıyor
Şuan oynayan filminde de kebap yeme sahnesi var ya acili adana yiyor benimde onu canim cekiyorEvdeki sahnede O tabaktaki tavuğu çok canım çekerdi
Bazen insan öyle oluyor. Haftasonu geldi sayılıraynen ben kahve içiyorum ama yorgunum. yemeği ocakta unutmusum dibi tutmus az daha yanacakmis
Evet o salatalar falanŞuan oynayan filminde de kebap yeme sahnesi var ya acili adana yiyor benimde onu canim cekiyor
Bende cayimi demledim esim uyaninca iceriz bekliyorum . Domateslerimi posetlicem yarisini posetledim yarisi kaldi hala sogumamislar tepsiye doktum .Çayım demleniyor sipamin uyumasını bekliyorum,kahvemizi de kızım yaptı, içmem için bekliyor
İyi geceler canıminşallah nihalim
Behlül kaçar sizi seviyom
İştahlı yiyor bide insani aciktiriyorEvet o salatalar falan
Kuzucummm deme boyle bende uzuluyorumaynen ben kahve içiyorum ama yorgunum. yemeği ocakta unutmusum dibi tutmus az daha yanacakmis
Amiin cidden cok yoruldu bu ara hatta bu hafta da mesai olacakms buyuk ihtimal bide isyerinde koronalilar cikti psikolojikmen de kendni kotu hissetmistir yorgnlkla birlikte ...inşallah hasta olmaz yorgunluktan çayımuyaninca icer belki
ellerine sağlık iyi yapmışsın çorba pişirerek:)
işi ağır diyodun zaten bütün enerjisi işte bitmia demekki. Allah güç kuvvet versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?